torstai 17. syyskuuta 2015

Läjä Anglo-Jutku paskaa

Löysin tällaisen : http://holocaustdeprogrammingcourse.com/      melko vitun läkähdyttävän kattavan sivuston joka purkaa ohjelmointiamme "Holokaustiin" liittyen.

Kannattaa ainakin silmäillä, tarttui sieltä heti muutamia jyviä matkaani. Kuten tuo Ryssien melko karkea humpuuki savupiippu ja kuinka niitä valokuvia on käsitelty sangen karkeasti ja miten KAIKESSA HILJAISUUDESSA ovat itse Khasaaritkin jo MYÖNTÄNEET suurimman osan olevan ihan täyttä ja umpinaista, häikäilemätöntä ja saatanallista VALHETTA ja PASKAA !!!!

Mutta älkää toki tämän antako itseänne hereille päräyttää !! Nukkukaa toki.

Mutta jos vihasin Angloja aiemmin niin tämän nähtyäni olisin melko valmis sotaan niitä vitun rottia vastaan !! (kuten te KAIKKI tiedätte ja sisällänne TUNNETTE; pommittaahan ne tulisi koko vitun kiero ja itsekäs ja sairas sakki.)




Vuonna 1945 Saksalaisten (Nazi-Saksa) antauduttua, Brittien entinen lihava paskaläjä ja "pimeän / mustan propagandan" päällikkö sanoi, keskustelussa Tr. Friedrich Grimmin -Saksalainen "Kansainvälisen Lain" (eli Juutalaisten Saatanallinen Supremasismi on OIKEASTI kyseessä) professori- kanssa.

" ´Hirmuteko Propaganda´ on se miten ylipäänsä voitimme koko sodan, ja nyt se vasta alkaa !
Me jatkamme tätä Hirmuteko Propagandaa, me kiihdytämme sitä kunnes kukaan ei hyväksi edes yhtäkään, hyvääkään, sanaakaan Saksalaisilta, ja kunnes kaikki se sympatia mitä heitä kohtaan ulkomailla vielä ehkä on, on tuhottu ja he itse ovat niin hämmentyneitä, etteivät enää tiedä mitä ovat tekemässä.
Kun tämä on saavutettu, kun he alkavat itse purkaa Maataan ja Kansaansa, ei vastahakoisesti, mutta innolla, miellyttääkseen Voittajia, vain silloin on voittomme täydellinen.
Muttei se ikinä tule olemaan LOPULLINEN.

´Uudelleenkoulutus´ vaatii tarkkaa huolenpitoa, kuin Englantilainen nurmikko. Mitä vähäisinkin, pieninkin heitteillejättö / huolimattomuus (huolettomuus asian suhteen), ja rikkaruohot kasvavat heti takaisin - nuo HISTORIALLISEN TOTUUDEN tuhoutumattomat rikkaruohot. "

Oletteko vielä Anglosfäärin puolella ?!

Sanokaapa..... kun niin oikeassa tuppaatte AINA ja KAIKESSA olemaan ja niin ihanan "maltillisia" ...että: muistuttaisiko esim juuri NYT !!! Än Yy Tee NYT, tämänhetkinen Tilanne joka on Päällä, tuolla esim Saksassa !! Niin muistuttaisiko SE !??! mitenkään tai sitenkään, JUURIKIN ja tasan TÄSMÄLLEEN tuota !?!? tuota vaihetta kun Sakut purkautuu ja miellyttää hämmennyksissään kaikkia ulkopuolisia ja myös näitä vitun "voittajia" jotka on niin saatanan säälittäviä ja kateellisia, että heidän on pakko jatkuvasti jankata olevansa toden totta, jonkinlaisia "voittajia" !!
Mutta: muistuttaako !?

Luusereita he OVAT !! Koko vitun kusiais-rotta paskalauma ja SE on muten FAKTA !! se.

Minähän sanoin teille juuri vähän aikaa sitten (!!): Angloista ja Sakseista, ovat Saksit eli Saksalaiset AINA olleet räikeästi PAREMPIA ja kyvykkäämpiä ja ÄLYKKÄÄMPIÄ kuin Anglot !
Anglot ei osaa muuta kuin puuttua (juutalaisten puolesta ja kanssa ja käskystä) kaikkien muiden asioihin, aiheuttaen näin GLOBAALEJA ongelmia, ja syödä lantaa ja hoitaa sitä vitun puutarhaansa perkeleen jyrsijännaamaiset itserakkaat vitun taliaivot paskapäät !!

Mm tämän takia en IKINÄ osta MITÄÄN mistä Anglot saa tuottoja, sikäli kun voin asian mitenkään välttää. Esim iPuhelinta en ostaisi edes kuoleman uhalla.
Jos haluaisin lähettää suoraan Amerikan "vakoojille" eli terroristeille ja Kansainvälisille Rikollisille & "Mafialle" kaikki omat tietoni ja kuvani ja tekstini yms, niin ....junou? LÄHETTÄISIN ne !! Esim kirjeenä tai jotain, mutta jos ja kun hankin kännykän, EN HALUA tehdä mitään noista !!

Jos haluan kuvata kulliani, ei se kuulu hevon vittua yhdellekkään kenellekkään Wosshington Diisiissä.
Se paikka pitäisi totta vitun kai, ydinpommittaa HYVIN sileex, lasittuneeksi post-apokalyptiseksi tasangoksi ja te KAIKKI TIEDÄTTE tämänkin.
Monet Jenkit itse ovat herran tähden, samaa mieltä !!
Wossington EI EDUSTA Aitoa Amerikkalaista. Ei sitten yhtään. Niitä harvoja mitä on jäljellä. Eli varmaankin noin... satakunta tai jotain, saattaa olla melko tarkka luku. En tiä, pelkää MuTua.


Mm tämän takia, EN kannata NATOa. Jos Ryssä on hyökätäkseen niin.... hyökätköönkin sitten perkele !!
Jos se kerran kestettiin jo 1930 !!! ja -40 lukujen "teknologialla" niin sen pitäisi olla ihan heinäntekoon verratavan helppoa tälläkertaa.
Muistakaa nääs Samojedini nyt kuiten ihan AINA se, että vaikka te MITÄ tahansa LUULETTE ja "tiedätte" siellä PÄÄNNE SISÄOSISSA, niin lopunkaiken; on Ryssä aina vain pelkkä Ryssä.
PAINO sanalla PELKKÄ.

Kuten Kiinakin tai mikä vain ei-valkoinen läjä kurjaa paskaa, näyttäköönkin ihan miltä vain ja miten vain vaaralliselta, se ON vain EI-VALKOISTA paskaa joka ei kestä suoraa kosketusta Päättäväiseen Valkoiseen Vastarintaan.
Se EI VAIN KESTÄ.

NÄYTTÄKÖÖN minun puolestani vaikka itse Pirun armeijalta maan päällä... mitä se tietysti ONKIN, mutta pelkkää likaista paperia se lopunkaiken AINA vain ON !!




ÄLKÄÄ AINA ANTAUTUKO MAINEELLE !!!!

Minähän saatana sanoin teille jo kerran tai useammankin, sen mitä NAPOLEON itse, sanoi VALLASTA !!

"Valta on vallan vaikutelmassa."
- Napoleon.

TUON takia Sioilla on Uniformu ja Logo / hihamerkki, kuten Natseilla yms. Ja autot joissa on kyseinen värimaailma ja disain ja logo yms.
Se on tehty PSYKOLOOGISEKSI PELOTTEEKSI herran perkele sentään apinat !! Jotta TE PELKÄISITTE niitä kuin kissa vappunaamaria !! Tai apina toteemipaalua.
Ja toimiii !! kuin junan vessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti