perjantai 18. syyskuuta 2015

Läski Liisa Läskipää-Jaakonpaska

http://liisajaakonsaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/202812-tunnustus-sipilalle-pakolaiskriisin-hoidosta

Läski Liisa, Läskipää-Jaakonpaska, KIITTELEE !!!! ...hahahahAHAHAaha.... ei saatana VOI OLLA VITTU  T O T T A !! Sipilän kommaria hänen... "turvapaikkakriisin"...jonkinlaisesta, ilmeisesti.."hoitamisesta" tai jotain... ?

Liisa ?... KUINKA mielisairas, tyhmä ja ilkeä sinä oikein OLET !?!!?!?! Sipilä on heittäytynyt saatana matoksi Ählämien ja Nekrujen jalkoihin ja sylkenyt omiensa silmille ja niskaan ja selkään ja puukottanut, ja haukkunut jo ennaltaehkäisevästi "Rasistiksi™" ja nynnyillyt kaikin mahdollisin tavoin ja tarjonnut saatana ASUNTOAANKIN näille vitun perkeleen HELVETIN saatanan rättipääpaskaläjille !
Ja SINÄ saatanan Taistolaiskanttura, vitun MarxistiLEHMÄ KEHTAAT saatana aukoa sitä TYPERÄÄ ämmän päätäsi siellä jossain Brysselin kellarissa ja KEHUA tätä Hyödytöntä Idioottia !!?!?!

H Ä P E Ä !


Mitä muutakaan tuohon VOI enää sanoa ?
Haista kiusaajaämmä pitkä paska ja TOVO, että tilanne jotenkin vain... menee pois, katoaa.
Toivo sellaista.

P.s MIKÄ muu kuin surkea ja valitettava perimäsi, teki sinusta noin äklöttävän kasan rumaa, tyhmää, lihavaa paskaa ?! Miksi olet OMILLESI niin vitun kylmä, ilkeä ja kova heitä kohtaan, ja myötäilet Terroristeja ja tappajia ja sarjaraiskaajia ja pedofiilejä ja pommittajia ?!

Vittu, että on ämmällä saatana OTSAA !!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti