sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Friikki / Nekrulympialaisista

 https://www.is.fi/olympialaiset/art-2000010591389.html


Ihan tismalleen tottahan tuo on ^ ja todella mitättömän valjusti ilmaistuna. Se mitä siedin katsoa Olympialaisten irvikuvan avajaisia niin ihan sitä odotettuakin pahempaa paskaahan se oli. Jollei jotain vitun plösöjä saatanan taikinaklöntin "muotoisia" vitun megaläskejä niin sitten jotain ihan vain perus neekeriä ählämiä ja geipraidhinttiä- Hyi vittu YÖK.

Kaikkein kusipäisin kruunu sille oli se että itse Rva. Ranskana eli Mariannena lauloi Marseljeesin Ranskanlippuun kääriytynyt käkkäräpäinen nekrutar ! Jukolauta vittu minä en jaksa enää. Ja sehän tämän tarkoituskin on, mutta alkakaa vain kaikki Taviot ja Jussit ja Sebut kommentoida näitä asioita kuten minä ja ihan julkisesti ja syytäkää taantumusvasemmistoa ihan tikkusuoraan juurikin kaikesta tästä ja PYSYKÄÄ VIESTISSÄ no matter WHAT !

On kuvottavaa ja irvokasta laittaa valkoisen Eurooppalaisen maan kuten Ranskan, keulahahmoksi NEKRU, Afrikan apina, neekeri, ja te kaikki tiedätte tämän vallan vitun mainiosti ja tiedätte että se on ihan tasan TAHALLISTA vittuilua ja nyrpeää ylimielistä elitistien paskanhierontaa "rahvaan" naamaan, "hah hah haa ! tästäs saatte ! Rasistit™!". 

Näistä paskatahroista on hankkiuduttava eroon ja ihan totaalisesti. KAIKKI puhumisen ym aika on jo kauan sitten ohi, kaivautukaa poteroihinne ja muuratkaa korvanne umpeen näiden ääliöiden komentelulta ja vaatimuksilta, vetäytykäämme vain omiin juoksuhautoihimme jne. Meillä ei ole MITÄÄN yhteistä tuon paskaväen kanssa. Minä odottelen SUPER-yleislakkoa ja mukanaleikkimättömyyttä ja totaalista tottelemattomuutta eli aikuisen sielun oman henkilökohtaisen VAPAUDEN ja sen sellaisen manifestoitumista

*

Mutta eniwei, kuvottavaa miten Olympialaisetkin pitää vain pilata tällä satanistisella päähänpinttymällä ja joka on jo tuhonnut mm juurikin Ranskan. Aatelkaa miten välinpitämätön kusipää sitä täytyy olla ja omiaan inhoava, tehdäkseen tuollaista ylipäätään(!) saati sitten samalla lakaisten maton alle ja kaappiin kaikki oikeat ja siellä taustallaolevat ongelmat ja sen maanpäällisen Helvetin minkä kyseiset mediaa siteeratakseni "Tummaihoiset™" ovat eksklusiivisen tikkusuoraan aiheuttaneet ! Miten sopivaista se olikin että Notre Dame oli siellä rakennustelineiden ja muovien ja muiden suojakääreiden peittämänä muslimi-iskun jäljiltä ! Hahaa ! ahhahahaHA hahahaaaaaAAAAAAA !!! Ai luoja.

Ja samalla se pikku paskantärkeä täinpaskatahra Makarooni nirppanokka istui siellä jossain vitun VIP-katsomossa kuin jokin Napoleon. Vaikka toki ihan yhtä totaalinen VARAShan sekin on mutta eniwei.

Eikö voisi luulla, ainakin siis LUULLA, että tuo kyseinen kommunisti-stalinisti ongelmajäte Sukupolvi™ ja jäte olisi itsekin jo edes kyllästynyt tuohon aivan loputtomaan rajattomaan tauottomaan 24/7/365 junttaukseensa ? Mutta ilmeisesti ei. Se vain näyttää kiehtovan niitä aina vaan ja uudestaan. Palaavat oksennukselleen ja jos se ehtiikin maatua niin yrjöävät vain uuden lätin ja litkivät itsetyytyväisen maireina sitä ja palaavat sitten siihen ja sille niin kauan kuin mahdollista.

Aivan VITUN kuvottavaa väkeä !


Hyi hevon helvetti ja vittu.

YÖK !

 


Tällaista se on, vasemmiston "voitto". Ja tämä on vasta alkuakin periaatteessa.







Mainitsen vielä erityisen vitun ärsyttävän ja inhottavan kohdan avajaisista erikseen, eli se kun siihen änki käänteleen päätään ja aukoon molkottavaa molosuutaan joku apinankalloinen neekeritär joka on ilmeisesti Ranskan, ei siis Afrikan, tämän hetken suosituimpia pop-sölköttäjiä. Se vitutti, aivan vitun UPEAA se ympäristö, jukolauta aivan jumalaisen kaunista ja rojalistisen rokokoon komeaa ja kermakakkumaisen kaunista se Pariisin wanhan rakennuskanta, ja samoin ne kultaiset esiintymispuvut ja mitä niihin on kääritty ?..No neekeri tiätty ! Nääs ? 

Neekerihän siihen Luonnollisesti™ kuuluu. Äläkä sitä kyseenalaista tai oot __________.

Siinä kohtaa minulle riitti ja aloin ihan muun puuhan. Se oli toki hienoa se hevibändin esiintyminen, se oli jo komeaa, mutta muutoin se oli lähinnä "KATSOKAA tätä ===> N E E E E K E R I Ä !!!" ja "KATSOKAA ja suvaitkaa, kuten mekin, näitä vitun hinttejä sirkusfriikkejä !!"  .."ähähähÄHÄHÄHÄHää".

Vittu pitäkää paskakasat tunkkinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti