tiistai 15. syyskuuta 2015

"Perjantaina Suomi seisoo!!"

Tervehdys ei-kukaan ja ihan kaikki.

Puutun nyt tähän asiaan, "Suomi pysähtyy ensi perjantaina."

Hyvä !!

Minä KANNATAN ihan täysin.
Ehkä eri syistä kuin te muut, mutta kuitenkin, se on enemmän HYVÄ kuin HUONO.

Jos ei mistään muusta syystä niin näistä:
- se on EDES JOTAIN !!!!
- se HAITTAA SUURESTI maassa JO OLEVIA Muslimi-Kalifaatin lähettämiä invaasion etujoukkoja ja muita demoniloisia
- se näyttää "herroille" ja näille muille muuleille, että JOTAIN TODELLA  ON  TEKEILLÄ, se luo TILANNETAJUA kun jotain alkaa vihdoin TAPAHTUA ! "puheet on puhuttu" eikä mitään muuta kuin tilanteen ABSOLUUTTISEN ABYSMAALINEN PAHENEMINEN, ole tapahtunut
- toistan: se HAITTAA SUURESTI liikekannallaolevia siirtolaismassoja ja maahanlaskujoukkoja ja niiden rikollisia airuita (eritoten jos vielä laivat ja lentsikatkin pysyy tiukasti maan pinnassa !)..... : /

Jne.

Huonoa tässä on se, että nämä kaikki mihin tuo seisaus vaikuttaa, iskevät TIETENKIN ja TAAS, kaikkein pahimmin juuri kaikkein köyhimpiin ja vähäosaisimpiin eli taas kerran: kiusaajat potkivat niitä "alempia" ja turvallisimpia kohteita.
Huonoa ja mitä toruttavinta ja halveksuttavinta tässä koko "sokorassa" on tietysti se, joku tämän taisikin jo tuoda esiin, että: TÄMÄN tällaisen vitun, melko yhdentekevän, helvetin perkeleen vitun sentti sieltä, toinen täältä, tilkkutäkki RAHANsäästämisen takia te OLETTE valmiita !! sammuttamaan vaikka koko saatanan Maan !! Mutta ans olla jos jumalauta "Maahan" lappaa perkele yli äyräiden ja joka laidalta TAUTOTON MAAHANTUNKEUTUMINEN ja se ON juuri sitä, EI mitään vitun "turvapaikkojen" hakua tai EDES "maahanmuuttoa" vaan se on jos mitään; Maahankävelemistä.  SIIHEN teistä ei vain kertakaikkiaan ole !!! että uskaltaisitte saatanan kusipäät, munattomat vitun myyrät ja laumassa piehtaroivat pikku ilkiö-idiootit, millääntavoin edes ilmaista tuohtumustanne, mutta toisaalta; te olette niin vitun tyhmiä ja typeriä ja ääliöitä, ettette luultavasti näe MITÄÄN ONGELMAA alunalkaenkaan koko jutussa.
"Miiitä?...eiiihän tässä mitään..." sanoo paksu setä tai täti verandallaan teetä siemaillen.....kun yht´äkkiä !! BÄÄÄÄNG! kajahtaa LAUKAUS !! jostain läheltä ja pian paikalle pelmahtaa satapäinen lössi Muhammettilaisarmeijan Jihadistisissejä damaskusmiekat ojossa ja kuten nykyään tupataan sanoa "parta päristen."

Eihän..sininä...juu.... mitään. Nou faking problem.
Ja naiset luottanevat EDELLEEN siihen, että kyllä ne urokset TAAS tiukan paikan tullen meidän hyödyttömät ja typerät, itsekkäät ja materialistiset, ääliö-apina-sabotööriperseet pelastaa.

Nooo...sittenhän sen näette..

Mutta summa summarum: pistäkää, by all means(!!), Suomi Seis !!
Siitäs saavat KAIKKI maan sisällä tällähetkellä olevat hominidit tilannepäivityksen ja ehkä jonkinlaisen palautuksen aiempaan olotilaan ja pisteeseen.
Vähän kuin tietokoneella, ei "reset" mutta... "järjestelmän palautus aiempaan tilaan."

P.s kuten NYT VIIMEISTÄÄN näette, jollette ole ihan koomapotilaan tietoisuuden tasolla; vaikka Suomessa eletään de facto KOMMUNISMISSA ja VALTIO"johtoisessa" pehmodiktatuurissa jne, on ihmisapinan TODELLINEN ja sisin olemus silti ja edelleen ja muuttumatta mihinkään, pelkkä ITSEKÄS PASKA.
VASTA SITTEN kun oma saatanan TILI / RAHAPUSSI on milläänlailla uhattuna, SITTEN löytyy kyllä voimia hiirilläkin karjua, muttei muuten.
Halveksittavaa ja säälittävää sakkia.
Ja minä saatana elin sellaisessa kuvitelmassa, ja minä saatana luulin! että: teistä olisi johonkin !! Aatella...haha hahahaaa naurattaa jo välillä, minä pidin teitä niiiiiiin vitun kovina ja uhkaavina ja kykenevinä ja minä muina vielä !!
Tuollaista paskasakkia !!


Te ette ANSAITSE omaa "Maata."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti