keskiviikko 11. lokakuuta 2023

"poliitikkojen" hynät

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0a621ab2-e93c-48bf-904f-5acd4ac47708


^Näin se taas vain menee. "Meille kaikki, kuolkaa te vitun madot köyhyyteen ja nöyryyttävään alhaiseen kurjuuteen! Ja MAKSAKAA siitä!" saatanan paskalortot. Vitun VITTU !!!


Muille kelpaa viritellä mitä vain naurettavaa lapsellista infantilisoivaa nöyryytystä jos olet esim työtön, mutta nuo kusipäät mulkvistit ITSE.. mjääh, ei viitti, nostellaan mieluummin paitsi omaa häntää mutta suuria tukiaisia tilille. Joka kuu ! Eix je ?! Mikä tässä mättää ?...


Ihan KAIKKI vitun läskipää paskasäkki. Elitistininen vitun paskarotta. Ja katsokaa tuotakin wanhaa lihavaa ämmää kuvassa, kelpaa hymyillä kun tietää saavansa typerien tollojen selkänahkoja tililleen joka helvetin kuu ja hyvinkin paljon. Siinä missä hoi polloi saa miettiä jopa onko kaupassa varaa muovikassiin vai pitäisikö ottaa kotoa oma kassi tai jos asuu sillan kupeessa tai metsässä, tiedä häntä, ja vastaavaa.

KUVOTTAVAA. SUPERKORRUPTIOTA.


Sitten oli vielä tämäkin...



Theeer wi gou ! Sinne, SINNE, sitä rahaa juurikin tarvitaan !!  Nohohooiin. Jess. Mainiota, te ymmärrätte. 


.....weit !? ... MIHIN helvettiin te oikein sitä lappaatte saatanan häikäilemättömän härskit mulkut kusipäät !?!??! Ja VITTU miten RUMIA te olette ^ !! Hyi SAATANA. Eikö teidän muiden todella tee mieli ampua noita ? Kenties vuolla liekinheittimellä noita ärsyttäviä rumia kusipään ylimielisiä komentelijanturpia ? Tuo saatanan paskansyöjä-ämmä tuossa vasemmalla tuo ruma Ruotsalainen...  se on niin vitun äklön ruma jop rumaksi ja poliitikoksi että se tulisi ampua ihan jo siksi, minimissään siltä tulisi edellyttää paperipussia päähänsä jos aikoo edes kävellä julkisilla paikoilla saati sitten esiintyä vitun jurttarotta kameralle !

Ja tuokin ^ vitun SIAN näköinen suomijuntti perkele, hyi VITTU !! Mitä jos söisit vähemmän sitä sikaa, ja OLISIT vähemmän sika ?! Voisko tällaista ajatella ? Ei tällänen tulis kuuloon ?


Siellä sitä on helppoa itse hymyillä kun voi "työkseen" vain paskantaa muiden päälle 24/7/365 tämä Hienon Systeemin™ niin salliessa ja sen sen mahdollistaessa, ja itse TIENATA sillä vielä ja vieläpä aivan räikeän suuria häikäilemättömiä saatanan summia ja huudella muut hiljaiseksi.

Ja SILTI suomen kurja apaattinen masokistikansa ei pysty tai kykene tai halua alkaa edes jonkinlaiseen kapinaan tai EDES vaatimaan jotakin !! Kristus vittu te olette sitten saatana saamattomia mulkkuja lapamatoja.


YÖK.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti