perjantai 12. heinäkuuta 2024

Maanpetturinahjus ym siat

 Voi JUMALAUTA !!!!







Jukolauta saatanan vittupäinen pikku nahjus !!! USKALLATKIN saatanan kommunistisaasta aukoa vittu vielä satavuotiaanakin siellä sitä ärsyttävää nuhjuista vitun kusipäätäsi saatanan laakamato-nörtti.


Nuo on KAIKKI jotka on olleet MILLÄÄNLAILLA tai tavalla poikkiteloin tässä asiassa ja jotka on yrittäneet pitää ryssänrajan auki, ihan yksinkertaisesti maanpettureita ja niihin on suhtauduttava viimeistään TÄSTEDES juuri sellaisina.

Ne on viidettä kolonnaa ja osa ison puuhevosen sisällä saapunutta vihollisen väkeä ei mitään muuta.

On todella VÄÄRIN ja TODELLA oksettavaa että suomessa voi edelleenkin nuo ihan täysin katumuksettomat ja häpeämättömät kommunisti-marxistit saatana patsastella tuolla "politiikassa" seassa tekemässä elämästä HELVETTIÄ meille muille ja niitä tulisi paitsi sietää mutta jopa kumarrella ja kunnioittaa.


YMMÄRTÄKÄÄ ihmiset että Suomi on oikeasti TODELLA TODELLA kurja paskamaa, kategorianaan EI tulisi olla ensimmäisen maailman hyvinvointimaa vaan jokin paskaläpi tyyliin Mehiko tai Venetsueela tai jokin PaskaStan. Siellä tasolla ummehtunut suomilehmä laahaa ja tulee uppoamaan ja jämähtämään siihen mitä läskimahansa jo viiltää eli pohjamutaan, jos jotain melko dramaattista ei NYT aleta tehdä ja oikeanlaiseen suuntaan.

Kysykää vaikka ihan MINULTA neuvoa jos ette tunne itse kykenevänne tai löytävän mitään järjellistä tehtävää.

Ja haista sinä vanha vitun ituhippi vittu / itsesi saatanan satavuotias kakara. Vitun torakka. Ei ole meidän vikamme että tuo on nimesi, kosta se isällesi tjns.



Suksikaa vittuun !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti