lauantai 27. heinäkuuta 2024

Kyllä sensuroijat osaa !

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/4014be69-64c3-4320-baff-a0fb6dc195ab





Ei jukolauta VITTU !!!!


Tuntuu kuin joku pieni pikkumainen älykääpiön nyrkki puristaisi ja rusentaisi aivojani aina kun tälläistä oksennusta joutuu sietämään. SAATANAN vitun pikkumaiset pikkupaskat. Tällaista on tässä paskamaassa kommunismin ja tyhmien vähä-älyisten naurettavien vinkuvien vitun ämmien luvatussa perslävessä, VITTU että voi olla jumalauta ankeaa, ahdistaa niin loputtoman rajattomasti ettei sanotuksi saa.

Ilmeisesti nämä meganaurettavat jurot käpyaivot tosikot on nyt sitä mieltä että wanhoja sarjoja ja elokuviakin tulisi ihan surutta häikäilemättä ja pokkana sensuroida koska HE kokevat niissä käytetyn liian realistisen kielen jotenkin ongelmaksi ja kuten kaikki ärsyttävät pikku näädät ja paskatahrat kytät jne aina, he luulevat että HEIDÄN pikkumaiset naurettavat imbesillin imelät tunkkaiset tukahduttavat umpiomaiset tunteensa on se aito ja oikea, ainut oikea, tapa tuntea ja täten se on oikeutettua pakottaa kaikki muutkin tuntemaan samoin. Eli Totalitärismi pähkinänkuoressa.

Noilla tyypeillä, noilla kommunismin opin toitottajilla, ei tulisi olla minkäänlaista asiaa yhteenkään studioon,, ei Radio eikä tv ja ne tulisi TODELLA päättäväisesti kitkeä ja hävittää ja hätistää halki koko länsimaailman ja suomen.

Täällä ei kattella idän barbaarien ja kollektivistien sanan ja ilmaisunvapauden tukahdutusta. 

Ja oletan että kyseessä on jotain niin yksinkertaista kuin että sarjassa sanotaan neekeristä "NEEKERI". Aatelkaa kuinka noiden saatanan torakoiden aivot sulaa kalloonsa jotta noin triviaalin mitättömästä EI-MINKÄÄNLAISESTA "asiasta" täytyy tehdä suuri juttu ja vieläpä lehtijuttukin !!

Vittu että teidän mielenne ja sielunne on pieni ja sysimusta, saatanan oksettavat ihmismuotoiset vaipat.

HAISTAKAA vittu haistakaa itsenne ja painukaa jumalauta vittu HELVETTIIN !

Saatanan oksettavat yliyliylimieliset pikku näädät.


Vitun torakat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti