torstai 11. heinäkuuta 2024

kusipää vs todellisuus

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/07e7ab52-f6de-4ed2-9ffc-9b685c5228c3

No voi nyt jumalauta ja VITTU !!


Painu saatanan heta helvettiin ja vittuun !! Saatanan ärsyttävä äklöttävä vitun pikku näätä saatana.

Ei voi vittu olla  T O D E L L I S T A !!! Minä en oikeasti välistä usko enää silmiäni. SUOMESSA...jumalauta SUOMESSA(!!!) joku vitun kusipäinen ääliökakara vasemmistovammainen pikku näädänpaska ei tykkää jostain biisistä ja menee saatanan mäntti-mamari-lälläri-kusiläntti kanteleen siitä ja olettaa että meidät KAIKKI täytyy vetää alas hänen heikkoutensa ja naurettavan hysteerisen typeryytensä takia ja kaikkien muiden täytyy taipua taaksepäin ja joustaa aina vain enemmän jottei hänen pikkumainen naurettava herkkä hipiänsä vaan kokisi kolausta.

Tuo tulisi heittää sillalta alas ja kaikki kaltaisensa. 

Ja neekeri on suomen kielen sana ja nimi ja nimike ja kutsumanimi ja designaatio niille Afrikan primitiivisille ihmisenkaltaisille kädellisille.

Ketään ei myöskään KIINNOSTA että olet vitun paskalänttimäntti loukkaantunut ja iltasonta hoi; kirjoittakaa vain ihan NEEKERI !! Tämä EI OLE Amerikka ja täällä EI OLE mitään "n-sanaa" vaan meillä on ja tulee AINA olemaan sana NEEKERI neekereille. Ja minä kutsun niitä aina ja kaikkialla nyt ja aina neekereiksi.


Ja jos te ette jostain syystä aidosti käsitä, me muut EMME ole MILLÄÄNLAILLA teille alisteisia ja käskyläisiksi syntyneitä ja me EMME elä lobotomisoitujen lasten tarhassa kuten TE ja kuten te näytte olettavan, ja aikuisten maailmassa joka teidät näemmä murskaa aivan silmänräpäyksessä, me käytämme KAIKKIA sanoja. Nyt ja iäti, Jumalan ja Jeshuan nimessä. Amen.

Te ETTE tätä taistelua tule voittamaan pimeyden pikku paskat.


Ja hei, te olette PAHOJA joka tapauksessa. Pelkkiä pienisieluisia naurettavia histrioonisia hysteerisiä ärsyttäviä ääliökakaroita kusipäitä joita kukaan ei voi sietää, pelkkiä mitättömiä ilonpilaajia ja mänttejä kiusaajia.


Haistakaa vittu ja HÄVETKÄÄ !!!



Ja pitäkää se vitun ärsyttävä mäntinturpanne kiinni !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti