perjantai 13. lokakuuta 2023

jutku(t) antoi teille luvan

 https://www.youtube.com/watch?v=99LdQBMoSgc&ab_channel=PaulJosephWatson




Jaha, nyt kun tuo vitun syyläinen äklöttävä syljettävä kuvottava ruma vitun pussillinen juutalaista paskaa, tuo vitun maksaläiskäinen vanha iljetys sanoi jotain tuollaista, voitte odottaa Suomaliassakin kuinka "poliitikot" alkaa nyt saivarrella ja kierrellä ja kaarrella ja huokailla ja soudella ja huovata ja pyörrellä entisiä kantojaan, toki hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaasti hyvin hyvin hiiitaasti, mutta kuitenkin, ja kautta rantain tuoda esiin "sentimenttiä" siitä kuinka voisihan sitä ajatella jotain ajattelevansa josko  tehtäisiin joskus tulevaisuudessa jonka "aikahaarukkaa ei nyt vielä lyödä lukkoon" jotain tuolle ylimalkaiselle Kulttuurien Vuoropuhelu™  ja Maahanmuutto™ asialle ja ehkä jos voitaisiin ajatella että jos katottaisiin josko voisi miettiä jotain haapeaa keskustelun varovaista avausta, taaskin(!) ei selkeää aikaraamia, mutta että jos niin sitten jossain vaiheessa vähän aateltaisiin rajoittaa esim tiettyjen maahanotettujen maahanottamista jne.

Ja samoin alkaa kuulua varovaista muka ja näennäisurheaa määintää kuinka "kaikkihan tän tiäsi kokoajan!" jne. VITUN MULKUT kusirotat saatana; niin tiesikin vitun kissanpaska kilinpää paskasäkki !


NAURETTAVAA !!


Te olette naurettavia kuten aina sanon. Vitun absoluuttiset naurettavat pelkurit houkat ja paskahousut pellet. Haistakaa vittu ja kuolkaa. Vitun näätärotat. 


H Ä V E T K Ä Ä  !!!



Mutta hei, teidän jumalanne, "poliittinen juutalainen",  antoi teille nyt luvan ja näytti vihreää(?) vai kommarinpunaista(?) valoa, voitte nyt olla "rohkeita" ja avata tyhmän aivottoman leipäläpenne ja kommentoida Maahanmuuttoa™ mikronin verran Kriittisemmin™.


Paskaläjät.


Mekaikki MUISTAMME KAIKEN.



Kiitti.












LISÄYS !

Kuten siis näette jos mitään tajuatte, HETI kun JUUTALAISIIN ITSEENSÄ kohdistuu jotakin niin bäng ===> Maahanmuutossa™ onkin ongelmia !! HAHa hahaa voisiko tätä enää selvämmäksi tehdä ?!

Saatanan ylimieliset solipsistiset vitun rotat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti