keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

kiinan paskaisuudesta

 https://www.youtube.com/watch?v=92ZP33_mN9s&ab_channel=serpentza



Minä en katsonut tätä ^ kuin ihan alkua vähän ja jo riitti, mutta laitan sen tähän VAROITUKSEKSI teille muille, teille naiivelle "niimmut ei KAIKKI kiinalaiset" mänteille.

OPPIKAA tai olkaa oppimatta.

Mutta suosittelen teitä KAIKKIA kiertämään KAIKEN kiinalaisen suuhunpistettävän helvetin kaukaa ja olemaan menemättä lähellekään tuota paholaisen paskamaata ja olemaan niin vähän tekemisissä sen kanssa kuin ikinä mahdollista.

Ja olisi todella hienoa ja tekisitte vaikutuksen jos te saatanan lättähatut möhömahat saatanan juoppofinnuiitti-kusipääpaskat voisitte vitun läskit vätykset ja tahdottomat ja hengenvoimia vailla olevat nahjukset olla menemättä enää kinkkien ravintoloihinkaan suomessa, mukaanlukien ne näennäis Japanilaiset kuten "Sushi Hot" taisi olla yhden nimi ja mitä näitä nyt on. Hei idiootti: ne on KIINALAISIA !!!!!!!! Ne on yhtä aitoja Japanilaisia kuin jos joku Ruotsalainen Sven perustaisi Kanadaan "aidon Nepalilaisen" ravintolan, ei 0 % eli ei lainkaan. Ne on kiinalaisen ravintolan moderni iteraatio ja versio.

*

Kuten joku tuolla kommenteissa sanoi, "kuvottava ja julma yhteiskunta". Totta totisesti ja amen ja tuo oli vielä paljon nätimmin sanottu kuin mitä minä sanoisin.

Voisin sanoa epätavallisen nätisti minäkin, sanomalla että kiinalaisilla on vielä pitkä tie ja matka kehitystä edessään ja yllään jos mielivät ikinä yltää edes alkeellisimpien apinoiden tasolle. Näin MINÄ sanoisin jos jotain sanoisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti