keskiviikko 18. lokakuuta 2023

ählyt ja "Anarkotyrannia" - 2

 https://www.youtube.com/watch?v=fRQL59EJG1o&ab_channel=AnythingGoes




Noni, näin on.

No... se OLI sitten muslimi. Minähän sanoin, ja moni muukin.
Tällaista se on kun on Rasisti™ eli kykenee näkemään ja ymmärtämään ja ENNUSTAMAAN muiden "ihmisten" ja apinaolentojen käytöstä. Ihan niinkuin osaan ennustaa että kissa sanoo miau ja koira hau tai woufh.

Tilanne alkaa olla todella lähellä sitä Euroopanlaajuista sisällisotaa mitä Breivik povasi vuodelle 2083 muistaakseni, se näyttää jo ihanan naiivin hellävaraisen positiiviselta ajatukselta.

Ja joku tuolla kommenteissa on sieltä prysselin paskareiästä kotoisin ja sanoo että tämä kaikki on paitsi ihan tahallista ja tietoisesti aiheutettua mutta että koko paskaläjä bryssel on "sotatanner".
Ja SIELmeidänkin elämäämme kaikin mahdollisin keinoin hallitaan ja kuristetaan ja mitätöidään ja "säädellään" ja määräillään ja komennellaan ja kontrolloidaan ja mitä lie.. Ei TASAN käy ! Ei ihan tasan TOD! käy.


Olet joko uskollinen meille TAI heille, mitään vaihtoehtoa ei ole eikä tule antaa. Eli "poliitikot" hoi; te vitun läskipäät olette joko suomalaisten puolella TAI meitä tikkusuoraan vastaan, kuten nyt, tästä ei taivuta. Jämpti ON näin. Valitkaa puolenne kusipäät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti