tiistai 29. syyskuuta 2015

KomentelijaKommarit vaatehtii kissoja

Tästä kaikesta, Suomi täyttyy neekereistä ja "PakoLoisista" yms roskasta, jutusta.

MIKSI meidän täytyy hyväksyä semmoinen, että suomalaisuus sinänsä, ja Suomi, katoaa ?
SE, että tämä on ollut tähän asti lähinnä metsästäjä-keräilijä-kalastaja "Yhteiskunta" ja Maa - joka NYT aiotaan sellaisenaan ajaa alas ja korvata kiljuvien kilipäisten primitiivisten hullujen kakofoonialla.

Onko SE nyt sitten hyvä ja kiva ja khuul ja kaikkea ? Tuntea olonsa joksikin...vitun... miksikä? Bleidrannerin hahmoksi vai?.... tai joksikin naismaiseksi nynnyksi jota Ähläm-miehet avoimesti halveksuu samalla kun halveksuu naaraitakin. Joita se kai kiihottaa, seksuaalisesti ja muutoin.

Onks SE nyt sitten siistii !?

Parantaako se teidän Helsinkiläisten syvät ja tulehtuneet ja yhä märkivät haavat, siitä kun neekerit kerran keräili Ameriikoissa vähän puuvillaa ja sittemmin saivat presidenttiyden ja koripalloa pompottavat lörppähuulet saavat saatana MILJOONIA per peli ?! Onks se SITTEN hoidettu !?
Vai ! nouseeko tämä SAMA saatanan vollotus ja iänikuinen vitun paatoksellinen jankutus, esiin HETI !! sillä siunaamalla, kun ja jos joku tai jokin ei miellytä ja tanssi SINUN pillisi mukaan !?

*

Ja mitä tulee tähän vitun jankutukseen ja jankutukseen ja sen jankutuksen jankuttamisen toiston toistoon; niin..... kuka helvetti täällä HALUAA näitä mutiaisia tänne ja töihin jne ?!?!
KUKA ?!?! Näyttäkää se saatanan paskapää-paviaani minulle ! Missä SE on ?!?!
Häh ? kysympä vain kun "mediasta" ei ole kyselemään juuri muuta kuin parhaassa tapauksessa "Poliitikon" nimeä. Sitäkin hyvin vastahakoisesti ja silkan paniikin vallassa.

Pahimmassa tapauksessa, ja NYT ei ole enääääään mitään syytä olettaa, etteikö juurikin SE, pahin tapaus(!!), olisi sattuva tässä jutussa, nämä tänne "töihintulevat" maasta-maahan-siirtyjät työllistyvät kuten tähänkin asti; eli lähinnä toinen toisen tulkiksi ja tukihenkilöksi.

MEITÄ se HYÖDYTTÄÄ kuten ihminen kaloja veden alla. Eli ei mitenkään eikä edes sitenkään. Ja itseasiassa rasitehan on, eli se on PAHEMPI kuin "ei-mitään" se ON "negatiivinen-jokin".

Nähkää Samojedimuulini; minä selitän NYT ja TÄSSÄ teille pienimielisille ja totaalisen epä-ihmisille Sapiens-Magnon simpansseille jotain ÄÄÄÄÄÄRIMMÄISEN merkityksellistä ja ÄÄÄÄRETTÖMÄN yksinkertaista.
Tsiigatkaa: jos ryhmän A jäsenet EI HALUA ryhmän B jäseniä sekaansa, sekoittaminen siitä huolimatta, väkisin, EI tule johtamaan MINKÄÄNLAISEEN hyvään saati sitten IHANTEELLISEEN lopputulokseen ja täten==> hyötyyn eli ===> esim RAHAAN yms. Sensijaan se kyllä ÄRSYTTÄÄ loputtomiin MOLEMPIA ryhmiä ja saa ryhmän A jäsenet INHOAMAAN omaa "johtoaan" joka on heidät saattanut kyseiseen "patti-tilanteeseen".
Te yritätte, kuten kai AINA, kantaa vettä kaivoon. Ja tietäähän sen kuollut kissakin, ettei se siellä PYSY !!!

Mutta arvet, nöyryytyksestä mm, ne PYSYY. Ne pysyy piiiiiiiiiiiiiiitkäääään.
Tästä seuraa se, että lähes KAIKKI tekevät vain absoluuttisen MINIMIN ns "Yhteisön" eteen. Jonka siis NYT tälläkin hetkellä OMISTAA ihan tasan de facto ja jure, Poliisi/Valtio vihollis-"klikki" JA Maailman Juutalaisuus pankkeineen päivineen. Eikä tuo ole mitään "salaliittoteoriaa" tai näkökulma tai teoria ja henk.koht maailmankuva ja vakaumus tai hypoteesi tjms. Se on totuus, eli se miten asiat ON.
Ei se miten AHNEET ja ITSEKÄÄT päällepäsmäri kiusaaja-apinat HALUAISIVAT niiden olevan, ja haluaisivat PAKOTTAA ne olemaan.

Tämä on hyvin, hyvin yksinkertaista. Tässä ei ole MITÄÄN monimutkaista.
Tällaista typerykset vaan tekee ! Aina.

Jos näistä nyt tänne tulvivista mutavyöryn ruskeista möykyistä JÄÄ yksikään tänne, ja toivokaamme ettei, niin niistä vähistä mitä JÄÄ tulee vain uusia Mustaloisia, siis hups! MustalAisia.

Ja MINÄ tulen tekemään AIVAN KAIKKENI, ollakseni teidän junailemalle "Maailmanjärjestykselle" eli typerien organiseeraamalle kaaokselle, niiiiin vitun vaikea ja hankala kuin vain on iiiiiiikinä inhimillisesti mahdollista !!
Minä tulen RASITTAMAAN teitä sen kun keksin ja kerkiän ja niinedespäin.
Tämä olisi VOINUT olla jotakin, mutta tännekkin piti perustaa "Valtio ja Poliisi" ja ANTAA päätäntävalta "Poliitikoille" ja itsenäisyys senkin päälle vielä Toisille Poliitikoille tuonne Ulkomaailmaan.

Teidän täytyy TODELLAKIN inhota ja vihata toisianne ja olla todellisuudesta erillään, jos HALUATTE korvata itsenne ja tulevaisuutenne; neekereillä ja erämaan sekopäillä ja sillä mitä he vääjäämättä mukanaan tuovat. Paitsi tauteja.
Sen kaiken MUUNKIN tuhon ja kaaoksen.

Vituttaa.
Suomi olisi VOINUT olla jotain ihan oikeasti UUTTA ja ihmeellistä ja POIKKEUKSELLISTA (luultavasti) koko maailman / ihmisen historiassa !! Mutta teistä EI OLE siihen, sen "taakan" kantajiksi. Se johtuu mm siitä, että; te olette tyhmiä.Ei se mikään mysteeri ole.
Tyhmyydestä ja sen tiivistymisestä on kyse.

Kerrataan siis vielä: vaikka jästipäitä olettekin niin NYT on viimeinen mahdollinen hetki kiljaista äkkiä vielä "EEeii!!". Sitten on jo todella myöhä. Ajatelkaa asia tulvavetenä joka kohoaa ja kohoaa padon tuollapuolen ja patoon ilmestyy rakoja, repeämiä ja railoja. Ja te olette NIIN vitun laumapsykoosin kourissa ja Hyvyyden Hybriksessä ja TYPERIÄ kuin läjä paskaa, ettette edes AIO edes YRITTÄÄ edes tukkia niitä pieniä vuotokohtia vaan odottaa ja odottaa paljon lisää, peukalo perseessä ja TOIVOA ja äänestää kuten aina, että "kaikki kääntyy parhain päin". Muttei se käänny, se kääntyy laskusuuntaan ja pahiten päin.

Te ette miellä selvästikkään Historiaa TODEKSI !! Te ette dikkaa siitä ja luekkin vähän sitä, kuten minä. Te ette näy käsittävän sen koko ajan ELÄVÄÄ luonnetta. Se EI OLE kuollutta kuin kivi vaan soljuu ja virtaa koko ajan, kelluttaen teitä vähämielisiäkin valitettavasti, mukanaan. Ja juuri NYT, te munaatte ja LUJAA !!! Ja ylpeänä. Joka rintamalla.

Summa Summaarum: yrittäessänne väkisin vänkäämällä saada meitä muuttumaan joksikin täysin KUVITTEELLISEKSI "epä-Rasistiksi™" te teette yhtä tyhjää ja tyhmää ja outoakin, työtä, kuin jos pukisitte kissaa.
Se vain lässähtää vetämättömäksi vetelykseksi. Ihan jo piruuttaan.
Ja SIITÄ tilasta te älykääpiöt LUULETTE (todella todella harhaisesti) pieksevänne sitten irti tehoja ja "kilpailukykyä" ja "elintasoa" ja mitä lie muuta outoa paskaa.

P.s Ilmeisesti asia ON niin, että; te puhdasveriset Cro-Magnonit ja Sapiens-Sapienssit todellakin OLETTE todella tragikoomisen tyhmiä.
Pelottavan tyhjiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti