keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Sota Ruotsia vastaan osa.2

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092320402152_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092220399932_uu.shtml

Edelliseen "postaukseen" liittämäni linkin luettuasi, lue nämä. Mieluummin siis juuri tässä järjestyksessä.
NÄET selkeästi, että NYT on tullut VIHDOIN sen aika, mitä nuo vanhemmat sukupolvet ei enää PYSTY eikä kykene tekemään; on sodittava RUOTSIA vastaan ja irtaannuttava SEN talutusnuorasta. Ryssästäkin tässä asiayhteydessä viis.

Ja se VITUN jöör-donnerin paskakin aukoo taas siellä Stadissa, turvassa, päätään sen kun kerkiää ja kehtaa. Saatanan kuvottava, hapan, vanha äijä.
Turpaasi ansaitset MINIMISSÄÄN, mieluummin vielä jotain PAAAALJON enemmän. Saatanan rutikuiva Jantelaki Kommari ja Viralliseen Maailmaan piiloutunut saatanan pelkurimainen öykkäri.
Ja NÄYTÄTKIN ihan pedofiililta kuten olen jo kauan sitten sanonut, ja luultavasti OLETKIN sitä. Sillä yleensä ihmiset OVAT sitä miltä NÄYTTÄVÄT.
Kannet kertovat sisällöstä.

Nyt se siis älähti siitä, että suomessa Virkakoneisto(!!!) hahahaa, ai vittu mikä sekopää, on "Rasistista™" !!!

USKOMATONTA !!
PÖYRISTYTTÄVÄÄ!!
HÄVYTÖNTÄ!!

Vittu jos se koneisto, eli kusipäiset YKSILÖT, mitään ovat niin totta vie "Rasisteja™" mutta sillä erotuksella, että ne on sitä MEITÄ ITSEÄMME vastaan ja kohtaan. Ne on oman pesän likaajia par excéllance.

Uskomattoman hävytön äijä tuo donnerin kusimulkku kyllä on, ei voi muuta sanoa.
Jos ja kun sota syttyy, ja jos tuo vitun pimeyden keisari vielä siinä vaiheessa elää, valitettavasti, on se pistettävä kuolemanrangaistuksen uhalla AAAIIIVAN rintamalinjan etummaiseen kärkeen. Iiiiiiiihan sinne eteen. Oikein tyyööönnettävä, noin juuri, tyyöööönnetävä oikein, niin pitkälle kuin nyt jollain kepillä uskallatte kurottautua vihujen puolelle.

Räyhätköön perkeleen pullasorsa hurrinpaska sitten kulmakarvoineen kommunismeineen päivineen siellä.
Go fuck yourself.

Luultavasti se on JUTKU kaiken lisäksi. En TIEDÄ, mutta alan jo uskoa ja olettaa niin.

*

Vittu, että nuo Ruotsalaiset on hulluja ja tyhmiä ja kyvyttömiä muuhun kuin käymään omiensa ja suomalaisten kimppuun. Halveksittavaa kuonaa, paskasakkia, pohjasakkaa, idiootteja.
Ruotsi TARVITSEE kipeästi SODAN. Mikään muu ei sitä / niitä paranna, henkilöinä eikä Kansana. Ei mikään.

Ne on pilallehemmoteltuja kuin kokonainen Pohjoinen Kansa Paris Hilttoneita.
Sota tekisi teille Jantekommarit OIKEIN HYVÄÄ.
Sitten ei tarvitsisi enää Jöörninkään siellä potkuhousuissaan kiukutella, kun olisi saanut maistaa vähän sekä omaa lääkettään, ETTÄ ihan itse Todellisuutta !
Se on melko raaka tyyppi, se.

Lopuksi; aatelkaa mikä imbesillimäinen möly ja melu, nousi niin yhdentekevästä ja mitättömän pienestä asiasta kuin siitä, että Soinin sika sai oikein miltei, melkein, SANOTUKSI jotain muuta kuin että "neekerit on rikkaus" ! HAaHahaaa... "koko ruotsi" sekosi.

Itse ovat tällähetkellä VIRALLISESTI DE FUCKING FACTO IHMISKAUPPIAITA JA SALAKULJETTAJIA !!
Saatanan kusipäät RIKOLLISET ja väärintekijät !!
Vittu mitä itsekkäitä idiootteja !!

Ja vielä jotain mitä on pitänyt "Maahanmuuttomyönteisistä" ääliöistä sanoa kauan; kuten sanotaan "on epäitsekkyys mitä suurinta itsekkyyttä" !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti