keskiviikko 16. syyskuuta 2015

"Turvapaikanhakijoiden" ohjeet

https://www.suomenuutiset.fi/nailla-ohjeilla-takuuvarma-turvapaikka-harjoittele-nayttele-uhria-heiluta-kasia-elehdi/

Jo nyt on JUMALAUTA !!!!!!

Vittu teidän kanssanne saatana !!!

Ei he-le-vetti................ minä en tässä vaiheessa osaa enää päätellä varmaksi, teettekö te tätä jonkin suuren / kansainvälisen "illuminati" ja vapaamuurarit ja Rotchildit tyylisen suunnitelman mukaan ja takia vaiko ihan sitä vanhaa kunnon Perus Tyhmyyttä vaalien.
En osaa enää sanoa.

Suomen "päättäjät !! NYT SITTEN !!

Nyt riitti.
Vaikka kuuuuinka vituttaisi ja inhottaisi, nyt on sitten tullut aika myöntää kaikki virheensä ja oma pahuuden "agendansa" yms paska ja alkaa melko vitun äkkiä ja nöyrästi korjailla niitä tai muuten todella "tulee tupen rapinat."

Nyt on Suomi nypättävä irti EU:n talutuksesta ja otettava Maa takaisin itselle ja oma kohtalo omiin käsiin. Vitun slaavilaiset lapamadot perkele.

Vaikka siellä saatanan petturin läskipäät, Soinikin, kuuuinka vaikeroitte, JO SAAVUTETTUJEN "etujenne" takia ja kanssa niin mitään ei enää voi. Se ON nyt siinä sitten, take it or leave it.

Do or die.

Jne.

Tämä kaikki on paljastanut mm sen hyvin, ettei suomalaisilla ole todellakaan minkään näköistä kokemusta Suuresta Maailmasta ja muiden "Kansojen" ja rotujen kanssa kanssakäymisestä.
Vittu HETI !!! Saatana ihan HETI ja ensimmäisenä, kun "toisiin" törmätään, kaikki lähtee käsistä ja menee vituiksi ja oma Maa hajoaa kappaleiksi ja lankeaa ennenpitkää sotaan. Mutta älkää toki minua kuunnelko, myhäilkää siellä vain "rauhassa" kuten typerillä ja lihavilla on tapana, ja OLETTAKAA että kaikki menee "niin kuin pitääkin"....koska..  koska niin EI OLISI KÄYNYT ?!

*

Rajavartijat yms: eikö o siistiä vain seistä siellä ja toljottaa siinä sivussa, silmät pyöreinä, kun maahamme vain "saapuu" bussilasti toisen ja junallinen toisen, perään, suurin osa Lähi-Itää ?
Eixosiistii !?

Minua alkoi erityisesti kuvottaa ja inhottaa ja ärsyttää tuo, että: suuri tai jopa suurin, osa, näistä näennäisistä "turvapaikan" hakijoista on MAKSANUT ja maksanut SUURIAKIN SUMMIA ja nähneet "paljon vaivaa" päästäkseen tänne.
Eli toisinsanoen; minä en koskaan itse saanut edes kunnolla mahdollisuutta elää omassa maassani ja kokea omaa maatani, sillä sinne päästettiin ihan tahallaan ja ihan tyhmyyttään ja saamattomuuttaan jne aivan häkellyttävä ARMEIJA vieraita vihollisia.


Ja vaikka kuuuuuinka siinä inttäisitte, iiiihan niin paljon kuin halajatte, ei tämä tule PÄÄTTYMÄÄN hyvin.

Lopuksi: maahamme siis saapuu kuin Pysyviksi Turisteiksi, kutsumattomia vieraita, jotka ovat vieläpä ihan SUUNNITELEET ja harkiten, matkansa ja järjestelleet asiansa ja reittinsä jne.
Nämä on eräänlaisia pakettimatkoja, mutta heillä ei ole aikomustakaan a) lähteä enää OMAAN KOTIINSA ja b) totella VASEMMISTON "intellektuelleja" ja artisteja ja taiteilijoita ja "poliitikkoja" eikä edes (hahahah ja luojan kiitos SIITÄ!) Valtiota tai sen katupartioversiota eli Sikoja.


Häipykää saatanan Muslimilehmät ja mammat ja ämmät helvetti, vittuun MINUN maastani.
Niinkuin NYT ja HETI !!! ja VÄLITTÖMÄSTI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti