tiistai 31. lokakuuta 2023

Palestiina-Israel ?

 https://www.youtube.com/shorts/ZTm66u8oBfg?feature=share



Niin, kumpi se nyt on ? Tälläviikolla. Tuossa on tuo juutalaisten päärotta ja olen nyt katsonut muutamankin lyhärin missä se on ja laitan tämän tähän koska tuota kommentoi itse juutalainen, pitkä ja heti eka kommentti. Lukekaa se. Jos haluatte olla edes vääähän syvällisempiä kuin Nils Näkkälät ja muut juntit ja iltapaskojen kiltit koirat jotka mankuu nyt liian vihaisesta puhumisesta jutkujen ym suhteen, vitun näädät.

Mutta eniwei, en ollut itse moista edes kuullut mitä tuo juutalainen kommentaattori sanoo, mielenkiintoinen uusi lisätieto.

En siltikään ota mitään selvää kenelle tuo alue oikeasti kuuluisi tai kuka siellä oli ja koskakin jne. En ole ikinä perehtynyt sen syvemmin mutta myönnettäköön kai se mitä tuo ^ sanoi yhdessä lyhärissä eli että itsensä Jeshuahan oli yksi (kaiketi jotain) heidän poppootaan ja missä se saarnaili ja oli ? Ei ainakaan Puolassa tai Suomessa tms.. eli kieltämättä kai se jonkunlainen juutalaismaa oli ainakin Jeshuan aikaan. Mutta tämä on nopea ja yksinkertainen reaktio ja MuTu. En osaa tarkemmin sanoa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti