sunnuntai 22. lokakuuta 2023

"rangaistuksista"

Tämä on pitänyt mooooooonasti teille kaikille tolloille sanoa, kun tästä(kin) aiheesta kaikki spirituaalisesti 100 %:n sokeat imbesillit antaa AINA ja KAIKKIALLA oman räyhähenkisen jämerän jäykkäniskaisen typerän umpitollon ja ymmärtämättömän mielipiteensä joka on periaatteessa että rangaistusten täytyy olla "kovempia ja niitä pitäisi olla vain enemmän ja enemmän" jne. Niin nin ajattelin noiden soppa-aivojen (kuten lempiblogaajani niin loistavasti kutsui kristittyjä, niitä mitä suomessa sanotaan "hihhuleiksi", niitä) tyhmyydelle antaa TOTUUDEN vastapainoksi, ja se on kai jonkinlainen tehtävänkin.

Sain tähän inspiraation yhdestä "spirituaalisesta" videosta, jonka saatan laittaa tännekin myöhemmin, muttei tästä Blogista pitänyt ikinä tulla MITÄÄN spirituaalista, valitettavsti vain Kaikki Liittyy Kaikkeen joten ei sitä voi uloskaan täysin sulkea. Mutta että rangaistusten se ainoa mitä niille PITÄISI käydä on että ne ....loppuu.

Sellaista ei tule eikä kuulu olla, se on KAIKKI pahuutta ja pahuudesta ja tyhmää ja tietämätöntä ja idioottimaista ja sadistista ja inhottavaa ja alistavaa ja nöyryyttävää ja molemmille osapuolille kiusallista  ja myötähävettävää. Se on vain muinaisjäänne josta te opitte ennenpitkää pois, mutta siihen menee vielä jonkun aikaa. Sanoisin lonkalta että noin seuraavan sadan vuoden sisään jos ETTE ole "ylösnousseet", olette osa niitä jotka jäävät tänne.

Ja te tiedätte tämän KAIKEN jo itsekin, mutta se on ilmeisesti teissä vain paaaaljon paaljon minua syvemmälle haudattua sillä Unohduksen Huntunne on paljon paksumpi kuin minun, ja täten tämän materiaalisen inkarnaatioelämän päännekin, ihan siis kallonne. On hyvin hyvin paksu.

Olen pistänyt merkille.



Mutta eniwei, AJATELKAA ensikertaa elämässänne jotain joskus ITSE; olkaa VAHVOJA älkääkä tuollaisia vinkuvia valittavia paskahousuisia heikkohermoisia HEIKKOJA ämmiä. Minunkin kimppuuni on käynyt "rikolliset" kuten olen sanonut, mutta en ole hetkeäkään toivonut niille mitään "virallisformaalia rangaistusta" tjns, olen halunnut kylläkin HENKILÖKOHTAISEN KOSTON mutta se onkin eri asia ja SE on täysin järjellistä ja ymmärrettävää ja loogista jne. Mutta juuri SITÄ "valtion" demonit EI halua meillä olevan. Funtsikaa asiaa ! 

Saatatte tulle sekunniksi joskus järkiinne. Se on aika juttu kun oikeasti NÄKEE ja on järjissään ja  SIELUNSA minkäänlaisissa voimissa. SITÄ "valtiot" nimenomaan INHOAA ja pelkää yli ja ali kaiken ja koittaa padota kaikin keinoin ja keksii koko ajan lisäkin metodeita millä padota sitä ja pelotella teidät heikot hönöt takaisin pulloon ja saada teidät kiusaamaan toinen toisianne.


Mitä jos vain LAKKAISITTE ?


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti