torstai 18. heinäkuuta 2024

JLP vs älykääpiö

 https://www.youtube.com/shorts/s9r_qcAwF2c?feature=share



VITTU ..MITEN tyhmäksi luulette tuon typerän vitun töttörötukan tunteneen itsensä !? HAH AHAHAHaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAA !!


Koko helvetin länsi ja nykyään ilmeisesti suomikin, on täynnä noita vitun hypervastenmielisiä typeriä ylimielisiä "mätiänkaiken" nirppanokkaisia murrosikäisiä saatanan sietämättömiä aivopestyjä pikku paskaläpiä änkyttämässä milloin mistäkin ja usein juuri tästä, valkoiset vs neekerit.

Mutta tuo kyseinen nekruheppu ei onneksi ikinä hievahdakaan niiden edessä vaan saa ne näyttämään kerta kerran jälkeen juuri niin myötähävettävän kertakaikkisen jälkeenjääneiltä kuin mitä ne on.

Toki jos et ole itse neekeri mutta sinulla on tuollainen saatanan naurettava typerä kiharainen röllitukka niin siinä kaikki mitä kenenkään tarvii sinusta tietää. Olet idiootti ja häpeäksi koko maallesi ja rodullesi ja suvullesi, mukaanlukien "ihmissuku".


Eniwei, ajattelin vain jakaa tämän lyhärin kun vastaani tuli ja sanon että aatelkaa miten erilailla asiat olisi jos edes ne "persut" suomessa a) uskaltaisi ja b) OSAISI sanoa vastaan noille näädille älykääpiöille eeeedes tuohon tahtiin.


Ja minä katsoin tämän äänettä, mainittakoon, suosittelen aina sitä kaikille. Säästän hermojani jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti