lauantai 14. lokakuuta 2023

Ruotsi = keharila

 https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/81aa0d4b-a367-4faa-a9c3-39055aec3b64


Naurettavaa tyhmää vastenmielistä epärealistista kuvottavaa ja kusipäistä ja kommunistista. Vitun naurettavat tunkkaiset mulkut. Mutta sabotoikaa toki maanne, ikäänkuin siinä olisi vielä jäljellä jotain mitä sabotoida tai koettaa säilyttää. 

Mikrskooppiseksi onneksi Tsadissa ei olla ainakaan VIELÄ ainakaan IIIiiihan yhtä hulluja mänttejä kuin ruatsin raunioilla. Mutta KAIKESTA "hiilineutraaliustavoitteesta" yms Luciferin koiranpaskamoskasta on päästävä ihan 100 %:sesti eroon - se on KAIKKI absoluuttista pahuutta ja naurettavaa tunkkaista läpinäkyvää huijausta ja te KAIKKI TIEDÄTTE tämän.


Jos mitään, meidän tulisi LISÄTÄ hiili"päästöjä" ym, ja LISÄTÄ "kulutusta" kuten kaikki aivopestyt ja piestyt kommarimäntit elämistä planeetan sfäärissä nykyään kutsuu.


Hei idioottini hoi, tämä KAIKKI on vain loputtoman SODAN nykyhetki, sotaa meidän elintasoa vastaan, joka vituttaa köyhiä kurjia alkeellisia alhaisia räävittömän kuvottavan primitiivisiä apinain kommunistirottapersläpiä paskamaita ja "kansoja" ja meidän petturiluokkaa. SIITÄ on kyse, tämä on SUURIN "RIKOS" ehkä  ihmishistoriassa, yhdistettynä tähän TAHALLISEEN väestönvaihtoon ja rodulliseen poisjynssäämiseen ja tauottomaan kulttuurisabotaasiin ms. Tämä on SUUURI SUUUUUUUUURI SOTA. Kuten kytät vastaan "kansa" eli kaikki EI-kytät.


Mutta älkää kukaan suotta HERÄTKÖ !! Nukkukaa vaan, se on parempaakin kuin olla hereillä ja se on ihan totta, on kamala herätä tähän paskaan mutta nukkuminen ? Se on mahtavaa.


Kiitti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti