torstai 10. syyskuuta 2015

Tilanteen lyhyt kuvaus

Tätä tämänhetkistä TILANNETTA voisi kuvailla niin, että: teidät on houkuteltu SIRKUKSEEN !! jee !
Ja koska olette naiiveja ja tyhmiä ja tällaisen suhteen kokemattomia, toisin kuin Anglot, te hämmästelette ihastellen kaikkea khuulia ja kivaa ja uutta ja ihmeellistä yms. Myös katselette kaikkea kuvottavaa ja aivan abominaatiomaisen, abysmaalisen kuvottavia asioita, uskoen että te voitte kuitenkin aina palata kotiin, koska ..hei! tämähän ON vain väliaikainen SIRKUS !!
Muistatko !?

Mutta takananne sirkusteltta onkin jo tikattu umpeen !! Kotiin EI OLE PALUUTA ilman fyysistä voimaa ja ikäviä kokemuksia.

Teidät on saatu ansoitettua !! Onnitteluni, olette nyt ANSASSA !! HAHahahahaaaaaaa, vitun idiootit !!
Vieläpä omilla maillanne.

Te kävelitte sinne itse, suoraan sisään ! haha hahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Lol.

Enää ei voi, naiset, leikkiä kaiken olevan normaalisti ja hyvin. Nyt on aika voida TODELLA pahoin. Ja se on suurimmalta osin TEIDÄN syytänne !

Ja niiden "miesten" jotka teidät on päästäneet päättämään ja sietäneet teidän kanan-aivoisia, sietämättömiä, typeryyksiänne.
Voi luoja mikä tilanne.... vittu minkä olette luoneet !

Kysyn nyt vielä, ikäänkuin tällä olisi pisaran meressä verran väliä, Orvon Petteri-punanutulta, että: kauankos "arvon ministeriltä" eli PALVELIJALTA, kestää kuulla ja toteuttaa ISÄNTIENSÄ ja palkkansa samaksajien käskyt ja toiveet ?!
Niin eli...että, kauanko kestää, että rajat saadaan TÄYSIN sulki ja ruotsalaisille nootti ja sakot vähintään, siitä että uskalsvat ja KEHTASIVAT saatana !! kipata meille rekkalastillisia ylimääräisiä rättipäitään ja muita murjaanejaan !?

KUIN KAUAN siinä nyt saatana kestää !?

Orpo !? Missä olet ensinnäkin, ylipäätään ?! Piilossa jossain Rysselissä ?! ....ala kalppia esiin sieltä ja vähän vitun äkkiä saatanan kusipäinen horo !! Ja pahoittele aika vitun vuolaasti ja TEE ASIALLE JOTAKIN saatanan luppakorva !!!
Äläkä siellä auo perkele sitä pientä typerää päätäsi yhä enemmän ja enemmän ja leiki tyhmää ja kumartele kuten Jari Älykääpiö Tervo, Muslimeille !!!

Nyt EI kannata sekoitta omiaan ja vihollisia.
Tämä EI jää tähän.
KAIKELLA tässä on KAAAAAUASKANTOIST seuraukset.
Me muistamme kyllä mainiosti KUKA teki ja sanoi, ja mitä.

NYT, vitun tyhmä slaavisamojedi, NYT jumalauta se pää pois revasta ja ala vittu TÖIHISI siellä !
Saatanan kusiainen läskipää, kehari. Vitun roisto.
Jos "Siat" haluaisitte OIKEASTI olla kerrankin tässä elämässä HYÖDYKSI yleiselle "yhteiskunnalle" ympärillänne, saatanan lapamadot kiusaajat, niin ...miten olisi ? ette te viittis, viittisittexte? mennä ja napata nuo "johtajat" kiinni ja heivata johonkin tyrmään ?!
SIITÄ olisi jo JONKINVERRAN apua tähän HÄTÄÄN.
SE olisi ALKU !


Pistäkäähän mulkut korvan taakse ! Ja äkkiä.
Tässä OLLAAN, nimenomaan, jäniksen selässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti