lauantai 20. heinäkuuta 2024

Viemäri liekeissä - Englanti

 https://www.youtube.com/watch?v=M86jEDw7Qcs&ab_channel=modernity



Ei jumalauta vittu voi olla tottakaan. Näyttää niin pahalta ettei sitä voisi edes keksiä ja saattaa hädintuskin uskoa silmiään. Ajatelkaa jumalauta että tälle kaikelle todella ON olemassa edelleen(!!) täysin ajatuksettomia häpeämättömiä anteeksipyytelijöitä ja ymmärtäjiä ja valkopyykkääjiä.

Selittelijöitä jne. Kuinka seinähullu ja kuinka kusipää, kuinka totaalisen absoluuttinen petturi sitä täytyy olla tehdäkseen ensin kaiken tämän superpainajaisen todeksi ja sitten siihen päälle vielä aukoakseen 24/7/365 päätään ja ylimielisenä virnuilla ja ei vain vähätellä uhriensa kärsimystä jne mutta SYYTTÄÄ uhrejaan ja haukkua milloin miksikäkin "Rasistiksi™" tjns. KUINKA absoluuttinen paskapallo sitä täytyy olla !!? 

Jumalauta legendaarisen absurdi tilanne.

TOIVON hartaasti että te kaikki normitollotkin olette jo hätkähtäneet ja havahtuneet hereille sillä nyt mennään ! 

Nyt tapahtuu ja alkaa tapahtua paljon ja kaikkialla. Tämä lienee pelkkää pyllymäkeä vielä pitkään mutta vastareaktio on kuolemanvarma ja vääjäämätön.

Ja huomautan vielä vaikkei tätä tarvi erikseen sanoa, mutta kaikki pojat ja miehet näkee ja ymmärtää oikein hyvin noista kuvista ja videoista yhden asian, meidän valkeiden absoluuttisen halveksunnan ja alistamisen, niin räikeän epäkunnioituksen valkoista miestä kohtaan kuin sitä vain olla ja saattaa ja valkoisen miehen kohtelun kuin jonain raiskattavana koirana.

Nuo saatanan mutiaiset ja mustaloiset ja muut apinanpaskatahrat ja bakteerit saa totisesti maksaa KAIKEN.


Sanon vielä samaan rahaa että kuvitelkaa että kaiken .. KAIKEN (!!) tämänkin jälkeen et osaisi muuta kuin mankua kuinka kauhea ja paha ja hirveä ja ilkeä ja inhottava mies oli se Hitlerin Aadolffi ! Se ihan *tirsk* kehtas pistää noita ^^ mongoloideja uuniin !! BwääÄÄHHH !! Tää ^^ on paljon parempi ! Tälläst tää vaan on, nyt pitää van Suvaita™ ja ymmärrellä ja maksaa ja kumarrella...




Tämän on kohdattava totaalinen seinä.


Aamen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti