perjantai 11. syyskuuta 2015

MaahanAsettumisPolitiikan Muutos 2015

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091120332556_uu.shtml

No...joo.

Tulihan se sieltä !! Edes JOTAIN !! Jotain pientä ja minimiä edustavaa, muutosta vähän parempaan.
Ja hyvää on myös se, että mikä ikinä onkaan "Hallitus" - aikoo se nyt käsittääkseni sitten vihdoin edes alentaa MaahanAsettujien saamia hyniä JA Suomi EI tällä kertaa pyllistänyt omilleen ja KUMARTANUT (ja muuten SYVÄÄN!) tuonne Euroopan Mekkaan eli Rysseliin.


" Oh...FUCK YEAH !!! "

Mutta ei pidä siltikään JUHLIA, sillä: tämäKIN lista on niiden samojen mätien paskojen laatima kuin mitkä tämän koko kaaoksen ovat aiheuttaneetkin !
Joten: älkää päästäkö heitä kuin koiraa veräjästä.

Katsokaa taas esim tätäkin paskaa: "Osana "nollatoleranssi rasismille" -hallitusohjelman kirjausta kiinnitetään huomiota etnisten ryhmien välisiin suhteisiin."

Siinähän sitten "kiinnitätte" saatanan kusiaivot idiootit. Vittu minä olen pettynyt sinuun "oma rotuni" !!!

Vittu te OLETTE idiootteja. jutkut on oikeassa siinä.
Karjaa olette, karjaksi jäätte.

Jollain ällistyttävällä konstilla, on niinsanottu AngloSfääri pystynyt itse itsensä tästä kaikesta osittain vapauttamaan, ja SIKSI; etenemään.
He eivät ole edenneet juutalaisten ansiosta tai "Lain" tai "Valtion" tai "Sääntöjen" tai "Hallitusten" tai "ministerien" tai minkään sellaisen sonnan, vaan NIISTÄ HUOLIMATTA.
Niiden riippuessa tuossa kyljessä ja jalassa kiinni, kostonhimoisena ja hidastavana takiaisena.

*

Minä olen samaa mieltä kuin olen ollut tässä viimeiset ....muistaakseni noin 5 vuotta ainakin eli, että: tiettyjen YKSILÖIDEN, meidän tulee perustaa ihan ihka uusi ja ikioma "Maa."

Aluksi se voi olla jonkinlainen "kaupunkivaltio" tyyliin "Vatikaani" tai "Helsinki" mutta jossain vaiheessa olisi hyvä saada myös työnnettyä nuo muut, tuo "ihmiskunnan" Kommunisti-osio eli noin 100% heistä/teistä, etäämmälle.
PALJON ! etäämmälle.



Tähän tapaan.


Sanon nyt tälläkertaa vielä tähän lopuksi jotain mikä kai käy teille vastakarvaan, mutta kuitenkin; ongelmaa EI voi RATKAISTA(!!) samoilla metodeilla kuin millä se on luotukkin. Eli "Valtiolla" ja "byrokraateilla" ja "säännöillä ja Laeilla" ja puuttumisella asioiden LUONNOLLISEEN tilaan.
Joka EI OLE "kaaos" vaan absoluuttinen järjestys.
Mutta, koska ihmiset ovat luonnottomia friikkejä ja saatanallista alkuperää, he eivät KESTÄ tai voi sietää, mitään, MITÄÄN !! mikä ON luonnollista ja hyvää.

Laillisessa KAAOKSESSA, "ihminen" voi suht hyvin eikä huolehdi ja murehdi turhia. Luonnollisessa vapauden tilassa ja hyvinvoinnin ja potentian tilassa taas, hän sekoaa ja alkaa tehdä pahaa, koska ei KESTÄ vapautta ja siitä seuraavaa vastuuta. Lähinnä siis vastuu koskee ITSEÄ. Itsestä huolehtimista.
Eläimet tämän kumma kyllä osaa, muttei ihminen !!

SE on jo mysteeristä.


P.s Katsoin piiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa ihan mielenkiinnosta Kymmenen Uutiset, ja niissä tuo vitun pallinaamainen Vasemmisto Paavi, Paavi Arhinmäki, kehtasi ihan pokkana älähtää, että "iiiihan sama toimeentulotuki (tai mikä se nyt sitten lopunkaiken olikin) kuuluu KAIKILLE, riippumatta siitä mistä he tulevat (tai mitä ROTUA edustavat jne)."

TUO tyyppi on osa "päättävää koneistoa" ja "valtiota" ja "hallitusta" ja mitä näitä iteraatiota onkaan.
TUO !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti