lauantai 14. lokakuuta 2023

"siveysrikos"

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/30b54954-8a13-4967-81ff-5f0395aa12b5


Haistakaa saatanan kusipäät vittu. Hyi helvetin YÖK !!


Vittu on se kauheaa jos joku, eritoten nuori ja ehkä hyvänkinmuotoinen(?), on omalla pihallaan jumalauta  alasti ! Toiset ÄMMÄT on siitä suivaantuneet kun ovat itse eittämättä rumempia ja kurjemman muotoisia joten pitää olla tuollainen vitun pikkusieluinen näätä ja mennä aiheuttamaan toisille ongelmia ihan 100  %:n tyhjästä. Vitun mulkut. METELI olisi edes oikeaa HÄIRIÖTÄ, muttei kai kukaan pakota tuijottamaan alastonta naarasta ? Ja tuskin naapuruston miehet on olleet kovin pahoillaan.


Ja sitten tuo rutikuivien supernuijien MEGAnaurettava vääryysjärjestelmä jota ihan 100 %:n pokkana kutsutaan "oikeus"järjestelmäksi, tulee ja kävelee ihan miten mielii toisten yli ja alkaa vain ylimielisesti ladella madonlukuja ja sanoa että sinun tulee maksaa meille tyhjästä tämän ja tämän verran ja tuolle ja tuolle tuosta ja tuosta ja ..hei; mitä jos painusitte takaisin helvettiin ? Olisko mitään ?

Ja mikä VITTU tässä on "rikosuhri" !?!?!? W T F !?!?!


Koska se menee lanttuunne, maailma EI OLE teidän komenneltavaksi ja "säädeltäväksi" ja määräilemäksi tehty !!?!?  Ja vielä vähemmän toiset olennot !!


Saatanan megaröyhkeät pikkupaskat. Mutta teidän valtanne loppuu ja aikanne tulee vielä, minä lupaan sen. Siinähän määräilette ja komentelette ja käskytätte vielä toistaiseksi ja itsevarmalla otteella ja hyvällä(?) fiiliksellä.


Ääliöt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti