torstai 12. lokakuuta 2023

paviaanit kalliolla

 https://dawn.fi/uutiset/2023/10/12/suomi-csam-suuri-valiokunta

Tai "Suuri Valiokunta™". Päättävät, siellä, meidän muiden OHI ja YLI - kuten ovat keskenään sopineet että Normaalia™ ja ihan ok on, ja tottakai "sallittua" ja sitä legendaarista "laillista". Jonka vastanapa siis on "laitonta" tai  "ei lakia" tai ehkä parhaimminkin "ilman lakia". Eli VAPAUTTA ja OIKEA NORMAALI olotila universumissa ja myös tällä Maa-planeetalla. Mutta Pirun hinku takavarikoida luojan KAIKILLE myöntämät luovuttamattomat ja totaaliset ja loputtomat absoluuttiset mustavalkoiset oikeudet luo aina näitä tilanteita, aivan loputtomiin.

Ja kaikenlaiset ällöttävät aivopestyt typerät laiskaälyiset matalamieliset ajattelemattomat perkeleen puklaukset saattavat olla jopa mukana ja heiluttaa innoissaan kuin kehari kun myös HEIDÄN oikeuksiaan ja vapauttaan alati vain "takavarikoidaan" eli varastetaan ja kavennetaan. Mutta mitäpä tyhmä älykääpiö sieluton pakanavilli vapaudella tekisikään ? Ei sillä ole kunniaakaan tai ihmisarvoa tai arvokuutta tms.


Mutta onneksi edes jotkut noista mulkuista itsekin on asian oikealla puolen ja vapauden ja yksityisyyden  puolella.

Jos EU enää YHTÄÄN kiristelee asioita ja tukahduttaa vapautta vielä vähänkin, alan tosissaan harkita muuttoa jopa ehkä Amerikan persreikään, jota EN haluaisi tehdä. Mutta tällainen ei vetele.

Eikä tämä ihan äkkiä ainakaan PARANE !

Ja ei erityisesti tällaisten flegmaattisten vitun etatististen muulien kuin suomalaiset, takia ja johdosta.

Haistakaa vittu.


Ja hei: te ETTE Edusta™ minua tai Päätä MINUN ylitseni, enkä ole IKINÄ antanut siihen YHDELLEKÄÄN teistä saatanan ylimieliset kuvotukset minkäänlaista pienintäkään suostumusta tai lupaa, joten TIEDÄTTE itsekin toimivanne luojaa ja todellisuutta ja kaikkea sitä VASTAAN, minua ja  kaikkia muita, tehdessänne näitä temppujanne muille. Muilta luonnollisesti kysymättä.


Kuolkaa tuhannesti ja palakaa kiirastulessanne.


Se tulee toteen kyllä.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti