keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Filistean hynät

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d74ee839-00da-42a4-ae9a-2722dea3d3e3


MIKSI "Suomi" maksaa yhtään mitään noillekin murjaaneille ?! Miten se liittyy suomeen tai suomalaisiin ?? Miksi niille lähetetään meidän rahoja ? Minä en ainakaan ole hyväksynyt penninkään lähetystä enkä lähettäisi itse.

Ajatelkaa miten monta suomalaisten köyhäin ongelmaa jo pelkästään(!!) VAIN tuollaisellakin summalla korjattaisi HETI !! Sillä maksaisi kurjille joilla maksuhäiriöpolttomerkkejä esim, kaikki ne pois, sillä maksasi köyhät ikäänkuin sellaiseen nollatilaan - mutta ei. Tärkeämpi on heitellä turhaan rahoja ählyille yhteen suuntaan ja täysin turhaan ja tuloksetta, vain näyttääkseen joltain ..."inhimilliseltä" kai tjns, jotain "diplomaattista" se on, et sä vaan tajuu kuitenkaan.

Tuolla saisi varmaan jotain niitä niin kaivattuja lekureita, hoitojonoja pois, lasten ja ämmien ties mitä ongelmia pois, vanhusten jne jne jne jne. Mutta ei ! Ideaologia eli satanismi on tärkeämpi, JA siis näyttää... siltä joltain miltä tuollainen rahankylvö saakaan sinut sitten näyttämään. Hyvä ja herkkäuskoiselta naiivilta tollolta kai ainakin.


Se on tärkeää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti