tiistai 22. syyskuuta 2015

Pakolaistilanne juuri NYT

No niin !

NYT se sitten on vihdoin uponnut jo edes VÄHÄN, Virallisiinkin tahoihin !
Ja hei!... ei tarvinnut kuin noin 10-vuotta tässä kohkata ja mesota ja huutaa ja kirjoitella ja vouhkata ja pitää asiaa väkisin tapeetilla. Ja mitä on ollut nyt myös pari mielenilmausta ja muutamia noita- oikeudenkäyntejä ja julkisia tapauksia kuten Immonen ja ehkä omalla tavallaan jopa myös "Jytky" jne.
Ja NYT vielä tuon KAIKEN LISÄKSI tämä yht´äkkinen sisäänvirtaus ulkopuolelta, ja bäng!! "...niin..noooo jooo....no... oooonhan meillä tässä nyt tiätty sellanen vähä..ehkä...jopa poikkeuksellinenkin tilanne, et....katotaan nyt...katellaan nyt mitä se EeUukin tähän taas sanoo ja näin...ja blääblääblää jankutijankutijankuti..."

Kas kun ette kysy ihan selkeästi ja suoraan lupaa, hattu kourassa, Juutalaisilta ja "Israelilta" eli Palestiinalta.

Vitun I D I O O T I T !!

Vittu mä halveksin teitä. Saatanan luontais-syntyiset kiusaajat ja keskinkertaisuudet ja kommarit.
Kuolkaa perkele !






NÄIN KAUAN kesti eli ensimmäisistä Sompuista ja Viet Namlaisista asti, että suomlannin Finuiitti sai SUUNSA AUKI !!
Ja näettekö !?!? Ihan HETI !! Täsmälleen sillä vitun, saatanan, helvetin perkeleen minuutilla (aikojen suuressa mittakaavassa) KUN suu saatiin todellakin AUKI - bäng! tuli myös vastaus ja "Viranomaiset" eli itse itsensä Moderneiksi Maanpäällisiksi Jumaliksi, julistaneet mulkut alkoi taipua...taaaaiiiipua, hiiiitaaasti, mutta kuitenkin.
Taipua.

Kansan tahtoon. Ja terveen järjenkin puoleen.

*

Hyviä uutisia on mm tuo, että Irakin ja Somalian "turvallisuustilanne päivitetään" ja että JOTAIN edes todella TEHDÄÄN. Eikä katsella vain vieressä hölmistellen, peukalo perseessä, kun EU:n Modernit Natsit eli Ääri Vasemmistolaiet Marxistit ja muu Kommunistinen lieju, SANELEE ylhäältä alas, mitä tehdään ja mitä EI tehdä.
Kuten... suljeta rajoja ja AMMUTA koko vitun EU:n kommarimyyrälaumaa ja vaikka varmuuden vuoksi niitä vitun Rotchaildin "juutalais" puikulakallomulkkuja.

Oikein hyvä ja hienoa on myös se, että NYT vihdoin tippui ehkä vielä parilta naivistilta, idioottimaisuutta harjoittavalta ääliöltä, suomut silmiltä tuon ihmiskaupan ja salakuljettelun yms suhteen. SIINÄ SITÄ NYT ON !!!! Saatanan typerys perkele !!
Ns "mustaa valkoisella" !! Ja kytköksiä ihan koto-suomeen... että; kiitti vain vitusti taas tästäkin.

Toivotaan, että tässä nyt TODELLA aiotaan TEHDÄ jotakin. Ja vaikka tämän jankuttaminen ei nyt näytä kertakaikkiaan tehoavan kehenkään eikä yhtään, edes silloin kun sen jankuttaa joku kuuluisa "Poliitikko" kuten Väyryskä, niin: suomen ON EROTTAVA EU:sta.
Minua ei KIINNOSTA asian mahdolliset ikävät seuraamukset, eli lähinnä kommunistien kollektiiviin tuleva särö ja heille siitä koituva paha mieli, vaan se asia ON nyt vain kertakaikkiaan TEHTÄVÄ.
Ei siinä auta kylmät kääreetkään.

Minä en koskaan ole käsittänyt MIKSI koko vitun Vapaamuurari-Kommunistien kyhäelmään nimeltä "EU" on alunperinkään pitänyt, KENENKÄÄN(!!!), mennä / lähteä mukaan.,
Siis... mitä HELVETTIÄ te vitun kollektivistiset nyhjääjät ja tunkkaiset vitun muulit, taaskin kerran, LUULITTE siitäKIN koituvan ?! Jotain ...hyvää ?!...vai ?.... vai mitä !?

Miksei TEIDÄN päässänne, Sapiens hyvä, IKINÄ TOIMI MIKÄÄN !!!!? Ei yhtään vittu mikään !!!?
MISTÄ, jos todella "tunnet itsesi", johtuu tuo luontais-syntyinen kollektiivisuutesi ?
Selitä itsesi !

MIKSI herran perkele luulet, etttä on HYVÄ asia "yhdistää kaikki" ehkä jopa "kaikki kansat taivaan alla" - yhdeksi Vapaamuurarilliseksi typeräksi, kurjaksi massaksi.
Joita sitten HALLITSEE em Vapaamuurarit ja muut vitun "filosoofikuninkaat" eli täysin de facto HYÖDYTTÖMÄT syöjät. Joilla ei ole mitään erityistä muuta "annettavaa" kuin määräillä tuntemattomia, vieraita, ihmisiä ja sotkea näiden elämä. Ja siitähän JOKAINEN byrokraatti unelmoi. Mahdollisimman suuren kitumisen ja haitan ja kärsimyksen ja estoisuuden tuottamisesta, niille YKSILÖILLE siellä täällä, jotka kykenevät oikeasti johonkin. Vaikkapa TUOTTAMAAN jotakin.

Tässä on koko ihmis-apina-kunnan historia pähkinänkuoressa aika pitkälti. Kokonaan.
Kommunismi ja varkaus. Siinä KAIKKI.

Siinä on TEIDÄN luontainen tilanne. Ja KAIKKI mikä POIKKEAA SIITÄ !! SE on TEIDÄN mielessänne jokin vitun kauhistus eli "abominaatio" tai jotain "pyhäinhäväistyksellistä" tai what-the-fuck-ever.

*

Kuten Tex Arcane sanoi kerran, oikein hienosti, Sapiens-Magnon laumoista: "minä näen orjan, mutten näe hänen isäntäänsä..."

Eimen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti