keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Suomalaisten Orjan-olemus (linkki)

http://alkonkassalla.blogspot.fi/2015/09/alamaisasenteet-ja-massainvaasio.html

Siinä on poikkeuksellisen hyvä ja kiinnostava ja vähän jo selvittäväkin kirjoitus tästä kaikesta. Olen itsekkin ajatellut jotain tuollaista tekeväni, mutten vain ole saanut aikaiseksi, enkä liiemmin halua antaa ilmaiseksi teille kaikkia hoksaamiani asioita.
Rauhantilassa niillä voisi tienata ja niistä kirjoittaa ihan OIKEANKIN kirjan.

Tosin ei ehkä suomessa, missä Pillumafia pitää pumpulin kovassa otteessaan suomessa julkaistavien kirjojen yms kontrollia. Luinkin siitä juuri jostain linkistä jutun, mutten muista mistä, mutta hyvä se oli.

Olin päätynyt siihen ajatukseen itsekkin, mietittyäni nuorempana miksei suomessa ole IKINÄ eikä KOSKAAN, saatavilla MITÄÄN oikeasti KIINNOSTAVIA kirjoja ja tekeleitä. Vaan JOKA KAUPASSA ja kioskissa ja ABC:n kirjamyymälässä...oliko se joku "kirjapörssi" vai mikä, aaaaaiiina ihan samat ja yhtä vitun PINNALLISET ja muoviset ja tylsän lasittuneet, "ämmämäiset" teokset ja "julkaisut".
Suomen kusipää naiset nähkää näkevät MAAILMAN OMANAAN ja asian niin, että HEILLÄ on jostain kumman syystä se kaikkien muiden ylikävelevä "oikeus" PÄÄTTÄÄ kuin siis DIKTAATTORI, mitä saa ja mitä ei saa, julkaista. Ja täällä ei TAKUULLA tulla IKINÄ, tätä menoa, julkaisemaan yhtäkään kirjaa missä oikeasti SANOTAAN JOTAKIN.
Ei YHTÄKÄÄN merkittävää tutkimustulosta joka ei miellytä kulttuuri-Marxisteja ja Feminatseja yms älykääpiöitä, tulla julkaisemaan. Tai mitään mielenkiintoista Vaihtoehto Maailmankuvaa tulla esittelemään tai ihan vain jotain mikä on HAUSKAA.

Ei mitään kirjoja esim muinais egyptistä, joissa käsitellään REHELLISESTI sitä; kuka EHKÄ OIKEASTI rakensi "Suuren Pyramiidin" - koska TUO on IHAN LIIAN kiinnostavaa ja älyllistä ja kiehtovaa, naisille. Niitä "kiehtoo" enemmän vauvanvaatekirjat ja pullareseptit ja kakkujen teko ohjeet ja naismainen mumina ja yhdentekevä kollektiivinen hyminä milloin mistäkin zeitgeistin typerästä hömpötyksestä.
Täällä ei liiemmin näy kirjoja joissa käsitellään tieteellisesti ja tarkasti ja syväluotaavasti ja hyvin ja ehkä jopa hauskasti, rotuja ja niiden älykkyysosamäärän ja muun kognitiivisen tason, VALTAVIA EROJA ja muuta vastaavaa.
Eikä mitään muutakaan missä sanotaan jostakin jotakin, ERITYISESTI jos kirjoittaja on MIES tai poika.

Haistakaa naiset vittu.

Teiltä on aika viedä KAIKKI OIKEUDET pois.
Harmi, että nämä nynnymiehet ennen kuin MINÄ olin syntynyt, ehti jo ANTAA höperyyttään ja hyväuskoisuuttaan niitä teille. Mutta se voidaan kyllä korjata.
Kaunista jälkeä siitä EI TULE, mutta se-la-vii.


Te olette täällä minun maillani. Du bist hi´r in mainem land.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti