maanantai 21. syyskuuta 2015

Mahdollisesti. Ehkä. Teoriassa.

Hallelujaa.... ?!





http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092120391949_uu.shtml


Jaaaaaaa. Pah. Ehdin hetken jo luulla, että tässä olisi jokin TOSI kyseessä ja rajat todela HALUTTAISIIN ja AIOTTAISIIN ja VOITAISIIN, sulkea.

Eikä mitään tällaista jonninjoutavaa jankutusta ja kiertelyä ja kaartelua.. "niin no..joouu....no, rajathan VOOOITAISIIN toki TEOOOORIASSA kyllä EHKÄ joskus sitten mahdollisesti jopa, periaattessa, miltei sulkea tai ainakin ajatella sellaista, kunhan tänne on ensin otettu joka tapauksessa se sama määrä neekereitä ja murjaaneita ja somaleja ja Hutuja ja Tutseja ja bushmanneja ja troglodyyttejä ja Khoisaneita ja Ab-Originaaljea ja marakatteja ja pölvästei sieltä, pölvästei täält, mikä tulisi jos rajaa ei edes olisi,  ja kunhan tänne on ensin siis...ninku toi ´ISIS´ihan KUTSUTTUKKIN kylään, kekkereille ja levitetty niille siinä sitten punainen mattokin ja kaikkee...niin nin SIT !! Sitten, kaiken tämän JÄÄÄÄLKEEN, sitten joskus kaaaaaaaaaaaaaukana tulevaisuudessa, SAATTAISI olla MAHDOLLISTA alkaa ehkä keskutella siitä, että joskus voitaisiin pohdiskella sellaisen miettimistä, että joskus olisi, jonain tulevana aikana ja aikakautena ...ainakin ehkä edes OSITTAIN puhua ja kirjoittaa ja miettiä, rajojen tiivistämisestä ...niiiiiinq ...jotain !?...ja tälleen.. Ja voitaisiin myös verottaa Kansaa LISÄÄ ..PALJON lisää! Ja antaa ninku ne fyrkat tiätsä..siis ninku periaatteessa mulle...ja NÄIN !! me saadaan ´lisää tuloja´ja elvytettyä ja tuettua ja kilpailukyvytettyä ja mitä kaikkee ! hei....!..
....ja voitais myös aatella antaa lisää resursseja Kytille ja Valtiolle, joilla ei ole kai(?) ihan vielä, ihan täyttä ja totaalista absoluuttisen 100%:sta kontrollia KAIKKEEN mitä suomessa ja tässä fyysisessä todellisuudessa tapahtuu...ja NÄIN, EI voi olla. Ja myöskin; NAISET pitäis saada ´työelämään´ ja useimmin pomon paikalle...koooska... ne EI o ninku aiheuttaneet TÄTÄkään katastroofia ja kärhämää ja sekasotkua ja panikointia, omalla tyhmällä typeryydellään ja kyvyttömällä ja ultra-ylimielisellä kohkaamisellaan joka paikassa. Jokapaikanhöylänä.
Muttei niitä rajoja kylläkään varmaankaan, nin, mitenkään siis periaatteessa SULJETA, että pikemminkin kyse on sellaisesta kosmeettisesta lääppimisestä, että me..Valtio siis, niinku mennään sinne oleen ja näyttään uhkaavilta tai...ainakin hemmetin pöllämystyneiltä ja hölmistyneiltä ja MAAAHDOLLISIMMAN köyhiltä ja kurjilta, mutkun..sittenkin on SE, nääs, se ongelma, ettei ME VALTIOSSA olla mitään köyhiä ja kurjia ! Vaan monet meistä on jopa Miljonäärejä, joten Kansahan...se tässä on kö...hetkinen!?.... mitä minä oikein puhun ?!...ei saatana!...."

*Orpo kaikkoaa horisonttiin*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti