sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kapteeni Kiittää Mielenosoittajia

http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/202977-venajan-ja-suomen-raja-euroopan-rauhallisin

HAhhahaaa iroonista.

http://yle.fi/uutiset/mielenosoittajat_muodostivat_ihmismuurin_rajalle_torniossa/8317502

Hyvä hyvä.

Ja mitä noita kuvia olen katsellut, on näissä mielenilmauksissa olleet ehkä jopa jonkinasteisena enemmistönä TAAS ne kaikkein hampparimaisimmat, reppanamaisimmat, rähjäisimmät ja klisheisimmät mahdolliset näennäis-skini tyypit + sitten tietenkin (tietenkin!) ihan "oikeat" skinit ja uusnatsit ja muut idiootit jotka menee ja samentaa vettä ja pilaa koko jutun maineen.

Mutta siltikin; tässä taistelussa me TARVITSEMME vielä, näitä omia "koiriamme" ja Morlokkejamme, joten summa summarum; kiitos teilleKIN.

Ja ylipäätään; haluaisin KIITTÄÄ koko "Suomen" puolesta teitä jotka olitte missään näistä käsittääkseni kolmesta, mielenosoituksesta eli Helsinki, Tornio ja oliko se yksi Kemissä vai missä ?!
Mutta kuitenkin; mahtavaa !! Hienoa !! Aloitteellista (sitä Paholainen VIHAA!) ja upeaa ja edes JOTAIN !!

K I I T O S  !!

Itse en valitettavasti päässyt paikalle mihinkään näistä vaikka olisin toisaalta halunnut, mutta taas toisaalta EN.
Olenhan minä "mystinen TAUSTAVAIKUTTAJA" !! EN mikään jonon kärkimies, ja tällaisena minusta lieneekin ENITEN HYÖTYÄ.
Minä neuvon teitä hölmöjä täältä pimeydestä ja te vain liikutte pelilaudalla ja näyttelette roolinne, ja minä katson Vihollisen reaktion ja neuvon teitä eteenpäin.

MINÄ olen se Oikea "harmaa eminenssi" mikä se vitun tyhmä ja ylimielinen ja itsekäs ja naurettava, vitun juutalainen kanttura, teräslehmä "Ruukinmatruuna" aina jankuttaa olevansa.
Se on vain kovakalloinen idiootti kuten KAIKKI "konservatiivit" ja "oikeistolaiset" ja muut pöllämystyneet ja hämmentyneet höynät.
Minä EN ole (ainakaan samoilla tavoin) hämmentynyt tai epärealistinen.

Ja mikä parasta; minä en ole Moraalinen Idiootti kuten matrushka ja KAIKKI jutkut, mitä on ja on koskaan ollut ja tulee valitettavasti koskaan olemaan.


" Kiitos. Hienoa työtä käskyläiseni ...tai ´Maamieheni´... hienoa.. "

Tämä mielenosoittelu oli siksikin hieno siirto, että kuten näette ei edes älämölö-Vasemmisto nostanut juurikaan mitään mainittavaa mellakkaa asiasta, koska a) TIETÄVÄT vallan vitun hyvin ITSE aiheuttaneensa SYYN kyseiseen reaktioon, ja että se on jo aiheuttanut suunnattomasti ongelmia ja tulee aiheuttamaan niitä lisää, ja b) Vasemmisto käsittää ehkä selvemmin kuin te muut, että se mitä NYT on TEHTY on: se että te olettekin tehneet perkleet todeksi sen mitä KAIKKI viholliset ehkä ENITEN maailmassa inhoaa eli ottaneet heiltä heidän aseensa omiin käsiinne.

Käsitättekö ? Lukekaa uudestaan niin monta kertaa, että käsitätte. Te olette nyt omineet Vasemmiston / Kommunistien / RäyhähenkiKhasaarien ("juutalaiset") jne ASEEN. Metodin. Strategian.
Ja koska SE TOIMII, eikä vasemmisto HALUA teidän käyttävän sitä kovinkaan usein tai paljon, tai ....ikinä ja yhtään. Koska se toimii, vaikka kuinkakin vähän.

Te olette nyt ottaneet ensimmäisen askeleen pelilaudlla ja siihen oikeaan suuntaan eli kohti TAISTELUA. Ei enää mitään vitun pakittelevaa lässytystä ja moraalista kiistelyä siitä kuka on oikeassa ja väärässä jne. Se EI alunperinkään edes KIINNOSTA vasurin marksistikuonaa, se on heille VAIN ja AINOASTAAN 1 strategia muiden muassa, mikä näyttäisi toimivan. Ja sitä käytetään TASAN niin kauan kuin se vain TOIMII.

Sisäistäkää tämä ja tajutkaa ja myöntäkää olevanne JO sodassa. Ensi-sijaisesti "omianne" vastaan. Jotka kuitenkaan EIVÄT ole mitään omia alunperinkään.
Yhtä omia kuin käenmunat harakanpesässä tjns.

SE on heidän lois-strategiaansa.

NYT sitä on alettava aitaamaan, karsinoimaan, pro-aktiivisesti  käymään Vasemmiston ja Valtion / Poliisin yms Luciferin joukkojen kimppuun, kaikilla rintamilla, kaikin keinoin. Heiltä on evättävä ENSI-SIJAISESTI TEIDÄN HEILLE  ANTAMA !!!! "legitiimiys" ja kunnioitus ja myötätunto yms paska.
Jota he EIVÄT ansaitse, sen enempää kuin hyttynen vertasi, se on vain jotain mitä he TEKEVÄT, koska HEILLE - SE toimii. Eikä mikään tietty MUU, strategia.

Kuten Raamatussa sanottiin teille jo vaivaiset 2000 vuotta sitten!! "kysykää niin teille vastataan, pyytäkää niin te saatte, etsikää niin te löydätte..." jne jne.

Ja TUON TAKIA, koska jostain syystä ilkeät, ahneet ja itsekkäät, Pahat, vaikuttavat tajuavan TUON kuin luonnostaan, kun taas meihin Hyviin se uppoaa hämmästyttävän hiiiiiiiiiiii...taaas..ti... jos sittenkään.
Ja TUON takia KAIKKI pahuuden versiot, yrittävät saada SINUT LUOPUMAAN vapaaehtoisesti (manipuloinnin seurauksena) ihan ITSE, omilla toimilla tai niiden puutteella, KAIKESTA maallisen elämän vapaudestasi ja oikeuksistasi yms.
He eivät HALUA, että SINÄ tiedostat asiaa, eli TAJUAT vain yksinkertaisesti: ilmaista itsäsi!! avata suusi!! pyytää ja kysyä !!
Se HAITTAA näet niitä jotka haluavat omistaa maailman ja meidät, SUURESTI, että muut olennot, ne Toiset, se "minun karjani" - kyselee jumalauta kysymyksiä !!

Karja perkele !! Lehmät ! ja kantturat ja härät ja lampaat ...?!?..kehtaavat perkele puhua !!

*


Tämä oli kaikesta mitättömyydestään ja vaisuudestaan huolimatta OOOIIIIKEIN HYVÄ päänavaus ja aloitus.
Onnitteluni !!


Tuo iski nyt "painetta Vihollispäätyyn" kuten lätkässä, te roiskaisitte nyt kiekon vihollisen päädyn kulmaukseen, josta niitä pelejä suomalaisten mielestä voitetaan, sieltä nurkasta. Mutta kuitenkin; älkäämme JÄÄKÖ sinne nurkkaan kuhnaamaan ja hyörimään ja pyörimän vaan aggressiivisesti kohti MAALIA !!!


Ja SIITÄ  LÄPI !



Eläköön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti