lauantai 26. syyskuuta 2015

"Lajittelu / Vastaanotto Keskusten" TARPEISTA...



Tuo on yksi ärsyttävimmistä asioista tässä "Maassa" ja "Kansassa". Tuo TOTAALINEN ja ABSOLUUTTISEN TÄYDELLINEN kyvyttömyys edes KUVITELLA sanovansa "ei!"

Kuinka vitun vaikeaa se VOI olla !?? Teille. Kuinka !?!?
Minä sanoisin nanosekunnissa, ihan jo refleksinä EI !!!! Kirjoitinkin sen tuohon HETI, tuon "refleksinä" perään, välittömästi.

Tuo tuollainen ÄMMIEN munaton ja panikoivan tyhmä jankutus on kuin; kuvitelkaa että olisi jokin hahmo, meinasin ensin, että mies, mutta muutankin sen nyt naiseksi(!!) - joka osaa (ja siis ennenkaikkea PYSTYY!!) paskantaa useita, useita kertoja perättäin, kuten koirat osaa annostella virtsaansa.
Kuvitelkaa ensin SE. Nyt.

Kuvittelitteko sen ? ....... ...koska mitään ei kuulu, oletan että kuvittelitte ja jatkan; kuvitelkaa nyt tuo hirvitys kävelemässä sellaisessa haara-asennossa, vähän kuin melko tai todella leveä kyykky-asento painojen nostelussa, kuvitelkaa tuon tuhojyrän etenevän olohuoneessanne tuollaisessa omituisessa asennossa, melko jäykkänä, säilyttäen koko ajan saman ylimalkaisen paskannus-asentonsa, ja kuvitelkaa kuinka se ulostaa aina tietyin väliajoin lattialle.
Sellaisen pienehkön, ehkä, mutta kuitenkin - sellaisen spiraalimaisen mönjän, kuin pehmis-jäätelö, mutta ehkä vähän matalampi keko. Sellaisia paska annoksia.

Ja TUOTA touhua sivusta seuratessaan, nämä idioottiämmät ei osaa edes AJATELLA mitään MUUTA vaihtoehtoa KUIN vain ja ainoastaan, exklusiivisesti, todeta yhteen ääneen, että: "jatkossa tarvitsemme -sen ja sen verran- enemmän vessapaperia päivässä"

SEN sijaan, että heissä olisi a) älyä ja b) ytyä olla SANOMATTA juuri mitään, ja käskeä se olento ensin painumaan helvettiin ja jos sana ei kuulu / tehoa, niin heittämään se niska-perse-otteella huitsin helvettiin, takaovesta tai etu. Ihan sama.
Pahimmassa "keississä" vaikka fönäristä (ikkunasta).

Miten NOIN typerä paskapää VOI olla !?!?! Kuinka NOIN tyhmiä ollaan ?...hei ?... minä alan ihan aidosti kiinnostua tuollaisesta. MITEN tuollaiseksi voi tulla !??!?

Ja sitten nämä samat saatanan käpyaivo-pehmäGeshtapot vittu vielä JATKAA !!! Nimittäin, jos minä tai joku muu, edes SANOO, että "tuo homma haisee!!... ...ja PAHASTI!" ja että tuosta kaikesta TULEE vielä IIISO siivo ja suuri lasku, matto AINAKIN pitää vaihtaa ja jos se on kokolattiamatto.... siihen ne mahdolliset säästöt sitten meneekin ja komiasti ! Niin nin, jos noin edes sanoo, saa "koko yhteiskunnan" eli Helsingin Herrojen ja mielisairaiden ViherVasurien vihat ja Julkiset torumiset niskaansa ja naamalleen ja selkäänsä pitkin ja kintuilleen.
Ja ehkä sakotkin joku voi saada, enkä lue pois-suljetuksi edes VANKILAtuomiota !!

NÄIN hulluksi on tämä Tulevaisuus mennyt JO NYT !

Vittu mä HÄPEEN !!! TEITÄ !

Ja P.s Kun tuo jengi puhuu "suomesta" - kuinka "Suomi" TARVITSEE niin ja niin monta neekerienlajittelukeskusta, puhuvat he AINOASTAAN JA VAIN IHAN OMASTA ITSESTÄÄN JA URASTAAN JA RAHOISTAAN JA KUVITELLUSTA "MAINEESTAAN" (siis MUUNA KUIN idioottimaisen imbesillinä!)  JA OMASTA PIENESTÄ MaMuMYÖNTEISTEN LOBOTOMISOITUJEN KEHARIEN "KLIKISTÄÄN" !!
EIVÄT "meistä muista"  saati sitten koko "suomesta". Muistakaa tämä ja haistakaa vittu.

Kiitos.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti