tiistai 17. lokakuuta 2023

ählyt ja "anarkotyrannia"

 https://www.youtube.com/watch?v=h1fUsjl8fPk&ab_channel=PaulJosephWatson




Hieno video ja että Paul sai taas sanottua ettei jutkutkaan ole mitään helvetin pyhimyksiä !! Tältä näyttää jo vähän PAREMPI "journalismi" ja tiedottaminen yms, ottakaa saatanan lortot oppia siellä sanomissanne.


Ja toinen asia, TAASKIN, Britannian siat on aivan äimistyttävän kusipäisen seinähulluja mulkkuja ! Vetää jo nyt vertoja Amerikan sairaimmille, eli kytille. Jos olisin itse tuossa ollut, olisin napannut ainakin yhtä sikaa kaulasta ja ottanut kuristusoteeseen ja ennen sitä kämäyttänyt nyrkillä naamaan, en YMMÄRRÄ miten te muut voitte antaa tuollaisen vain olla ! Jumalauta se mikä on väärin on VÄÄRIN vaikka sen tekee kyttä !! Tajutkaa nyt herran perkele saatana sentään !!! 

Teidät on saatu kesytettyä ja manipuloitua ja opetettua aaiiivan liian sisäsiisteiksi ja kesyiksi ja tämä upottaa jo par´aikaa lännen, ja samalla nuo rättipäät barbaarit taasen saa riehua ihan mielin määrin. Jos te ette NYT ala heräillä ja nähdä ettei siat ole mitään hyviä ja teidän puolellanne niin mitään toivoa ei ole. Tiedätte itsekin.


Kuvottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti