maanantai 16. lokakuuta 2023

Karelia Takaisin

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/otso-rajakontu-2/ennakkovarautumineen-karjalan-palautukseen-ettei-se-tule-shokkina/


En tiedä onko tuo ^ sarkasmia vai ei, ainakin pari kommentaattoria näyttää käyttäneen näppäimistöään juovuksissa, mutta olen sinänsä samaa mieltä. Karjala tottakai kuuluu yhä edelleen 100 %:sesti suomeen ja suomelle ja suomalaisille ja Karjalalaisille eritoten, ei se ole sekuntiakaan KUULUNUT ryssille. Ja  kieltämättä sitä voisi alkaa jo ihan OIKEASTI valmistella, mutta tämä vaatisi sen että siellä "päättämässä" istuisin MINÄ ja jotain vastaavia joilla on jotain vitun visiota ja tämänkin asian suhteen edes alkeellisintakaan HALUA.

Tässä hyvin yksinkertainen visio ja neuvo ja alku tällekin jutulle: ottakaa KAIKKI rahat lyhentämättöminä mitkä olette ihan pokkana kipanneet pitkin maailmaa ja antakaa ne tähän projektiin eksklusiivisesti, ja antakaa ihmisten lahjoittaa ilman YHTÄÄN MITÄÄN kepulikonsteja ja "veromiehen" kusipäisyyttä ja valtionkusipäämulkkujen ja byro-rottien puuttumista, suoraan sen verran ja niin usein kuin ikinä itse haluavat, kassa tai tili tai "piikki" auki.

Alkakaa kysellä VAPAAEHTOISIA mihin lie mihin ikinä apua tarvitaan, ei kovin vaikeaa, mutta kun on pimeäpäinen kusiaivo niin tämän käsittämäminen lie mahdotonta.

Talkoot periaatteessa ja lyhyemminsanottuna.


Ja KYSYKÄÄ asiaa ryssiltä  tai SANOKAA niille että "me haluamme omamme, Karjan Petsamon ja Sallan ym, takaisin, kiitti".




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti