keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Pariisi JO sekaisin !

 https://www.is.fi/urheilu/art-2000010585317.html

Noni no ei se sitten tämän kauempaa kestänytkään. Koska minä tuossa juuri sanoin että ongelmia tulee ja bäng, ...sangen osuva sana kai "bäng", niin nin muutama tuntiko siinä meni.

Ja sanon etten saata todella käsittää noita iltalehtien kommenttienlaittajia, siellä on niin kertakaikkisen sekopäisen seinähullun ultra-umpityhmää lantapaakkua liikkeellä että minä en tiedä ... joskus minä en vain tiedä, on vaikea erottaa botti-tili ja aidosti vain aivan häkellyttävän ärsyttävän myötähävettävän tyhmä vasemmisto imbesilli.

Siellä sölkkäävät että "sanoisin että EI ole pelättävää". Sanoisin että 60-luku ja kai ne huumeet teki tehtävänsä ja nyt meillä on ikuisena riesana tuo vitun supermädättäjien 60-luvun koiranpaskaa aivoina kommarien imbesilli ja nyt jo seniili sekapäinen Sukupolvi.

Haistakaa vittu ja poistukaa jo sotkemasta saatanan kaaliaivot asioita !! Ettekö te ole jo tuhonneet tarpeeksi ?


Ja tottakai KAIKKIEN Pariisissa olevien ei-muslimien ja ei-neekerten täytyy olla koko ajan sydän kylmänä ja skarppina. Tämän onneksi käsittääkin kaikki paitsi lehtien kommentaattorien typerimmät hippisekopäät.

Mutta että mainittakoon vielä että juutuubissa se tyyppi joka oli nähnyt etiäisenä Trumpin poistoyrityksen, sanoi mm videossa jonka pikku-kuvassa luki että "näin Pariisin tulessa" (!) - että näki kuinka jotkut... tahot, aikovat hyökätä stadioneille niillä lennokkikoptereilla joihin on kiinnitetty C4-räjähdettä. En ole varma oliko tuo Amerikkaa vai Pariisia koskeva näky mutta sanoisin että syytä pelätä aivan vitun Defcon 100 tasolle.

Ja on pieni ihme ettei tuollaista iskua ole VIELÄ tehty.

Ja lopuksi kysyn tyhjiöltä itsekseni että mihinkähän vitun "kotikutoisiin terrori-iskuihin" tuo kommentoiva käpyaivo, lobotomiapotilas joka on päässyt käsiksi jonkun näppikseen, oikein viittaa ?

Kenties Turkkuun ählämiin ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti