keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

Turistit vs Miehittäjät

 https://www.youtube.com/watch?v=FmvlM_evCzU&ab_channel=modernity




"Äbäläwäbälä äbälä, me olemme idiootteja ! meille ei ole moraalia meillä ei ole aivoja, me haluamme vain kerjätä verta ylimielisestä turvastamme ja ärsyttää ja TUHOTA!!, äbäläwäbälä äbälä!! ☭" noin noiden kusipäiden plakaateissa PITÄISI lukea.

- - - - - 


Ja vai että TUOSTA tuossa olikin kyse ! Vai niin, minä ihmettelinkin suuresti tuota valtavirtamedian Uutisotsikkoa ja että miksi ihmeessä paikalliset olisi noin vitun taulapäisen tyhmiä ja ampuisi itseään niin totaalisesti naamaan mutta kappas vain... ei jumalauta, en tiedä miten te muut suhtaudutte näihin aikoihin mutta jukolauta minä repeän liitoksistani. Vittu tämä on edennyt niin totaalihäikäilemättömään kiusaan meitä kohtaan, niin absoluuttiseen sotaan että.. JOTAIN on PIAN tapahduttava. Jotakin suurta.

Se on tosin vääjäämätöntäkin, mutta tämä on liikaa joka mittarilla kaikin tavoin kaikki. Kaikki mittarit on jo punaisella ja sen yli ja tuubit iskee kipinää ja kaikkialle leviää tulikuumaa höyryä, tämä mashiina räjähtää ennenpitkää. Ja sen on syytä tappaa sitten nuo kusipäät. KAIKKI tuo vitun vesipäävasemmisto "Meilla On Unelma™" "Monikulttuuri On Rikkaus™" "Neekerten Laiffilla On Väliä™" "WEFfi On Ihan Ok™" "Refuziis Welcam™" mulkut paskapäät, vitun PASKAPÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄT !!

SAATANA !


VITTU ETTÄ VOI OLLA JUMALAUTA KUSTA PÄÄSSÄ SAATANAN HYPER-ÄÄLIÖKAKARAT !!

SANOKAA ettemme me Helvetissä ole ! SANOKAA !


Koskaan ei ole ihmishistoriassa niin loputtoman moni niin rajattoman ärsyttävä vastenmielinen oksettava kerjännyt verta nenästään niin totaalisesti ja aktiivisesti ja 24/7/365 kuin nyt on tekeillä. Tämä on ihan absoluuttista vitun painajaisten Helvetin pyörremyrskyä ja silti kaikki vain jatkaa omalla typerällä vitun radallaan ikäänkuin mitään ei olisi juuri tekeilläkään.


Harmi ettei minullekaan kukaan sanonut ja opettanut lapsena ettei pahat ja kusipäät ja kiusaajat ja häikäilemättömät ym ikinä saa elämässä ITSE mitään, minkäänlaista, todellista rangaistusta ja niin saa tehdä mitä ne tekee ja sitä saa tehdä niin paljon kuin sielu sietää ja loputtomiin. Olisimpa saanut kuulla tuon jo nuorena, olisin elänyt toisin. 

Kuten tekin varmasti tunnette ydintänne myöden, on meidät kelvolliset ja kunnolliset petetty. Petetty niin saatanallisen absoluuttisen totaalisesti, niin helvetillisellä tavalla niin häikäilemättä ja tunteetta että se vetää täysin sanattomaksi lopultakin...ei siihen voi edes oikein reagoida. Lähinnä voi haukkoa henkeään.


Ja ajatelkaa että nämä samat myrkylliset pikkusieluiset kusipäät KEHTAAVAT vielä vittu leikkiä ITSE sitä uhria ja levitellä aidon vilpittömän pöllämystyneenä käsiään ja valittaa "Vihasta™" !! yms ..vittu jos puhutaan sokeudesta omalle kusipäisyydelle niin... 

Ja aatelkaa että ne olettaa kaiken vain palaavan normaaliksi ja asettuvan HEIDÄN ja käskijöidensä haluamiin ja suunnittelemiin uomiin ja raameihin, ei jumalauta voi olla totta !




Taas kerran totean että, olkaa MITÄ MIELTÄ TAHANSA kaikesta "henkisestä" ja ERITOTEN "kanavoinneista", niin se TODELLAKIN kannattaa (minä en voi tätä tarpeheksi alleviivata!) se TODELLAKIN auttaa teitä ja kannattaa jos luette suosittelemani kanavoinnin eli "Ra - Yhden Laki / Ykseyden Laki".

SIINÄ on teille selitys KAIKKEEN suoraan "henkimaailmasta" ja sen jälkeen jos jatkatte poliitikkoihin katselua niin minä en voi auttaa. Eikä voi kukaan. Te olette yhtä hukassa silloin kuin ihminen joka rukoilee eläimiä, kuten intian apinat, ja kukkia ja kenties kokistölkillistä paskaa. Se on niin syvällisen totaalista pakanuutta ja väärin ja erehtynyttä ja toivotonta etten tiedä mitä sanoa joten en sano mitään.

Säälin kai vain tjns.

INHOAN sitäkin enemmän.


Ei kiitti.




[ Tässä on teille ilmaiseksi netissä Ra - Ykseyden Laki: https://www.lawofone.info/ ]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti