torstai 17. syyskuuta 2015

Sipilän Käskevä Yninä

Tuo Korealaisen näköinen, Kommunistinen "PääMinisterimme" eli primääriPALVELIJAMME, joka EI kuitenkaan ikinä TEE MITÄ MINÄ SANON TAI ME SANOMME, piti puheen !!
Nettitelkassa tai jossain !!

Jossa hän puhui... jollekkin tai joillekkin. En ihan tarkkaan osaa sanoa keille tai kenelle. Ehkä jopa minulle !!
Jee.

Mutta kun luin tuon puheen "sanasta sanaan" -linkkiä en nyt enää löydä iltzikasta- PETYIN ihan suunnattomasti. Vaikka toisaalta; mitä IHMETTÄ minä oikein odotin.

Siinä Sipilä jankutti taas tuon Kommunismin "Kansaivälisen Vastuun" tai jonkin, koskevan jotenkin meitä, tai "meitä" ja meitä ja ehkä jopa MINUA !!?
Anteeksi nyt vain Hra Sipilä, mutta MINÄ EN OLE milläänlailla enkä tavalla VASTUUSSA YHTÄÄN MISTÄÄN mitä maailmassa tapahtuu mitä MINÄ en itse henk.koht suoraan aiheuta.

Ja ainakin muistaisin ja VÄITÄN, etten ole edes käynyt esim Syyriassa tai Irakissa, saati sitten pommittanut niitä. Joten: älä saatanan ylimielinen poliittinen kusipää / kehari, edes KEHTAA lässyttää minulle, MINULLE, mitään tuota Vapaamuurari Juutalais "ME KAIKKI" paskaa. Ja voit suksia vittuun sen "Kansainvälisen" eli Kommari JUUTALAISTEN kuvitteellisen "Yhteisösi" kanssa vitun perkeleen helvetin saatanan muuli ja petturi.
Kiitos.

Eli siis: se siitä sitten !
"Virallinen Suomi" ei aiokkaan muuta kuin levitellä käsiään ja toistuvasti todeta oman kyvyttömyytensä ja ynistä Virallisesti.
Eli joko tilanne jatkuu ja pahenee tai me otamme sen ITSE haltuun. "Homma Haltuun."

Suomella EI OLE yhtään mitään, pinintäkään, vähäisintäkään, alkeellisintakaan VSTUUTA MISTÄÄN tästä vitun kusimulkero valehtelija ja väärintekijä ja toisekseen; suomella kylläkin ON ! kaikki maailman SAATAVA tästä kaikesta. Meitä on kustu silmille ja meiltä on viety tuhkatkin pesästä, kuten Saksalle on tehty sittenmmin toisen maailmansodan ja pitkälti samojen tekijöiden toimesta eli Anglo-Jutku-Ryssä Pahuuden Akselin toimesta.
Ja HE ovat MEILLE VELKAA !!!! Ja niin maan perkeleen vitusti, ettei sitä saata enää edes kuvitella.
Ja SINÄ saatana lauot tuollaista perkeleen häpeämätöntä PASKAA ihan pokkana, että ME olemme jumalauta VELKAA jostain ..? mistä?... jollekkin vitun viidakon ja hietikon neekereille ja sheikeille.. koska.. .. ?! ...koska sen sanominen HYÖDYTTÄÄ SINUA (!!!) juuri nyt ja tällähetkellä.

Haista vittu saatanan kiusaajan persläpi. vitun kusiainen perkele.
Joko se muuten ammuttiin !?..

Eikä se "suomen Yhteiskunnalle" mikään vitun "haaste" että näitä Irakiloisia ja mitä lie neekerin kekkanoita tänne nyt lappaakin, lappaa tänne. Se on KATASTROOFI ja LOPPU.
Ei mikään vitun "haaste" !! Helvetin vitun idiootti.
Se on myös se viimeinen sinetti ja naula itsenäisyyden arkkuun.

Suomi joka pursuaa nekrua ja somppua ja muuta ruskeaa PASKAA EI OLE SUOMI.
Eikä tämä ole mikään vitun mielipide tai näkökulma tai maailmankuva tai vakaumus tai katsontakanta tai teoria tai ajatelma vaan fakta.

Eli se mille sinä ja muut "poliitikot" ja juutalaiset ja suurin osa "ihmiskuntaa" olette allergisia.

Eli siis TOTUUS.

NYT lähti vihdoin, sitten, "Suomi" purkautumaan. Ihan tässä ja nyt, ihan nokan edessä. Ei edes 100 kurjaa vitun vuotta pystynyt "Suomi" olemaan olemassa, ennenkuin sen ihan ikiomat PETTURIT, sisältämädättäjät, sen kumosivat hautaansa.
Nauraen, kintaalla viitaten, vähätellen, tuhahdellen, ja jo klassikoksi "politiikassa" muodostunut: vastuuta vältellen.

*

Pari tällästä hyvääkin uutista oli, mutta melko vähäistä kokonaisuuteen nähden.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091620361349_uu.shtml  -  Taxi Kausti


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091620357251_uu.shtml  -   Lakimuutos




Hyvä !! Minä tuen sinua suhari. Ymmärrän ja tuen ja kannatan.
Koko suomen puolesta: KIITOS !!!!

Tuo on jo JOTAIN !


Irti EU:sta.
Minä en pyydä enkä kysy, vaan minä SANON.
Minä annan teille PALVELIJAT, suoran käskyn.
Olkaa hyvät ja irroittakaa tämä Kansallisvaltio Euroopan Juutalais-Kommuunista juuri nyt ja heti, tällä samalla sekunnilla.

Sitten myöhemmin teidät käsitellään ehkä jossain nyrenbergin kaltaisessa oikeudenkäynnissä.

Varautukaa SIIHEN.


Vielä P.S

" Hän alkoi syyttämään hallitusta siitä, että mutiaisia tulee tänne. Rajat pitäisi kuulemma sulkea. Yritin sanoa, ettei se onnistu, että me emme voi sulkea rajoja kansainvälisten sopimusten takia, Kiuruvedellä asuva kansanedustaja vastasi kuljettajalle. "

Niimpä niin. Teistä ei vain kertakaikkiaan OLE käsittämään TODELLISUUTTA !!
Ja mm sitä, että NYT mitkään vitun pakana"Lait" EI ENÄÄ PÄDE !!!
Lait eivät ole "voimassa" !! Ja EU rikkoo itse TOISTUVASTI ja HABITUAALISESTI ja JÄRJESTELMÄLLISESTI aivan, ihan, kaikkia ja jokaista omaa ja muiden, "Lakia" ja "Lakia"an.
"Meidän" ei tule VÄLITTÄÄ hevon vittuakaan mistään saatanan "Kansainvälisten Juutalaisten Kommunistien" sopimuksista. Mitä vitun HYÖTYÄ, tyhmä suomlantilais Samojedi, ne on IKINÄ tuoneet ?!?! Tänne, "meille" !?!

Te todella OLETTE ehkäpä maailman helpoiten höynäytettävä "Kansa" !!! Ja naurettavan ja ÄRSYTTÄVÄN rutikuiva.
Mauri Pekkarinen sopisikin oikein hyvin suomen Tunnus Eläimeksi leijonan sijaan.

Rutikuiva byrokraattinen äijänkäppänä peruukissa ja tyhmissä kengissä ja typerämmissä vaatteissa.

Y Ö Ä K !!



MINUA TE ETTE EDUSTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti