lauantai 28. lokakuuta 2023

nekrut tuhoaa taas

 https://www.youtube.com/watch?v=H4ncKidRklA&ab_channel=AnythingGoes



Alatteko jo jästipäisimmätkin typerät neekerinussijat ymmärtää ?!?  Nekru on pelkkä sieluton aivoton alkeellinen VITUN NEKRU vaikka masuunissa liekittäisit ja voissa paistaisit ja Valkoisessa Sivilisaatiossa sitä vuosisatoja kierittäisit. Nekruus ei lähde nekrusta ennekuin se kuolee, kuten sanoi yksi blogaaja, vasta kuolemassa nekrun nekruus alkaa hiljaksiin haihtua.


Siinä taas vitun aivottomat apinat saivat tuhottua imbesillien epävalkoisten petturien älykääpiöiden hurratessa ja hössöttäessä mukana ja taputtaessa kuin lobotomisoidut hylkeet, yhden valkoisen sivistyksen ja kulttuurin esineen ja osan. Ihan peruskamaa; nekrut vain TUHOAA kaiken. Joko nopeasti tai vähän hitaammin.


Ilman valkoista ei neekeri tietäisi edes mikä patsas ON, saati sitten pystyisi sellaista rakentamaan ja eritoten tuon tasoista, realistista jne.


Absoluuttisen kuvottavaa ja tällainen vaatii vastatoimia ja brutaalia rangaistusta vasurien räksyttäjälaumalle ja vitun nekruilleen. Toivon että Amerikassa olisi vielä edes kourallinen järkeviä valkoisia joita kiinnostaa kosto ja uusi nousu.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti