lauantai 12. syyskuuta 2015

Murjaanit melusivat s-marketissa

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1441950431732.html

Ei jumalauta !! VITTU taas...saatana.

Eli: nyt ovat Turussa mölynneet ja etuilleet ja häiriköineet kaupassa, nämä saatanan älykääpiöt neekerinpaskat ja hiekkaperkeleet.


Turun Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Kari Öyryn mukaan...
...– Joku on tietysti joskus etuillut, mutta niinhän ne kaljapäiset hörhötkin etuilevat.

Niinhän ne _________KIN tekee silloin tällöin.

Tuo on laimeimpia puolustuksia kusipäisyydelle, mitä on.

Ja JOS joku paikallinen typerä hörhö etuileekin, niin se tuskin parveilee siinä toisenkymmentä samanlaista vitun lieroa ympärillään ja mölyää kuin suuttunut vasuri ja käy jo kassan kimppuunkin.

*

Valkoiset HUOM!!!

- teidät ON, de facto, "aivopesty" !
- Te ETTE ole KENELLEKKÄÄN- MITÄÄN "velkaa" !
- Jos joku on jollekkin velkaa, se on KAIKKI MAAILMAN MUUT RODUT jotka on IHAN KAIKEN velkaa VALKOISELLE ja vielä aika helvetin paljon enemmän. Ns korot siihen vielä päälle.
- teidän EI TARVITSE madella tosielämässä eikä tv:ssä eikä lehdissä eikä netissä eikä missään, vain siksi että kusipäiset petturikakarat jotka on "Yliopisto kodista" kotoisin ja lukeneet nuorena marksinläskipaskan mielisairaita ja puuduttavan tylsiä ja typeriä juutalaisia tajunnanhämärtäjä sönkötyksiä, saa aina raivarin kun joku ei mene niin kuin "herra" haluaa tai yleensä ja useimmiten "rouva" tai tyttö.

Kuten lempiblogailijani sanoi, tämä kaikki (tämän hän kirjoitti kyllä jo 2009 tai jotain) johtuu perimmältään siitä, että valkoisille on nyt yhtäjaksoisesti tuputettu 50-vuotta (!!) propagandaa siitä kuinka neekeri on vain normaali / tavallinen IHMINEN.
Mitä se EI ole.

Sen kun nyt vaan myönnätte: tilanne on JO aivan kamala ja kaoottinen ja absoluuttinen PYHÄINHÄVÄISTYS ja raiskaus ja rienaa. Jotain, mitä ennen ei olisi saattanut edes kuvitella.

Ihan kuten Hitlerkin sanoi, mitä vasurit EDELLEEN tuntuvat seuraavan todella vainukoiramaisen täsmällisesti, tietoisesti tai tietämättään; jos haluat tuhota ihmisten vapauden ja hallita heitä täydellisesti, pitää heidän vapautensa ottaa pois pienin askelin, pikkuruisilla muutoksilla ja vähennyksillä kerrallaan, joten he eivät huomaa menettämiään vapauksia (ja kokonaiskuvaa) ennenkuin on jo liian myöhäistä eikä muutoksia voida enää perua.

Vittu mikä PASKAAAA !!!

Vasemmistolaiset tai Marxistit tai Kommunistit tai Stalinistit / Natsit / Ääri-Liberaalit tai miksi ikinä niitä kutsuukin....ne on kertakaikkiaan häkellyttävän ilkeitä pikku vittuja.
Ne on niin ilkiömäisiä pikku paskoja, tihulaisia, ettei sitä oikein välillä saata uskoa todeksi eikä käsittää.
Mutta niitä vastaan on TURHA yrittää selvitä puhumalla ja olemalla järkevä ja kohtelias jne. Sitä on yritetty PAHUUDEN kanssa jo kohta ...muutamat miljoonat vuodet, eikä se näytä mitenkään tehoavan, ikinä.
Ne on kuin jokin vitun venkoileva vitun liero joka rimpuilee kaikin, typeryytensä suomin ja päättäväisin, voimin - kun heitä yrittää opastaa tai valaista tai heille yrittää vain yksinkertaisesti edes PUHUA. Sellaisia hullut ON. Eikä ne siitä PUHUMALLA miksikään muutu, muuta kuin PAHEMMAKSI, koska luulevat ettei siitä toisesta ole sen enempää VASTUSTA (mikä sinä heille olet jo, joka tapauksessa!) ja saavat tästä sitten lisää vettä myllyynsä.

He eivät vain VOI itselleen mitään. Sen enempää kuin neekerin apinanaivotkaan. Ja SE on jo miltei koomista jos pystyy viilentymään tunteiltaan niiden mielipuolten räyhätessä suu vaahdossa. Se ON joskus jopa hauskaa, kokeilkaa vaikka. Joskus TV:ssä joku teistä mitkä siellä käy esiintymässä.
Pistä joku Marxistin kusiluuseri vittupää paskakasa kerrankin, KERRANKIN, ITSE köysiin (jossa he EIVÄT OLE TOTTUNEET OLEMAAN!) ja katso !!
HAHhahahaaaaaaaa.. se on kuin sellainen reppana mitä yritetään manata, sellainen demoninriivaama epäonneton sielu.
Kun vasemmistopersläpi joutuukin ITSE juuri siihen mihin kuuluu, eli syytetyn penkille, se niiden sisällä hönkivä demoni joutuukin ITSE kohdevaloon ja ...siitä! SE. EI. TYKKÄÄ !!!
Ei sitten YHTÄÄN !!

Se rääkyy ja riehuu ja potkii ja sylkee ja pieree ja paskoo (sekä fyysisesti, että verbaalisesti) ja raapii ja riuhtoo. Ihan jo siksi, ettei se OSAA raukka muutakaan.
Niinsanotut Vasemmistolaiset on naurettavimpia ja ehdoitta TYPERIMPIÄ älykääpiöitä mitä maailmanhistoriasta tunnetaan. Ja ilman kahta sanaakaan: ÄRSYTTÄVIMPIÄ !!!
Ai jumalauuuuta !! että ne voi olla RAIVOSTUTTAVIA  !!!
Saatana !!

Perkele sentään... nyt ärsyynnyin jo ajatuksesta ja kirjoitettuani tämän.. sss.... hh...saata...no..eniwei..

....älkää suotta madelko ja pyydelkö aina ITSE anteeksi.

Sillä tiellä on vain pahentunut ja röyhkeämpi pahuus ja typerien ääliökakaroiden ylimielinen omahyväisyys ja itsekkyys ja tympäännyttävä lahjattomuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti