tiistai 16. heinäkuuta 2024

illuminati down - Trump up !

 https://www.youtube.com/watch?v=TxE3t3lUijA&ab_channel=PaulJosephWatson






Ensinnäkin: HAH HAH HAA ! Vituttaako illuminati ?! Osuikin luoti niinsanotusti omaan kaaliin ! HAHAhaaaaaaaaaaaa vitun torakat.


Toisekseen, TOTTA on ja sanottakoon HETI ja sisäistetään tämä kaikki NYT HETI että; tässä on totisesti ainakin vähän jooooooootain outoa. Shöör, shöör, voi olla ihan silkkaa surkeutta ja ryssimistä ja epä-pätevyyttä mutta täytyy silti tyhmänkin kai tajuta että jos NOIN giganttinen siivu noin priimaa tarkka-ampujalle unelmaista tilaa jätetään täysin tyhjäksi ja kukaan ei reagoi siihen että porukka osoittaa sormellaan ampujaa siitä metrin päästä ja kuvaa sitä ja siinä pyörii niitä Sankareita™ eli kyttiä niin..kyse on joko aivan monumentaalisesta epä-pätevyydestä tai sitten salainen palvelu yritti taas kerran päästä ovelasti eroon yhdestä itselleen ja illuminaateille hankalasta presidentistä. Ei tässä sinänsä mitään uutta ole mutta ne eivät tajunneet ihmiskunnan ja ajan muuttuneen ja kääntyneen heitä vastaan.

Ne ei näy vieläkään sisäistäneen sitä että menneet on menneet, me olemme nyt eri tasolla ja kaikki globaalisti yhteydessä, näkö ja kuulo jne, 24/7/365 joten siitä EI pääse enää kuin koira portista mistä ennen saattoi vain luistella piruettihomona kuin ei mitään.

Alatte luisua, alatte jäädä kiinni !

You´re going down "illuminati" !! HAHAHHaaA you ARE goin DAUN bitch ! 

Ja ai kappas oikein Perkele !! Ettäkö itsensä BläkRok !! You don´t fucking say ?!

Ettäkö vallan itsensä illuminatin SE firma ?? SE primääri "vain varojenhallintaa ja sijoituksia" BläkRok ?!? SEKÖ ?!? nou ! sei it eint sou.

Mikseivät vain kutsu itseään tässä vaiheessa jo ihan avoimesti nimellä Anti-Kristukset Inc. tjns ?


Haistakaa saatana vittu ja kuolkaa tuhannesti. 

Mutta luojan ja minkä lie kiitos nyt napsahtaa omaan nilkkaan. Aivan mahtavaa. Ja mikä parasta, jopa hoi polloin tollot alkanee heräillä ! Hahaaaaaaaaaa, ne on oikeassa ne "henkisyystyypit" ja kuoleman tuollapuolen käyneet (minä olen käynyt siinä rajalla myös), jotka sanoo että NYT -än yy tee NYT- on meneillään koko planeetan ja ihmiskunnan nousu kolmannesta kohti neljättä ja viidettä ulottuvuutta. Minä en tarvi enempää tietoa, minä NÄEN sen. Näin totisesti on. Elämme eräänlaisia "lopun"aikoja todentotta.

Ja jos katsotte Paul Zousefin tuota edeltävän videon aiheesta, siinä on joku pieni video / haastatteluklippi joka on ainakin(!) 3 kuukautta ennen tätä tapausta nauhoitettu tai kauemminkin, ja siinä joku äijä kertaa näkemäänsä etiäistä, visiota, jotakin ennakkovaroitusta missä hän näki aivan T I S M A L L E E N mitä Trumpille on käyvä. Aivan siis viimeistä piirtoa myöden. Katsokaa ja kuulkaa, jos SEKÄÄN ei teitä herätä "henkeen" niin ei kai mikään.

Minulle se ei ole uutta eikä yllättävää, mutta joka kerta se ON aika helvetin VAIKUTTAVAA.

Ei voi kuin ihailla luojan tai mikä taho tätä tekeekin ja ohjaa, kykyä saada aikaan tismalleen juuri jotakin mitä haluaakin, täsmälleen prikulleen niin KUIN haluaa. Olen tämän KOKENUT itse, minä tiedän aivan täsmälleen mistä puhun.

Kuten sanotaan "sattumia ei ole olemassakaan".


NYT menee hommat mielenkiintoiseksi !




FUCK YOU BLACKROCK AND THE REST OF LUCIS ALLIANCE.

GET FUCKED ORION EMPIRE !

FUCK YOU !!


HHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti