tiistai 9. heinäkuuta 2024

Ranska on Historiaa

 https://www.youtube.com/watch?v=kS8I7xV__x0&ab_channel=PaulJosephWatson




Tämä on ihan kamalaa, tämä on ihan vitun pyörryttävän järkyttävää. Ja kuten aina ^ typerät nuoret kusipäiset psykoottiset hullut imbesillit vain virnuilee kuin katujätkät pahaa tehdessään ja näyttelee kuten kyseiset edellämainitut paskatahrat vain junttia uhreilleen ja virnuilee lisää.


Ranska on menetetty se on siinä, tuosta tilasta ei ole enää valitettavasti ylösnousua ja paluuta.

Olen Ed Duttonin kanssa melko samaa mieltä että sivilisaation tulevaisuus lienee eräänlaisissa uus-bysanteissa ja kuplissa ja refuugeissa siellä täällä ja minä sanon että suomessa sellainen on jo muodostunut Oulusta ja sitä kannattaa vain vahvistaa. Oulusta on tullut suomessa nähdäkseni eräänlainen Viimeinen Linnake ja Anti-Helsinki johon pakkautuu(?) useampia ja useampia patriootteja. Ja se on toki todella hyvä ja kannatettava suunta mutta meidän on saatava MYÖS Helsinki. Kaikki tapahtuu eritoten suomaliassa juuri pääkaupungin kautta ja jos siellä pyörii vain laumoja marakatteja ja chekevaaroja niin ei hevon vittu. Ja meidät häpäistään siinä menossa ihan täysin, ja siitä saadaankin kuulla loputtomiin. Kuinka emme pystyneet siihen ja tähän ja tuohon jne länkyti länkyti.

Vittu että tämä tilanne on saatana aivan absurdi, tätä on toki toisteltu siellä täällä muttei sitä voi olla toistelematta, kuin jokin hullu joka käyskentelee edestakaisin pienessä sellissä kuin rotta ja hokee yhtä ja samaa, ja sellainen olohan tässä on ja se lienee 100 % tarkoituksellista.

Kumpa suuri yleisö voisi käsittää mitä on tekeillä ja miten abysmaalisen kamala tilanteemme on !!!!!

Ja kuten olen sanonut, oli Breivik enemmän kuin oikeassa sanoessaan että Eurooppa on tulessa 2085 mennessä jos muistan vuoden oikein. Aivan tasan, ja vielä aiemminkin ja onhan se toki par´aikaakin. Ja se on tässä vaiheessa syytäkin olla, tästä petoksesta ei saa poliitikot ja kytät ja muu "valtio" päästä enää kuin koira portista, ei sitten jumalauta yhtään.

Vaikka sitä mitä muuta olettaisi ja toivoisi niin kyllä tässä kohti Suurta Sotaa ollaan joka tapauksessa menossa, ei siitä mihinkään pääse. Taustalla on demoniset voimat tässä ulottuvuudessa ja siinä mitä "hengeksi" kutsutaan, Suuri Yleisö vain vakuuttelee itselleen ja meille ettei mitään niin tähdellistä ole tekeillä, tämä on kai se tämän hetken yhden muotitermin "gaslighting" merkitys, ja silittelevät möhömahaansa ja virnuilevat typerinä alistuvina idiootteina.

Tähän johti kaikki sekularismi lopultakin. Tämä alkaa olla zentlemännit loppumme.

Minä en nostaisi Ranskalaisena sormeani puolustaakseni tuota paskamaata yhdeltäkään Vlad Nuijapäältäkään, kävelkööt vaikka Pariisiin, saattaisi itse asiassa vain parantaa sen tilaa. Enkä olisi ikinä voinut kuvitellakaan että joutuisin sanomaan näin ja tarkoittamaan sanojani !! En jumalauta ikinä !


Hyytävän paha tilanne ja kuten näette, valkoiset ovat JO jääneet apinoiden jalkoihin pitkin Eurooppaa ja Amerikkaa ja maailmaa sinänsä. Me olemme kohta sen viimeisen jyrkänteen reunalla eikä tässä auta kenenkään tyhmänleikkiminen ja tilanteen kiistäminen ja "aatellaan vaan positiivisesti! ..hei?!..eikö !?" kiilusilmäinen epätoivoinen hehkutus.


It´s fucking Game Over !



Game Over man, game over.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti