tiistai 23. heinäkuuta 2024

Amerikan Coup d´état

 https://www.youtube.com/watch?v=7PqkDoRfeYU&ab_channel=PaulJosephWatson




https://www.youtube.com/watch?v=qaYqdGCpc-Q&ab_channel=TheJollyHeretic




Jaaha.

Kumpikin noista ^ näyttää pitävän tapahtunutta Vallankaappauksena™ ja näemmä Trump ja se sen tollo aisaparikin. eli kai se sitten niin oli, nuo ^ katsottuani ei siitä kai mihinkään pääse.

No mutta päästäähän ainakin hönisijästä, honottavasta muminamuumio-Joesta.


Amerikka ........oi voi.. se on mennyttä, niin totaalisen mennyttä. Se lie jopa kuolleempi kuin Englanti / U.K.

Tuo on kamala tuo kamala-ämmä, seinähullu psykoottinen sekapäinen paskapussi ja hullu.  Ja aivan tautisen tyhmä, eli tismalleen se mitä "politiikka" ja "valtio" ja "laki / kytät" ym DEMONIT niin ihailee ja tarvitsee ja kaipaa ja suojelee ja ylistää.

Nyt menee hyvin omituiseksi tämä ja ehkä jännäksikin, eritoten jos tuolla tollolla zombi numero 2:lla pystyttäisiin sabotoimaan Trump niin... mitä siitä tarkalleenottaen seuraisi ? En osaa äkkiä edes arvella. Toivottavasti kai sitten se sisällissota tjns.

Onneksi kai kaikki tavallisetkin typerykset näkee nyt vihdoin kuinka häikäilemätöntä ja alkeellisen alhaista kaikki tuo pelleily on ja on AINA ollut. TOIVOTTAVASTI !!

NYT olisi viimeistään hyvä aika räväyttää silmänsä auki, ja liittyä meihin Ylösnouseviin.


Suomi KAAAAAAAAAAAAUUAAS noista saatanan kaheleista. Ja ÄKKIÄ !


Kiitti.







P.s Ed teki itsestään idiootin tuossa ^ videollaan kuten joku Amerikkalainen kommentaattorinsakin noteerasi, kun kehui sitä vitun sini-ikenistä virnuilevaa MEGAKUSIPÄÄTÄ torakanpaskatahraa VITUN nekruapinaa "äärimmäisen älykkääksi" ! Voi kristus vittu.

Eduardo ei nyt tajua lipevän ja älykkään eroa, ainakaan, minimissään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti