maanantai 21. syyskuuta 2015

Moderni Suur-Suomi & Bätmänpuku

Se mitä tässä nyt on muun muassa tekeillä, on eräänlainen Moderni versio niinsanotusta "Suur Suomesta" - mutta tälläkertaa vain, suomalaiset on tarkoitus KORVATA jollain helvetin Muslimien-kuvottavilla-Perkeleillä ja ylös alas pomppivilla Afrikan neekereillä.
Jotka ei käsitä edes sitä mikä on "paita".

Rakenteilla / tekeillä on siis Uusi Suur-Suomi. Jossa minulla ei juuri liene tilaa, jollen alistu joksikin helvetin ählämien orjaksi tai Valtion pelinappulaksi, ja joista kumpaakaan en tule edes harkitsemaan.
En ole sentään VIELÄ, kuollut !

Kuten moni on.

Ja toinen asia mitä olen jo pitkään halunnut sanoa, on että: tämä nykyinen ja jo jonkin aikaa vallinnut de facto HUUMA valkoisiin maihin tulvivasta muta-aallosta, on samantyyppinen juttu kuin se, että LAPSI haluaa jotakin, yksipyöräisen tai bätmänpuvun tai jotakin, mitä se EI tule kovinkaan USEIN ainakaan ITSE käyttämään, mutta jonka / minkä se kuitenkin vaan HALUAA niin palavan kovasti. Ja jonka SINÄ saat totta kai, maksaa. Ja pitää siistinä ja pois tieltä.
Tämä on tämä tilanne sellainen, että nykyajan pilallehemmotellut KulttuuriMarksisti räkänokat HALUAA nyt ITSE, palavasti, Maahan nekruja ja somalialoisia ja muita vitun mussuttimia ja primitiivisiä pökäleitä. Vähän niinkuin tuohon taustalle, omanlaistaan tunnelmaa tuomaan ja luomaan, kuin jättäisi telkan auki tietsikalla hääräillessään tai takan palamaan tai jotain. Tai sama juttu kun lapsi haluaa kissan tai koiran tai jonkin eksoottisen eläimen(!) - tiedät kyllä jo NYT kuka sen tulee OIKEASTI hoitamaan, kusettamaan, paskattamaan, siivoamaan / pesemään, ruokkimaan jne.
Se EI OLE se lapsi.

Ja myös tähän tiivistyy koko tuon saatanan "Maahanmuuttomyönteisen" idiootti lauman ja nyrpistelevän paskasakin KOKO vitun vastalause ja "retoriikka" ja sönkötys ja änkytys ja pään aukominen yms; he eivät voi sietää kieltävää vastausta HALUIHINSA. Saatanan idiootit.
Vasurit ja naiset ja todella, todella tyhmät "miehet" kiukuttelee nyt kuin pahaiset kakarat (mitä he siis OVAT!) kun eivät saakkaan tahtoaan läpi, ainakaan ihan vain ilmoittamalla sen. Toistuvasti, törkeästi ja iiiiisooon ääneen.

Mutta minä töksähdän vain kylmänä ja khuulina, AINA, takaisinpäin heille tämän saman vastauksen: "ei".

Sitten siitä seuraa se, että nämä tyhjäpäiset ja sieluttomat reppanat menevät tonkimaan sitä keinojensa aarrearkkua ja etsivät sieltä epätoivoissaan edes JOTAIN millä minuakin voisi huitoa ja lyödä ja minkä varjolla sylkeä.
Yleensä kirstunpohjalta tarttuu mukaan AINAKIN ja ENSIMMÄISENÄ natsikortti ja "Rasismi™" syyte. Tai miksei jopa jonkinlainen syyte mongoolijunttina olemisesta tjms.

Mikä on erityisen iroonista sillä se kyllä KUVAA ihan, aivan, täydellisesti... HEITÄ ITSEÄÄN.

Kuten tiedämme on Vasemmisto ja nainen ja juutalainen yms, maailman "parhaimpia" (ainakin aktiivisimpia ja "habituaalisimpia") "projisoijia".
Eli he näkevät oman vastenmielisyytensä ja rumuutensa ja tyhmyytensä ja takapajuisuutensa ja taikauskoisuutensa ja alkeellisuutensa ja häikäilemättömän valehtelijan ja kiipijän sosiopaattiluonteensa yms, TOISTEN IHMISTEN ja ITSE MAAILMAN piirteinä. Ei suinkaan minään mikä on heistä ITSESTÄ lähtöisin.
Tämän olen huomannut olevan pikkusieluille aivan äimistyttävän vaikeaa, tajuta / käsittää ja hyväksyä, näin itsestäänselvä ja yksinkertainen asia.

Ja jos ikinä yritätte keksiä jotain vertauskuvaa sille minkälaisia vasurit tai jutkut tai muut vastaavat ammatti-vittupäät ovat, niin kuten sen "dissectleft" blogin pitäjäkin sanoi, katsokaa / kuulkaa, vain se mitä he sanovat muista!!

Siinä he kuvaavat ihan itse itsensä.

And lo and behold ! Ja kattokaa nyt taas....
....kävin Sarastuslehdessä, tuo äskeinen linkki siis, ja siinä oli tällainen lausahdus...


" ...Suomessa invaasion arvostelijoita haukutaan hyvinvointinsa turruttamiksi empatiakyvyttömiksi öykkäreiksi... "


HAhhaahaaaaaaaa ja BÄNG !! Siinä se tuli !! Kuin faksi Jäätteenmäelle, pyytämättä ja yllättäin. Kiitos suustaanvaahtoavat ääliökakarat alias "Vasemmisto" yms räyhähenget ja levottomat keharit.

Olen vähän samanlaista itsekkin käyttänyt jo, mutten ole muotoillut sitä ihan NOIN. Mutta.... tuohan on melko täydellinen. Kiitos.
Nyt lapseni, jonkun täytyisi vain saada nuijittua se sinuun perille, että tuossa sinä nyt kuvaat reppana ihan itse ITSESI, ET minua.

Totisesti: KAIKKI Maahanmuuttomyönteiset imbesillit, läskipäiset idiootit, olette juurikin täsmälleen tuota !!
Kuten olen USEIN toistanut; TEHÄN niitä KIUSAAJIA olette itse, herran tähden. Joten on irvokasta, että TE olette riekkuneet julkisuudessa ja "puhuneet kiusaamista vastaan" ikäänkuin siihen mikään puhe paljoa auttaisi. Ja TE olette TOTAALISIA Öykkäreitä !!
Ihan turha sössöttää ja kiistää asiaa. Todellisuus ympärillänne näyttää kyllä Totuuden toteen ja kiistää teidän hulluutenne. Ja Historia sen tulee myös noteeraamaan.

Te olette JO hävinneet "Myönteiset" petturit ja muut RäyhähenkiVasemmisto.


G A M E   O V E R 

Teistä ON todentotta, hyvinvointi puhdistanut kaikki viimeisetkin järjenrippeet ja kykeneväisyyden siemenet ja realismin ja nöyryyden ja myötätunnon OIKEITA ja OMIA kohtaan. Jotka ON lihaa ja verta jne, ja ihan tuossa vieressä ja nokan edessä. Mutta TE paskalakit saarnaatte kauimmaisen rakkautta jotain helvetin, vitun, yhdentekevääkin vähäpätöisempää vitun NEKRUA kohtaan joka kyykkii alkeellisena, rutiköyhänä, tautisena, pahana ja pyörryttävän tyhmänä, jossain vitun viidakon ja savannin raja-alueella Afrikassa. Alasti ja tuohtuneena, joka on siis neekerin oletusarvoinen olotila. Samoin kuin Vasurin.
Mutta jos ja kun on tyhmäksi syntynyt, ymmärrän ettei VOIKKAAN olla juuri muuta KUIN juurikin sekä ärtynyt, että pysyvän tuohtunut. Sellaista se ON !

Hävetkää.

Ja lakatkaa ÖYKKÄRÖIMÄSTÄ omianne saatanan luunaamaiset hullut ja luuserit jotka kuitenkin patsastelevat Voittajina tuossa ympärillä.
Te olette niitä mitättömiä miljoonakaloja mistä tämä ihmis-kädellisten maailma on valitettavasti AINA koostunut, seassaan me muutamat harvat älykkäät ja herkät ja viisaat ja lahjakkaat ja kunnolliset.

Teissä ei vain ole MITÄÄN.

Teillä ei ole MITÄÄN merkittävää annettavaa, paitsi joskus: fyysinen työ.
Jossa teidän tulisikin vain pysyä ja pitää suunne kiinni ja "mielipiteenne" ihan itsellänne.
Älkää suotta vaivautuko "ilmaisemaan itseänne" - sillä teidän suunne on kuin Pandooran lipas tai nynny, pierevä perse.
Mitään HYVÄÄ ja KAUNISTA ja YLEISHYÖDYLLISTÄ ja RAKENTAVAA ja KEKSELIÄSTÄ ja REHELLISTÄ ja OMAPERÄISTÄ sieltä on IHAN TURHA odottaa.

Sieltä ei tule kuin jo märehdittyä paskaa ja kulahtanutta oksennusta ("Vasemmisto palaa aina oksennukselleen") ja pahaa hajua, ja törkeyttä koko rahalla. SINUN omalla rahallasi siis.

NÄMÄ on ITSE niitä "quint-essentiaalisia" Ihmis-Perseitä.
Joten; on vain luonnollista... (?).. että he syyttävät Meitä, ihmistakapuoliksi.

C´est la vie.

*

Mutta Summa Summarum: teidän Suur-Suomlantinne, Suur-Afrikkanne on tuhoon tuomittu ja te tiedätte sen.
Minä tiedän sen TODELLA pistävän hyvin.
Lähes "hyytävän" hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti