tiistai 9. heinäkuuta 2024

youtube sensuroi TAAS !

 JUKOLAUTA VITTU SAATANA !!




Sain tällaisen viestin tuubilta...


FUCK YOU totalitarian youtube !!!


Kristus vittu tämä on edennyt aivan totaalisesti liian pitkälle !! TEHKÄÄ ny vittu joku jotain tälle asialle jotka voitte ! Laitoin itse palautetta noille kusiräteille ja huomautin että tämä on 100 % ilmaisun ja sananvapauden rike ja totaalista tyranniaa ja LOPETTAKAA TÄMÄ HETI.


VITTU mitä ylimielisiä saatanan oksennuksia. Hyi VITTU !!!


Ilmeisesti kommentissani esiintyi sana "nigga" joka on yksi yleisimpiä sanoja englannin kielessä nykyään ylipäätään ja aivan tauottomassa nekrujenkin omassa käytössä.

On oksettavaa, maistuu ihan hapan metalli lähes suussa, nähdä guuglen muuttuvan tällaiseksi sanelijaksi ja totalitääriseksi konnaksi. Vitun pikku kusipäät saatana. aivan yhtä saatanan huikaisevan ärsyttäviä paskapäitä kuin kaikki nilviäiset jotka puuttuu muiden vapauteen politiikan ja "lain" ja kyttäin ym keinoin; maailma EI OLE yksin TEITÄ varten !! Oppikaa ny vittu jo sitten hyvän sään aikana.

Teidän "moraalinne" ja TEIDÄN sääntönne ja TEIDÄN "demokratianne" ja TEIDÄN mielestänne kaikki Hyvä™ ja mitä lie... se on VAIN TEIDÄN mielipiteenne, siinä kaikki. EI mikään taivaasta langetettu viimeinen tuomio.

Te olette vain vallankiimaisia oksettavia ärsyttäviä kusipäitä tungettelijoita muihinpuuttujia.


Tämä sai minut haluamaan myös irti guuglen Androidista josta olen sinänsä tykännyt, täytyy jopa harkita itseään kulttia kai sitten. Harmi ettei Samsung ikinä kyennyt tekemään omaa käyttöjärjestelmää tai joku muu.

Guugklesta on päästävä, se on lähtenyt Totaalisesti laukalle.


You need to be stopped google !


FUCK YOU COMMIES !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti