torstai 11. heinäkuuta 2024

Heti helvettiin

 https://www.youtube.com/watch?v=OWQ7pUdEm28&ab_channel=modernity



Ei sikäli että tämä mikään yllätys sinänsä olisi mutta sitä ei voi kuin ällistellä kuinka suoraviivaisen nopeaa ja verta nenästään kerjäävää ja provosoivaa ja ärsyttävää ja kusipäistä ja mulkkua tämä kaikki on. Sanokaa että nuo inhottavat saatanan siat ei oikein YRITÄ kerjätä kansannousua ! Sanokaa !

"Ei ne mitään turpaansa kerjää ! Ei ainakaan ennakkotapauksettoman aggressiivisesti"....

Ei kai niin...


Tämä on mennyt niin raiteiltaan koko tilanne että en tiedä miten päin olla ja te muut vain määitte valtion sontarottien mukana (?) ja mitään ei tehdä niille. Suomen VOI vielä pelastaa muttei suomalaisilla ole siihen sisua eikä visiota jne. Ja jos sitä jotain aloittaisi niin kytän käpyaivot olisi heti kimpussa ja kaikki älykääpiöt eläkkeineen heittelemässä tomaatteja, "ettäs KEHTAAT!"... joten syökää kai paskaa sitten matkallanne manalaan. Minkäs teet.


Mutta tämä on jo maailmanlopun meininkiä kaikki. Valkoiset aiotaan TODELLA päättäväisesti syrjäyttää ja TUHOTA ja tämä on syytä painaa lanttuunsa ja kuuluttaa katoilta ja vuorilta. ÄLKÄÄ antako minkään tai kenenkään saada itseänne epäilemään tätä tai häpeämään, tämän kaiken voi ihan todeta ja tämä kaikki on ihan totisinta ja satanistisinta totta ja käynnissä kokoajan.

Englanti on nyt matkalla Unholaan ja Ranskat ym ja vaikea on uskoa mihinkään reconquistaan enää.

Sitä ei voi kuin lopulta ihmetellä mitä vittua tässä oikein tapahtui noin 2000 ===> eteenpäin, MIKÄ sai ne mitä kutsutte "johtajiksenne" pettämään omansa niin totaalisesti ja aivan absurdin MEGAröyhkeän pöyristyttävästi ja häikäilemättömästi ja ylittämään KAIKKI kuvitteelliset "mandaattinsa" jne ja mikä tämän MEGAprojektin todellinen päämäärä ja eteenpäin viejä on.

SITÄ kannattaisi ehkä miettiä.


Ja MITEN noiden iljettävien poliittisten saatanan sikojen on mahdollista olla AINA noin vitun ultra vastenmielisen kuvottavan saatanan ruman näköisiäkin !! Kannestahan näkee mitä kirja sisältää ja niin edespäin. Kuvottavan näköinen inhottava saatanan SIKA tuokin ärsyttävä nahjus.


Muttei mitään, antakaa sen kävellä ylitsenne !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti