lauantai 19. syyskuuta 2015

Pääministeri liekeissä...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091820374408_uu.shtml

No niin. Jotain saatiin sentään Julkisestikkin älähdettyä.
jotain siis.

Saivat vallan Virallisesti suunsa auki ja TODETTUA (eli tämä ei vielä TARKOITA MITÄÄN), että tämä Mutavyöry on paaaljon suurempi ongelma ja uhka kuin mikään helvetin (osittain ehkä lähinnä kuviteltu) velka tai "talous"kriisi.
Jota siis, kuten kaikki kissaa monitahoisemmat ajattelijat käsittävät millisekunnissa, tämä MaahanAsettujien tulva tietenkin vain vahvistaa ja pahentaa.
Talouskriisiä siis.

Ja PALJON.

Mutta matematiikan alkeet sikseen.

Tuo mitä nämä "poliitikot" nyt julistavat vastaa lähinnä tätä...



" Voi hyvä luoja!!...eeeiih...?!...sammunnyt saatana !!.....käääääk... "


Suomen Kansainvälisen Neuvostoliiton Primääri Ministeri Juha / Juhani Sipilä, selittää nyt teille asian Virallisen tilan ja tolan.

Sipilä: "Kakka!!.... kakka tuli!"
Sipilä jatkaa: " ....tosson kakka, tossa pöydällä!!! hei.... kattokaa sitä.. mutta se on, myönnettäköön, paljon suurempi ongelma kuin tuo lattialla oleva virtsalätäkkö!.. ..totisesti hei.."

Ja niin hän sitten lähetti / lähettää, ehkä, kakkakasan ylimalkaiseen läheisyyteen "tarkkailijoita" tai siivoajia, tuijottamaan Ammattimaisesti ja Pätevästi kakkakasaa ja sen ailahteluita. Visusti sitä vartioimaan.

Ja mehän kiitämme tästä "ninq ihan kybällä" hei mään ! Me kiitämme nimeäsi.

*

Yksi juttu minkä pistin itse nootille on tuo, että nyt jo jopa itse vitun ILTZIKKA !!!! saatana, saa sanotuksi tätä Mutavyöryä juurikin vyöryksi. Maahan VYÖRYY "turvapaikan" eli paremman elintason ja ilmatteen rahan, hakijoita.

"Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja sisäministeri Petteri Orpo (kok) järjestivät perjantaina pikavauhdilla tiedotustilaisuuden, jonka aiheena oli Suomeen vyöryvät turvapaikanhakijat."

Nääs nyt !!

Ja mitä vielä !?!? Nyt on jopa myönnetty seKIN jo Virallisesti, että kyse on LÄHINNÄ IRAKILAISISTA ja jostain sekalaisista ..Sompuista tai jostain...

"Suomeen on tänä vuonna tullut sisäministeriön laskelmien mukaan jo 11 260 turvapaikanhakijaa, joista 6 700 on Irakista. Syyrialaisia on tullut vain 267."


" - Paine pohjoisessa on kasvanut kovasti. Poliisin ja rajavalvonnan resursseja onkin suunnattu Tornion alueelle.

- Tilanne otetaan haltuun raja-alueilla ja kaikki laittomasti maahan tulleet tarkastetaan, pääministeri linjasi

- Siinä on 40-45 poliisimiestä- ja naista, jotka aloittavat täysimääräisen toiminnan ensi viikolla, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kuvaili ryhmää. "


Eli NYT on kuulkaa tosi kyseessä !! Sinne lähtee muutama Maijallinen Sikoja ....katteleen kun rajasta vuodetaan surutta ja hekotellen läpi.

Eli siellä Torniossa; varautukaa sitten..... lähinnä leipurit ja tuommoiset, NYT nimittäin tulee donitsien kauppa lähtemään lentoon !! Räjähtää ehkä käsiin ! ....kuten eittämättä myös muutamat niistä Maahantulijoistakin.

Ja Maahantulijat: varokaapa vaan nahkaanne saatanan kusilierot !! Teidät vittu TARKASTETAAN !! Jonka JÄLKEEN pääsette sitten ilmatteex vaikka Stadiin tai Stadiin tai johonkinpäin Helsinkiä.
Ymmärsittekö ?... Jos EI Turkuun niin ainakin LÄHINNÄ HELSINKIIN !

*

Mitään nyt NIIIIIIIIIIIIIIIIIN tähdellistä ei siis edelleenkään AIOTAKKAAN tehdä. Kunhan nyt vähän muodon ja näön vuoksi käydään siellä esittämässä jokin näennäis-rituaali. Missä jäpitetään kai riveissä pitkin rajan jotain osaa ja näytetään pöllämystyneeltä.
Uskoisin tämän "operaation" koostuvan tuollaisesta.

Ja sillä välin TODELLISUUDESSA: neekerit ja ählätit yms kusee ja paskoo pitkin junia ja busseja ja ryöstää kaiken mikä ei ole pultattu lattiaan tai seinään tai kattoon kiinni ja TUHOAVAT senkin vähän jos vain suinkin voivat.


Rikkautta tää on hei !


Ei mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti