sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Finkkarien kisat...

 ..jaaha eli tähän mennessä...


Ainakin tuossa kypärässä saa olla ylpeä ja säilyttää omanarvon tunteen.



https://www.iltalehti.fi/pariisin-olympialaiset-2024/a/a8044d6b-b5d2-4496-9b95-c028a8d5822e

Luukas Sahan taival päättyi judon toiselle kierrokselle.

Ida Hulkko jäi 100 metrin rintauinnin alkuerään.

Kenttäratsastuksen maasto-osuudessa olivat vauhdissa Sanna Siltakorpi ja Veera Manninen.

Miesten ilmakiväärin peruskilpailussa Aleksi Leppä oli 22. ja karsiutui finaalista.

Purjehdus: M iQFOil, N 49er FX -luokat: Jakob Eklundin kisa siirretty, Ronja Grönblom/Veera Hokka kolmen lähdön jälkeen sijalla 15.


Siellä sitä sitten taas valitetaan ja tihrustetaan jopa itkua, absoluuttisen saamatonta ja umpisurkeaa myötähävettävää rämpimistä.

Älkää toki siis luulko että minä välitän, ei tällä MINULLE ole väliä, tämä on vain yleistasoinen katsaus ja arvostelu.

Suomalaiset ei jostain syystä ole paskankaan väärtejä juuri missään lajissa. Paitsi ehkä MaMuuden ymmärtämisessä ja hyysäämisessä ja toistensa kiusaamisessa ja byrokraattiloisena makoilussa ja muiden kiusaamisessa siitä asemasta käsin. SE on Suomi.

Tuo ^^^kaikki taas vaatisi jotain muuta.

Aleksikin lähti kun leppäkeihäs ! Hahaaaa mahtavaa notta voin käyttää tuota tuollaista noin osuvaa sanontaa tässä asiayhteydessä. Mutta eniwei, en tiedä miksi suomesta ylipäätään lähetetään näitä paikallisia junuutteja sinne kun ei niistä ole mihinkään. Paitsi ehkä vaihtaan kanavia sohvalla löhötessään ja raapimaan kassejaan ja perseitään kuin paviaanit kalliolla, eritoten kesäisin. Ja kehuun kyttiä aina kun iltasontien ylimykset sallii kansalapsille kommentoinnin, tosin "moderoituna", mahdollisuuden.

Kiitti ! Kiitti siitä Jalo Lehdistön Setä, kiitti ! 


Tulkaa vaan ny pois siältä. Hei ? Ja se Roberttikin - älkää laskeko sitä enää nyrkkeilykehään hölmöileen ja huohottaan pari minuuttia ennen aivotärähdystään ja koomaa. Jou ?

Käviskö ?



Kiitti.

erdoapina riehaantui

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f5752da0-fcf5-4e30-8de3-561d7059fb8d


Voi jumalauta. Joka kerta kun tuo saatanan kuplaottainen häikäilemätön apina laskeutuu puustaan, jotain paskaa tapahtuu. VITTU mikä saatanan absoluuttinen vitun kusinen paskarotta, aivan totaalinen mulkvisti rottahomoählämi.

Ja tämä on vasta se mitä se tekee julkisesti !

Likainen alhainen paskainen äijä, totaalinen saatanan sika.

Tulisi ampua tykistä merelle vähintäänkin.


Kristus vittu mikä saatanan no class molopää mulkku, saatanan apina jumalauta. Villiapinoillakin on enemmän käytöstapoja ja järkeä ja sivistyneisyyttä kuin tuolla saatanan kusisella ketaleella. Itsekäs torakka jopa omahyväiseksi itsekkääksi itserakkaaksi paskamulkuksi.

Ja SE on ählämimaan presidentti !! Hoi ! Ehkä tuo sanoo jo jotakin !?


Ei helvetti ja jumalauta sentään taas.

Fuck You Nintendo !

 https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000010583625.html


Ei jumalauta just. Taas. Tässä sitä taas mennään.

Itse Nintendokin on sitten menetetty ja taipunut wokeopaattien väsytystaktiikalle ja jatkuvaan hiostukseen ja painostukseen ja heilläkin on kuten juu-kommunisti-tuubilla "Yhteisösäännöt™" jotka on kaikkein pienimielisin ja sieluisin ja kusisin ja kusipäisin vitun pikkumainen mänttinäätä mitä Kalkutan viemäristä löytyi, laatinut ja niin kallonmusertavan ahdasmielisen juron järjen ja sielunköyhän pikkumaisiksi pystyynkuolleiksi Asiallisen Rutikuiviksi hönö-nörtti-dorka-hönö kusipäisiksi kuin ikinä mahdollista.


Vittu kuolkaa.


Ja ne EI OLE mitään "tummaihoisia" vitun paskaläjät kusipäät ääliöt lehdistön kakarat, ne on NEEKEREITÄ. Tai apinoita, ihan miten vain.

Ei Dalmatialainen koirakaan ole "täpläihoinen" ja minusta vain ihon tai karvanvärin verran erilainen ja eri asia ja olio, se on ihan eri vitun LAJIA.


Mutta siinähän aivopesette Sukupolven™ toisensa jälkeen, te häviätte silti.


Kusipäät.

Friikki / Nekrulympialaisista

 https://www.is.fi/olympialaiset/art-2000010591389.html


Ihan tismalleen tottahan tuo on ^ ja todella mitättömän valjusti ilmaistuna. Se mitä siedin katsoa Olympialaisten irvikuvan avajaisia niin ihan sitä odotettuakin pahempaa paskaahan se oli. Jollei jotain vitun plösöjä saatanan taikinaklöntin "muotoisia" vitun megaläskejä niin sitten jotain ihan vain perus neekeriä ählämiä ja geipraidhinttiä- Hyi vittu YÖK.

Kaikkein kusipäisin kruunu sille oli se että itse Rva. Ranskana eli Mariannena lauloi Marseljeesin Ranskanlippuun kääriytynyt käkkäräpäinen nekrutar ! Jukolauta vittu minä en jaksa enää. Ja sehän tämän tarkoituskin on, mutta alkakaa vain kaikki Taviot ja Jussit ja Sebut kommentoida näitä asioita kuten minä ja ihan julkisesti ja syytäkää taantumusvasemmistoa ihan tikkusuoraan juurikin kaikesta tästä ja PYSYKÄÄ VIESTISSÄ no matter WHAT !

On kuvottavaa ja irvokasta laittaa valkoisen Eurooppalaisen maan kuten Ranskan, keulahahmoksi NEKRU, Afrikan apina, neekeri, ja te kaikki tiedätte tämän vallan vitun mainiosti ja tiedätte että se on ihan tasan TAHALLISTA vittuilua ja nyrpeää ylimielistä elitistien paskanhierontaa "rahvaan" naamaan, "hah hah haa ! tästäs saatte ! Rasistit™!". 

Näistä paskatahroista on hankkiuduttava eroon ja ihan totaalisesti. KAIKKI puhumisen ym aika on jo kauan sitten ohi, kaivautukaa poteroihinne ja muuratkaa korvanne umpeen näiden ääliöiden komentelulta ja vaatimuksilta, vetäytykäämme vain omiin juoksuhautoihimme jne. Meillä ei ole MITÄÄN yhteistä tuon paskaväen kanssa. Minä odottelen SUPER-yleislakkoa ja mukanaleikkimättömyyttä ja totaalista tottelemattomuutta eli aikuisen sielun oman henkilökohtaisen VAPAUDEN ja sen sellaisen manifestoitumista

*

Mutta eniwei, kuvottavaa miten Olympialaisetkin pitää vain pilata tällä satanistisella päähänpinttymällä ja joka on jo tuhonnut mm juurikin Ranskan. Aatelkaa miten välinpitämätön kusipää sitä täytyy olla ja omiaan inhoava, tehdäkseen tuollaista ylipäätään(!) saati sitten samalla lakaisten maton alle ja kaappiin kaikki oikeat ja siellä taustallaolevat ongelmat ja sen maanpäällisen Helvetin minkä kyseiset mediaa siteeratakseni "Tummaihoiset™" ovat eksklusiivisen tikkusuoraan aiheuttaneet ! Miten sopivaista se olikin että Notre Dame oli siellä rakennustelineiden ja muovien ja muiden suojakääreiden peittämänä muslimi-iskun jäljiltä ! Hahaa ! ahhahahaHA hahahaaaaaAAAAAAA !!! Ai luoja.

Ja samalla se pikku paskantärkeä täinpaskatahra Makarooni nirppanokka istui siellä jossain vitun VIP-katsomossa kuin jokin Napoleon. Vaikka toki ihan yhtä totaalinen VARAShan sekin on mutta eniwei.

Eikö voisi luulla, ainakin siis LUULLA, että tuo kyseinen kommunisti-stalinisti ongelmajäte Sukupolvi™ ja jäte olisi itsekin jo edes kyllästynyt tuohon aivan loputtomaan rajattomaan tauottomaan 24/7/365 junttaukseensa ? Mutta ilmeisesti ei. Se vain näyttää kiehtovan niitä aina vaan ja uudestaan. Palaavat oksennukselleen ja jos se ehtiikin maatua niin yrjöävät vain uuden lätin ja litkivät itsetyytyväisen maireina sitä ja palaavat sitten siihen ja sille niin kauan kuin mahdollista.

Aivan VITUN kuvottavaa väkeä !


Hyi hevon helvetti ja vittu.

YÖK !

 


Tällaista se on, vasemmiston "voitto". Ja tämä on vasta alkuakin periaatteessa.







Mainitsen vielä erityisen vitun ärsyttävän ja inhottavan kohdan avajaisista erikseen, eli se kun siihen änki käänteleen päätään ja aukoon molkottavaa molosuutaan joku apinankalloinen neekeritär joka on ilmeisesti Ranskan, ei siis Afrikan, tämän hetken suosituimpia pop-sölköttäjiä. Se vitutti, aivan vitun UPEAA se ympäristö, jukolauta aivan jumalaisen kaunista ja rojalistisen rokokoon komeaa ja kermakakkumaisen kaunista se Pariisin wanhan rakennuskanta, ja samoin ne kultaiset esiintymispuvut ja mitä niihin on kääritty ?..No neekeri tiätty ! Nääs ? 

Neekerihän siihen Luonnollisesti™ kuuluu. Äläkä sitä kyseenalaista tai oot __________.

Siinä kohtaa minulle riitti ja aloin ihan muun puuhan. Se oli toki hienoa se hevibändin esiintyminen, se oli jo komeaa, mutta muutoin se oli lähinnä "KATSOKAA tätä ===> N E E E E K E R I Ä !!!" ja "KATSOKAA ja suvaitkaa, kuten mekin, näitä vitun hinttejä sirkusfriikkejä !!"  .."ähähähÄHÄHÄHÄHää".

Vittu pitäkää paskakasat tunkkinne.

lauantai 27. heinäkuuta 2024

ryssä vs kommarituubi

 https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/65520700-b1c3-4053-8c91-1da3538e0408

Eli ryssä on yhtä kusipäisen naurettava lapsellinen kiusantekijämulkku tuubille kuin tuubi itse omille käyttäjilleen ? Gadit, gadit. Oukei.


Siinä taas näette miten absurdin ylimielistä ja aivan täysin seinähullua sakkia ryssät on. Miten vitun pihalla kuin lintulauta ne on mistään, MISTÄÄN, ihmis-sivilisaation piirteestä. 

Ne luulee ilmeisesti että GLOBAALIN juutuubin tulisi sensuroida jotain mitä RYSSÄT ☭ pitää ns "laittomana" ? Ai sii.

Vai niin.

Ei kovin sekapäistä paskaväkeä. Oksettavan umpiossakasvaneen autistisen itsekkään omahyväistä ja ylimielistä, totaalista ryssille tyypillistä lapsellista supernarsismia, ja vailla MITÄÄN syytä. Mitään perustetta siis kokea atomiakaan ylpeyttä jostakin.

Mutta näinhän se kai aina on; vain huorat ja varkaat huutaa kunniansa perään.

Kyllä sensuroijat osaa !

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/4014be69-64c3-4320-baff-a0fb6dc195ab





Ei jukolauta VITTU !!!!


Tuntuu kuin joku pieni pikkumainen älykääpiön nyrkki puristaisi ja rusentaisi aivojani aina kun tälläistä oksennusta joutuu sietämään. SAATANAN vitun pikkumaiset pikkupaskat. Tällaista on tässä paskamaassa kommunismin ja tyhmien vähä-älyisten naurettavien vinkuvien vitun ämmien luvatussa perslävessä, VITTU että voi olla jumalauta ankeaa, ahdistaa niin loputtoman rajattomasti ettei sanotuksi saa.

Ilmeisesti nämä meganaurettavat jurot käpyaivot tosikot on nyt sitä mieltä että wanhoja sarjoja ja elokuviakin tulisi ihan surutta häikäilemättä ja pokkana sensuroida koska HE kokevat niissä käytetyn liian realistisen kielen jotenkin ongelmaksi ja kuten kaikki ärsyttävät pikku näädät ja paskatahrat kytät jne aina, he luulevat että HEIDÄN pikkumaiset naurettavat imbesillin imelät tunkkaiset tukahduttavat umpiomaiset tunteensa on se aito ja oikea, ainut oikea, tapa tuntea ja täten se on oikeutettua pakottaa kaikki muutkin tuntemaan samoin. Eli Totalitärismi pähkinänkuoressa.

Noilla tyypeillä, noilla kommunismin opin toitottajilla, ei tulisi olla minkäänlaista asiaa yhteenkään studioon,, ei Radio eikä tv ja ne tulisi TODELLA päättäväisesti kitkeä ja hävittää ja hätistää halki koko länsimaailman ja suomen.

Täällä ei kattella idän barbaarien ja kollektivistien sanan ja ilmaisunvapauden tukahdutusta. 

Ja oletan että kyseessä on jotain niin yksinkertaista kuin että sarjassa sanotaan neekeristä "NEEKERI". Aatelkaa kuinka noiden saatanan torakoiden aivot sulaa kalloonsa jotta noin triviaalin mitättömästä EI-MINKÄÄNLAISESTA "asiasta" täytyy tehdä suuri juttu ja vieläpä lehtijuttukin !!

Vittu että teidän mielenne ja sielunne on pieni ja sysimusta, saatanan oksettavat ihmismuotoiset vaipat.

HAISTAKAA vittu haistakaa itsenne ja painukaa jumalauta vittu HELVETTIIN !

Saatanan oksettavat yliyliylimieliset pikku näädät.


Vitun torakat.

torstai 25. heinäkuuta 2024

ursulan paska kuulee kunniansa

 https://www.youtube.com/watch?v=86UeVXyvevs&ab_channel=EUDebates%7Ceudebates.tv





Wau, kappas vain. Joku sai sanottua ihan suht suoraan jotakin ! Mahtavaa.

Ja kusipää eurokraattiämmä sen kun vain hymyilee vitun typerä törttö paska.

Melkolailla KAIKKIEN noidenhan tulisi olla linnassa ja eri maiden paikallisten maanpetturien. Muttei ne toinen toisiaan vankilaan hommaa vaan vain meitä ylilennettäviä maalaistolloja tykinruokia. Vitun torakat.

Tapsa Kupsahti

1.  https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/69eb1269-a7dd-4fc2-a321-41096a127016

2. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010583612.html


Eli nuo 2 Uutista kun yhdistää niin saa selkeän kuvan tapahtuneesta, mutta mitä tämä sensuroiva mänttimedia ja muulien lehdistö ei "tahdikkuuttaan" raportoi. Eli Tapsa kupsahti junan alle toisinsanoen.

Suomiska KÄVELI junan eteen, tappoi itsensä, murhasi kroppansa, otti itsensä puh-pah-pelistä pois. Itemurha, itsemurha jne.

Mitä näitä nyt on, siellä se sitten on kai kappaleina raiteilla. Tai kroppansa, se sielu itse on jo siellä valossa.


Eniwei, halusin vain olla ensimmäinen joka tämän raportoi; kuulitte tämän TÄÄLLÄ ensikertaa.


Kiitti.

keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Pariisi JO sekaisin !

 https://www.is.fi/urheilu/art-2000010585317.html

Noni no ei se sitten tämän kauempaa kestänytkään. Koska minä tuossa juuri sanoin että ongelmia tulee ja bäng, ...sangen osuva sana kai "bäng", niin nin muutama tuntiko siinä meni.

Ja sanon etten saata todella käsittää noita iltalehtien kommenttienlaittajia, siellä on niin kertakaikkisen sekopäisen seinähullun ultra-umpityhmää lantapaakkua liikkeellä että minä en tiedä ... joskus minä en vain tiedä, on vaikea erottaa botti-tili ja aidosti vain aivan häkellyttävän ärsyttävän myötähävettävän tyhmä vasemmisto imbesilli.

Siellä sölkkäävät että "sanoisin että EI ole pelättävää". Sanoisin että 60-luku ja kai ne huumeet teki tehtävänsä ja nyt meillä on ikuisena riesana tuo vitun supermädättäjien 60-luvun koiranpaskaa aivoina kommarien imbesilli ja nyt jo seniili sekapäinen Sukupolvi.

Haistakaa vittu ja poistukaa jo sotkemasta saatanan kaaliaivot asioita !! Ettekö te ole jo tuhonneet tarpeeksi ?


Ja tottakai KAIKKIEN Pariisissa olevien ei-muslimien ja ei-neekerten täytyy olla koko ajan sydän kylmänä ja skarppina. Tämän onneksi käsittääkin kaikki paitsi lehtien kommentaattorien typerimmät hippisekopäät.

Mutta että mainittakoon vielä että juutuubissa se tyyppi joka oli nähnyt etiäisenä Trumpin poistoyrityksen, sanoi mm videossa jonka pikku-kuvassa luki että "näin Pariisin tulessa" (!) - että näki kuinka jotkut... tahot, aikovat hyökätä stadioneille niillä lennokkikoptereilla joihin on kiinnitetty C4-räjähdettä. En ole varma oliko tuo Amerikkaa vai Pariisia koskeva näky mutta sanoisin että syytä pelätä aivan vitun Defcon 100 tasolle.

Ja on pieni ihme ettei tuollaista iskua ole VIELÄ tehty.

Ja lopuksi kysyn tyhjiöltä itsekseni että mihinkähän vitun "kotikutoisiin terrori-iskuihin" tuo kommentoiva käpyaivo, lobotomiapotilas joka on päässyt käsiksi jonkun näppikseen, oikein viittaa ?

Kenties Turkkuun ählämiin ?

ryssäin alhaisuudesta taas

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bb9873c4-c0e8-493e-924a-4d1d250b39bc


Ja jollei kaikkein läskipäisimmällekkin vitun ryssännuoliaisidiootille ja tollolle mulkulle ja mille lie, ollut tähän mennessä selvää mitä psykoottisia pikkumaisen pikkusieluisia lapsellisia tukehduttavia MEGA-ankeita paholaisen paskoja ryssät on niin NYT lienee jo kiistatonta. Nou ?


Aivan vitun uskomatonta, niin jälkeenjäänyt alivertainen alkeellinen rotu että ihan oikeasti käy planeettaa allaan sääliksi että tuollaista kuvottavaa Saatanan saastaa päällään kantaa.

Kertakaikkisen vastenmielistä ja kuvottavaa ja luotaantyöntävää. Aivan äimistyttäviä vitun megamulkkuja roistoja. Näätiä joita häpeää jopa muut näädät.

Tuo on jo jumalauta kaiken "huippu" taas tuokin. "Tehkäämme Sankareiksi nuo murhaajat raiskaajat ja tappajat, nuo älyvapaat juopot rumiluksemme jotka lähetimme ryöstämään-raiskaamaan-tuhoamaan-tappamaan jne!" ...just.



Kiitti.

Joukot raiskaa Pariisissa

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1aa1303b-b61f-444d-a160-9876fea249c6


Jees.

Tällaista se on sitten, Monikulttuurinen Rikkaus#eiMullaMuuta.

Kesä ja ruskeiden raiskaukset. En nyt siis tarkoita hypätä päättömänä reaktionäärinä johtopäätökseen että "se oli ählämit tai neekerit!" mutta hyppään nyt kumminkin. Sillä se on ne jompikumpi tai molemmat. Ja tällaista tulee olemaan Pariisin raunioiden Olympialaisissa ihan takuulla ja pahimmillaan pahempaakin. Odotan loukii jonkunlaista terrori-iskua ja kuten tuossakin sanoo, ollaan siellä korkeimmassa valmiustilassa pingottuneena ja hätääntyneinä jo valmiiksi.

JOTAKIN joku tekee.

Taas työttömyydestä(kin)

 https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/55060447-6d12-4103-a925-76828dc85e39


Luin tuon ja katsoin Oikotieltä avoimet työpaikat, niitä oli 13 959.

Eli suomen työttömien määrä AINAKIN 400 000 ja avoimia työpaikkoja noin 13-14 000. Ja SILTI byrokraatin paskaoksennukset ja muut torakanpaskarotat "poliitikot" ym ei osaa saatanan kusiaivot muuta kuin sylkeä ja kiusata työttömiä, ihan tismalleen kuten kaikissa ahtaissa tunkkaisissa kollektivistisissa umpioissa Japanista kiinaan ja pohjoiskoreasta ryssään. Hyi vittu että oksettaa iljettää inhottaa ja hävettää.

Kiitti vitusti. Tästäkin. Kiitti !


Muutetaan koko paikan nimi vain ihan oikeasti Suomalia muotoon tai Pohjois-Kongoksi tai Ambola-Äbäläwäbälä-Swazimaaksi tai Ämmäläksi tai Länsi-Ryssäksi tai Työleiriksi tjns ?!


Nou ?

tiistai 23. heinäkuuta 2024

Amerikan Coup d´état

 https://www.youtube.com/watch?v=7PqkDoRfeYU&ab_channel=PaulJosephWatson




https://www.youtube.com/watch?v=qaYqdGCpc-Q&ab_channel=TheJollyHeretic




Jaaha.

Kumpikin noista ^ näyttää pitävän tapahtunutta Vallankaappauksena™ ja näemmä Trump ja se sen tollo aisaparikin. eli kai se sitten niin oli, nuo ^ katsottuani ei siitä kai mihinkään pääse.

No mutta päästäähän ainakin hönisijästä, honottavasta muminamuumio-Joesta.


Amerikka ........oi voi.. se on mennyttä, niin totaalisen mennyttä. Se lie jopa kuolleempi kuin Englanti / U.K.

Tuo on kamala tuo kamala-ämmä, seinähullu psykoottinen sekapäinen paskapussi ja hullu.  Ja aivan tautisen tyhmä, eli tismalleen se mitä "politiikka" ja "valtio" ja "laki / kytät" ym DEMONIT niin ihailee ja tarvitsee ja kaipaa ja suojelee ja ylistää.

Nyt menee hyvin omituiseksi tämä ja ehkä jännäksikin, eritoten jos tuolla tollolla zombi numero 2:lla pystyttäisiin sabotoimaan Trump niin... mitä siitä tarkalleenottaen seuraisi ? En osaa äkkiä edes arvella. Toivottavasti kai sitten se sisällissota tjns.

Onneksi kai kaikki tavallisetkin typerykset näkee nyt vihdoin kuinka häikäilemätöntä ja alkeellisen alhaista kaikki tuo pelleily on ja on AINA ollut. TOIVOTTAVASTI !!

NYT olisi viimeistään hyvä aika räväyttää silmänsä auki, ja liittyä meihin Ylösnouseviin.


Suomi KAAAAAAAAAAAAUUAAS noista saatanan kaheleista. Ja ÄKKIÄ !


Kiitti.







P.s Ed teki itsestään idiootin tuossa ^ videollaan kuten joku Amerikkalainen kommentaattorinsakin noteerasi, kun kehui sitä vitun sini-ikenistä virnuilevaa MEGAKUSIPÄÄTÄ torakanpaskatahraa VITUN nekruapinaa "äärimmäisen älykkääksi" ! Voi kristus vittu.

Eduardo ei nyt tajua lipevän ja älykkään eroa, ainakaan, minimissään.


lauantai 20. heinäkuuta 2024

Viemäri liekeissä - Englanti

 https://www.youtube.com/watch?v=M86jEDw7Qcs&ab_channel=modernity



Ei jumalauta vittu voi olla tottakaan. Näyttää niin pahalta ettei sitä voisi edes keksiä ja saattaa hädintuskin uskoa silmiään. Ajatelkaa jumalauta että tälle kaikelle todella ON olemassa edelleen(!!) täysin ajatuksettomia häpeämättömiä anteeksipyytelijöitä ja ymmärtäjiä ja valkopyykkääjiä.

Selittelijöitä jne. Kuinka seinähullu ja kuinka kusipää, kuinka totaalisen absoluuttinen petturi sitä täytyy olla tehdäkseen ensin kaiken tämän superpainajaisen todeksi ja sitten siihen päälle vielä aukoakseen 24/7/365 päätään ja ylimielisenä virnuilla ja ei vain vähätellä uhriensa kärsimystä jne mutta SYYTTÄÄ uhrejaan ja haukkua milloin miksikäkin "Rasistiksi™" tjns. KUINKA absoluuttinen paskapallo sitä täytyy olla !!? 

Jumalauta legendaarisen absurdi tilanne.

TOIVON hartaasti että te kaikki normitollotkin olette jo hätkähtäneet ja havahtuneet hereille sillä nyt mennään ! 

Nyt tapahtuu ja alkaa tapahtua paljon ja kaikkialla. Tämä lienee pelkkää pyllymäkeä vielä pitkään mutta vastareaktio on kuolemanvarma ja vääjäämätön.

Ja huomautan vielä vaikkei tätä tarvi erikseen sanoa, mutta kaikki pojat ja miehet näkee ja ymmärtää oikein hyvin noista kuvista ja videoista yhden asian, meidän valkeiden absoluuttisen halveksunnan ja alistamisen, niin räikeän epäkunnioituksen valkoista miestä kohtaan kuin sitä vain olla ja saattaa ja valkoisen miehen kohtelun kuin jonain raiskattavana koirana.

Nuo saatanan mutiaiset ja mustaloiset ja muut apinanpaskatahrat ja bakteerit saa totisesti maksaa KAIKEN.


Sanon vielä samaan rahaa että kuvitelkaa että kaiken .. KAIKEN (!!) tämänkin jälkeen et osaisi muuta kuin mankua kuinka kauhea ja paha ja hirveä ja ilkeä ja inhottava mies oli se Hitlerin Aadolffi ! Se ihan *tirsk* kehtas pistää noita ^^ mongoloideja uuniin !! BwääÄÄHHH !! Tää ^^ on paljon parempi ! Tälläst tää vaan on, nyt pitää van Suvaita™ ja ymmärrellä ja maksaa ja kumarrella...




Tämän on kohdattava totaalinen seinä.


Aamen. 

perjantai 19. heinäkuuta 2024

Chisun näköinen fisu ?

 https://www.youtube.com/shorts/i58anGHgSHc?feature=share



Chisulla menee näemmä nykyään vähän huonommin kehnommin jopa kohnommin. Kappas vain.... se hengaa vain jossain vesilävessä "muta-tasangolla"-

Elukka parka.

Bideen sitaatti #2 tai 3

 https://www.youtube.com/shorts/DI9yk5x2zSw?feature=share



Wau...

En tiedä onko suomen valtavirtamedia ihan tainut raportoida TÄTÄ ?!


Luoja mikä hönötollozombi tuokin paskapää on, kristus sentään. Kertakaikkisen naurettava ja kamala. Unelias entinen juoppo ja totaalisen dementoitunut muumioitunut lobotomisoitu tolvana-zombie, ja silti sitä pidetään tuolla ihan pokkana.

Jos se ei sekoile sanoissaan niin sitten se pieree ja paskaa housunsa suorissa lähetyksissä jne ja SILTI median koirankusipäät on peitelleet sen jokaikistä kamalintakin piirrettä sittemmin kun se asennettiin paikalleen. 

Mutta NYT näyttää mediankin tuuli kääntyneen jostakin mystisestä syystä ?..rotat kai aistii laivansa uppoavan ja tiedostaa(!) että nyt on pakko alkaa myönnellä erinnäisiä asioita mitä ME olemme kirjoitelleet viimeiset 20 vuotta ainakin.

Vitun mulkut.

torstai 18. heinäkuuta 2024

JLP vs älykääpiö

 https://www.youtube.com/shorts/s9r_qcAwF2c?feature=share



VITTU ..MITEN tyhmäksi luulette tuon typerän vitun töttörötukan tunteneen itsensä !? HAH AHAHAHaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAA !!


Koko helvetin länsi ja nykyään ilmeisesti suomikin, on täynnä noita vitun hypervastenmielisiä typeriä ylimielisiä "mätiänkaiken" nirppanokkaisia murrosikäisiä saatanan sietämättömiä aivopestyjä pikku paskaläpiä änkyttämässä milloin mistäkin ja usein juuri tästä, valkoiset vs neekerit.

Mutta tuo kyseinen nekruheppu ei onneksi ikinä hievahdakaan niiden edessä vaan saa ne näyttämään kerta kerran jälkeen juuri niin myötähävettävän kertakaikkisen jälkeenjääneiltä kuin mitä ne on.

Toki jos et ole itse neekeri mutta sinulla on tuollainen saatanan naurettava typerä kiharainen röllitukka niin siinä kaikki mitä kenenkään tarvii sinusta tietää. Olet idiootti ja häpeäksi koko maallesi ja rodullesi ja suvullesi, mukaanlukien "ihmissuku".


Eniwei, ajattelin vain jakaa tämän lyhärin kun vastaani tuli ja sanon että aatelkaa miten erilailla asiat olisi jos edes ne "persut" suomessa a) uskaltaisi ja b) OSAISI sanoa vastaan noille näädille älykääpiöille eeeedes tuohon tahtiin.


Ja minä katsoin tämän äänettä, mainittakoon, suosittelen aina sitä kaikille. Säästän hermojani jne.

tiistai 16. heinäkuuta 2024

illuminati down - Trump up !

 https://www.youtube.com/watch?v=TxE3t3lUijA&ab_channel=PaulJosephWatson






Ensinnäkin: HAH HAH HAA ! Vituttaako illuminati ?! Osuikin luoti niinsanotusti omaan kaaliin ! HAHAhaaaaaaaaaaaa vitun torakat.


Toisekseen, TOTTA on ja sanottakoon HETI ja sisäistetään tämä kaikki NYT HETI että; tässä on totisesti ainakin vähän jooooooootain outoa. Shöör, shöör, voi olla ihan silkkaa surkeutta ja ryssimistä ja epä-pätevyyttä mutta täytyy silti tyhmänkin kai tajuta että jos NOIN giganttinen siivu noin priimaa tarkka-ampujalle unelmaista tilaa jätetään täysin tyhjäksi ja kukaan ei reagoi siihen että porukka osoittaa sormellaan ampujaa siitä metrin päästä ja kuvaa sitä ja siinä pyörii niitä Sankareita™ eli kyttiä niin..kyse on joko aivan monumentaalisesta epä-pätevyydestä tai sitten salainen palvelu yritti taas kerran päästä ovelasti eroon yhdestä itselleen ja illuminaateille hankalasta presidentistä. Ei tässä sinänsä mitään uutta ole mutta ne eivät tajunneet ihmiskunnan ja ajan muuttuneen ja kääntyneen heitä vastaan.

Ne ei näy vieläkään sisäistäneen sitä että menneet on menneet, me olemme nyt eri tasolla ja kaikki globaalisti yhteydessä, näkö ja kuulo jne, 24/7/365 joten siitä EI pääse enää kuin koira portista mistä ennen saattoi vain luistella piruettihomona kuin ei mitään.

Alatte luisua, alatte jäädä kiinni !

You´re going down "illuminati" !! HAHAHHaaA you ARE goin DAUN bitch ! 

Ja ai kappas oikein Perkele !! Ettäkö itsensä BläkRok !! You don´t fucking say ?!

Ettäkö vallan itsensä illuminatin SE firma ?? SE primääri "vain varojenhallintaa ja sijoituksia" BläkRok ?!? SEKÖ ?!? nou ! sei it eint sou.

Mikseivät vain kutsu itseään tässä vaiheessa jo ihan avoimesti nimellä Anti-Kristukset Inc. tjns ?


Haistakaa saatana vittu ja kuolkaa tuhannesti. 

Mutta luojan ja minkä lie kiitos nyt napsahtaa omaan nilkkaan. Aivan mahtavaa. Ja mikä parasta, jopa hoi polloin tollot alkanee heräillä ! Hahaaaaaaaaaa, ne on oikeassa ne "henkisyystyypit" ja kuoleman tuollapuolen käyneet (minä olen käynyt siinä rajalla myös), jotka sanoo että NYT -än yy tee NYT- on meneillään koko planeetan ja ihmiskunnan nousu kolmannesta kohti neljättä ja viidettä ulottuvuutta. Minä en tarvi enempää tietoa, minä NÄEN sen. Näin totisesti on. Elämme eräänlaisia "lopun"aikoja todentotta.

Ja jos katsotte Paul Zousefin tuota edeltävän videon aiheesta, siinä on joku pieni video / haastatteluklippi joka on ainakin(!) 3 kuukautta ennen tätä tapausta nauhoitettu tai kauemminkin, ja siinä joku äijä kertaa näkemäänsä etiäistä, visiota, jotakin ennakkovaroitusta missä hän näki aivan T I S M A L L E E N mitä Trumpille on käyvä. Aivan siis viimeistä piirtoa myöden. Katsokaa ja kuulkaa, jos SEKÄÄN ei teitä herätä "henkeen" niin ei kai mikään.

Minulle se ei ole uutta eikä yllättävää, mutta joka kerta se ON aika helvetin VAIKUTTAVAA.

Ei voi kuin ihailla luojan tai mikä taho tätä tekeekin ja ohjaa, kykyä saada aikaan tismalleen juuri jotakin mitä haluaakin, täsmälleen prikulleen niin KUIN haluaa. Olen tämän KOKENUT itse, minä tiedän aivan täsmälleen mistä puhun.

Kuten sanotaan "sattumia ei ole olemassakaan".


NYT menee hommat mielenkiintoiseksi !




FUCK YOU BLACKROCK AND THE REST OF LUCIS ALLIANCE.

GET FUCKED ORION EMPIRE !

FUCK YOU !!


HHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!


sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Trumpin Salamurhayritys

 https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010563014.html


Wau.... johan on perkele. Trumpia on ammuttu ! 

Onneksi saatanan paskaläjä sai itse tälläkertaa surmansa eikä saaneet uutta kenediä aikaan. Luultavasti jokin "vasemmistoaktiivi" tjns. Valkoinen läjä paskaa ilmeisesti. Mutta ilmeisesti Trump on hengen suojeluksessa, ja joku niistä kuolemankokijoistahan sanoi jo jokin aikaa sitten että Trump todentotta tulee palaamaan presidentiksi ja palauttaa mm Amerikan myös takaisin kultakantaan. Mielenkiintoista.

Mutta että hitto ! 

En olisi uskonut ihan tähän TODELLA mentävän vaikka onhan tästä varoiteltu ja Trump itsekin useastikin, mutta ..jaa... en tiä. Ainakin se sai lisää ytyä ja vettä myllyynsä ja takuulla lisää tukea ja katu-uskottavuutta jne ja taistelusta tulee vain legitiimimpi nyt.

Liian aikaista sanoa toki enempiä mutta aika juttu.


Onneksi selvisi. Täytyy sanoa.

Nyt kaikki media ja vasurinpaskatkin tulenee esiin esittämään pahoillaanolevaa ja vuodattamaan pari vaadittua asianmukaista krokotiilinkyyneltä.

lauantai 13. heinäkuuta 2024

Englannin asukasluku...

 https://www.youtube.com/watch?v=kK2cuEPE2KU&ab_channel=PaulJosephWatson



..kappas vain, jotenkin ei ole millään tasolla yllätys. Ja oma arvioni on että pahimmillaan noin 100 miljoonaa.

Tämä on jotain ihan ällistyttävää, ennennäkemätöntä ja sotaa. JOKU tekee tätä ihan joka tapauksessa tahallaan, sitä ei tarvi kenenkään enää jahkailla ja tuumailla, miettiä ja pohtia, tahallista tämä on.

Joku osa sitä voi olla sekalaista muutakin, mutta summa summarum, yhtä kaikki ===> persnetto tulos on sama.

Ma hukuma MaMuihin.


Järkyttävää ja TOTAALISEN VÄÄRIN, ja tismalleen kuten kommentoivatkin: meiltä ei koskaan KYSYTTY !!!

Siitäkin ehkä näette ettei ole mitään "meidän etujamme valvovia poliitikoita hoitamassa Yhteisiä Asioita Kansakunnan Edun mukaisesti™" vaan on pieni aktiivinen kusipäinen klikki ja sakki jotka tekee ihan tasan mitä ja miten ja mille ja kenelle ja mistä ja mihin ja koska lystää. On vain komentelevia loisia, ei muuta.

Ne sanelee mutta on mielenkiintoista kuka siellä TAUSTALLA tätä koordinoi sillä tämä koko Projekti™ on GLOBAALI lopunkaiken. 


Tekeillä ei ole mitään ihan pientä. Sitä sietää miettiä MITÄ vittua niillä on poliitikoiden ym yli jotta ne KAIKKI kaikkialla on näin totaalisesti tässä superpetoksessa ja lynkkauksenkerjuussa mukana...


Miettikää.



Kiitti.

perjantai 12. heinäkuuta 2024

Futisnekruista

 https://www.youtube.com/watch?v=qyVGAEfBWPo&ab_channel=modernity




AJATELKAA tätäkin kaikkea.


Jumalauta tämä on jo jotain.. naurettavaa ... idioottia ..  .. typerää ?... en osaa oikein edes sanoa enää, naurettavaa ja absurdia se ainakin on, sen osaan sanoa. Ja todella kusipäistä ja väärin.

Jos Englanti tai Suomi on kyseessä ja maajoukkue niin... sanokaa toki jos olen väärässä mutta eikö se joukkueen tulisi koostua sen maan ihmisistä / "Kansalaisista™" ?!

Ilmeisesti jokin inttävä pimeä voima tuossa taustalla on sitä mieltä että ...mmmm..eei, mikä vain joukkue voi koostua mistä ja kenestä vain. Jos vaikka Japanin maajoukkue koostuisi kokonaan suomalaisista yli-lihavista ämmistä tai karibialaisista sinipunahiuksisista ristiinpukeutujista, se olisi vain ihan Normaalia ja OK.

Eikö.  


Suksikaa saatanan taustapirut helvettiin. Takaisin.


Mahtaa teitä naurattaa.

Maanpetturinahjus ym siat

 Voi JUMALAUTA !!!!







Jukolauta saatanan vittupäinen pikku nahjus !!! USKALLATKIN saatanan kommunistisaasta aukoa vittu vielä satavuotiaanakin siellä sitä ärsyttävää nuhjuista vitun kusipäätäsi saatanan laakamato-nörtti.


Nuo on KAIKKI jotka on olleet MILLÄÄNLAILLA tai tavalla poikkiteloin tässä asiassa ja jotka on yrittäneet pitää ryssänrajan auki, ihan yksinkertaisesti maanpettureita ja niihin on suhtauduttava viimeistään TÄSTEDES juuri sellaisina.

Ne on viidettä kolonnaa ja osa ison puuhevosen sisällä saapunutta vihollisen väkeä ei mitään muuta.

On todella VÄÄRIN ja TODELLA oksettavaa että suomessa voi edelleenkin nuo ihan täysin katumuksettomat ja häpeämättömät kommunisti-marxistit saatana patsastella tuolla "politiikassa" seassa tekemässä elämästä HELVETTIÄ meille muille ja niitä tulisi paitsi sietää mutta jopa kumarrella ja kunnioittaa.


YMMÄRTÄKÄÄ ihmiset että Suomi on oikeasti TODELLA TODELLA kurja paskamaa, kategorianaan EI tulisi olla ensimmäisen maailman hyvinvointimaa vaan jokin paskaläpi tyyliin Mehiko tai Venetsueela tai jokin PaskaStan. Siellä tasolla ummehtunut suomilehmä laahaa ja tulee uppoamaan ja jämähtämään siihen mitä läskimahansa jo viiltää eli pohjamutaan, jos jotain melko dramaattista ei NYT aleta tehdä ja oikeanlaiseen suuntaan.

Kysykää vaikka ihan MINULTA neuvoa jos ette tunne itse kykenevänne tai löytävän mitään järjellistä tehtävää.

Ja haista sinä vanha vitun ituhippi vittu / itsesi saatanan satavuotias kakara. Vitun torakka. Ei ole meidän vikamme että tuo on nimesi, kosta se isällesi tjns.



Suksikaa vittuun !

torstai 11. heinäkuuta 2024

Kapinaan oppia

 https://www.youtube.com/shorts/pVyHZZFGouM?feature=share


TÄSSÄ ^ on suomalaiset jäyhät alistuvat mäntit juntit vähän sitä OIKEAA SISUA. Ei sen tarvi tuon vaikeampaa olla.

Jos ne kieltää kuin pikkulapsilta jotain, niin ...TEHDÄÄN sitä tai niin silti ! Big Shit !

Tai sitten elätte orjina ja alistutte, tässä kaikki.


Kiitti.

kusipää vs todellisuus

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/07e7ab52-f6de-4ed2-9ffc-9b685c5228c3

No voi nyt jumalauta ja VITTU !!


Painu saatanan heta helvettiin ja vittuun !! Saatanan ärsyttävä äklöttävä vitun pikku näätä saatana.

Ei voi vittu olla  T O D E L L I S T A !!! Minä en oikeasti välistä usko enää silmiäni. SUOMESSA...jumalauta SUOMESSA(!!!) joku vitun kusipäinen ääliökakara vasemmistovammainen pikku näädänpaska ei tykkää jostain biisistä ja menee saatanan mäntti-mamari-lälläri-kusiläntti kanteleen siitä ja olettaa että meidät KAIKKI täytyy vetää alas hänen heikkoutensa ja naurettavan hysteerisen typeryytensä takia ja kaikkien muiden täytyy taipua taaksepäin ja joustaa aina vain enemmän jottei hänen pikkumainen naurettava herkkä hipiänsä vaan kokisi kolausta.

Tuo tulisi heittää sillalta alas ja kaikki kaltaisensa. 

Ja neekeri on suomen kielen sana ja nimi ja nimike ja kutsumanimi ja designaatio niille Afrikan primitiivisille ihmisenkaltaisille kädellisille.

Ketään ei myöskään KIINNOSTA että olet vitun paskalänttimäntti loukkaantunut ja iltasonta hoi; kirjoittakaa vain ihan NEEKERI !! Tämä EI OLE Amerikka ja täällä EI OLE mitään "n-sanaa" vaan meillä on ja tulee AINA olemaan sana NEEKERI neekereille. Ja minä kutsun niitä aina ja kaikkialla nyt ja aina neekereiksi.


Ja jos te ette jostain syystä aidosti käsitä, me muut EMME ole MILLÄÄNLAILLA teille alisteisia ja käskyläisiksi syntyneitä ja me EMME elä lobotomisoitujen lasten tarhassa kuten TE ja kuten te näytte olettavan, ja aikuisten maailmassa joka teidät näemmä murskaa aivan silmänräpäyksessä, me käytämme KAIKKIA sanoja. Nyt ja iäti, Jumalan ja Jeshuan nimessä. Amen.

Te ETTE tätä taistelua tule voittamaan pimeyden pikku paskat.


Ja hei, te olette PAHOJA joka tapauksessa. Pelkkiä pienisieluisia naurettavia histrioonisia hysteerisiä ärsyttäviä ääliökakaroita kusipäitä joita kukaan ei voi sietää, pelkkiä mitättömiä ilonpilaajia ja mänttejä kiusaajia.


Haistakaa vittu ja HÄVETKÄÄ !!!



Ja pitäkää se vitun ärsyttävä mäntinturpanne kiinni !

Heti helvettiin

 https://www.youtube.com/watch?v=OWQ7pUdEm28&ab_channel=modernity



Ei sikäli että tämä mikään yllätys sinänsä olisi mutta sitä ei voi kuin ällistellä kuinka suoraviivaisen nopeaa ja verta nenästään kerjäävää ja provosoivaa ja ärsyttävää ja kusipäistä ja mulkkua tämä kaikki on. Sanokaa että nuo inhottavat saatanan siat ei oikein YRITÄ kerjätä kansannousua ! Sanokaa !

"Ei ne mitään turpaansa kerjää ! Ei ainakaan ennakkotapauksettoman aggressiivisesti"....

Ei kai niin...


Tämä on mennyt niin raiteiltaan koko tilanne että en tiedä miten päin olla ja te muut vain määitte valtion sontarottien mukana (?) ja mitään ei tehdä niille. Suomen VOI vielä pelastaa muttei suomalaisilla ole siihen sisua eikä visiota jne. Ja jos sitä jotain aloittaisi niin kytän käpyaivot olisi heti kimpussa ja kaikki älykääpiöt eläkkeineen heittelemässä tomaatteja, "ettäs KEHTAAT!"... joten syökää kai paskaa sitten matkallanne manalaan. Minkäs teet.


Mutta tämä on jo maailmanlopun meininkiä kaikki. Valkoiset aiotaan TODELLA päättäväisesti syrjäyttää ja TUHOTA ja tämä on syytä painaa lanttuunsa ja kuuluttaa katoilta ja vuorilta. ÄLKÄÄ antako minkään tai kenenkään saada itseänne epäilemään tätä tai häpeämään, tämän kaiken voi ihan todeta ja tämä kaikki on ihan totisinta ja satanistisinta totta ja käynnissä kokoajan.

Englanti on nyt matkalla Unholaan ja Ranskat ym ja vaikea on uskoa mihinkään reconquistaan enää.

Sitä ei voi kuin lopulta ihmetellä mitä vittua tässä oikein tapahtui noin 2000 ===> eteenpäin, MIKÄ sai ne mitä kutsutte "johtajiksenne" pettämään omansa niin totaalisesti ja aivan absurdin MEGAröyhkeän pöyristyttävästi ja häikäilemättömästi ja ylittämään KAIKKI kuvitteelliset "mandaattinsa" jne ja mikä tämän MEGAprojektin todellinen päämäärä ja eteenpäin viejä on.

SITÄ kannattaisi ehkä miettiä.


Ja MITEN noiden iljettävien poliittisten saatanan sikojen on mahdollista olla AINA noin vitun ultra vastenmielisen kuvottavan saatanan ruman näköisiäkin !! Kannestahan näkee mitä kirja sisältää ja niin edespäin. Kuvottavan näköinen inhottava saatanan SIKA tuokin ärsyttävä nahjus.


Muttei mitään, antakaa sen kävellä ylitsenne !


Kiitti.

keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

kiinan paskaisuudesta

 https://www.youtube.com/watch?v=92ZP33_mN9s&ab_channel=serpentza



Minä en katsonut tätä ^ kuin ihan alkua vähän ja jo riitti, mutta laitan sen tähän VAROITUKSEKSI teille muille, teille naiivelle "niimmut ei KAIKKI kiinalaiset" mänteille.

OPPIKAA tai olkaa oppimatta.

Mutta suosittelen teitä KAIKKIA kiertämään KAIKEN kiinalaisen suuhunpistettävän helvetin kaukaa ja olemaan menemättä lähellekään tuota paholaisen paskamaata ja olemaan niin vähän tekemisissä sen kanssa kuin ikinä mahdollista.

Ja olisi todella hienoa ja tekisitte vaikutuksen jos te saatanan lättähatut möhömahat saatanan juoppofinnuiitti-kusipääpaskat voisitte vitun läskit vätykset ja tahdottomat ja hengenvoimia vailla olevat nahjukset olla menemättä enää kinkkien ravintoloihinkaan suomessa, mukaanlukien ne näennäis Japanilaiset kuten "Sushi Hot" taisi olla yhden nimi ja mitä näitä nyt on. Hei idiootti: ne on KIINALAISIA !!!!!!!! Ne on yhtä aitoja Japanilaisia kuin jos joku Ruotsalainen Sven perustaisi Kanadaan "aidon Nepalilaisen" ravintolan, ei 0 % eli ei lainkaan. Ne on kiinalaisen ravintolan moderni iteraatio ja versio.

*

Kuten joku tuolla kommenteissa sanoi, "kuvottava ja julma yhteiskunta". Totta totisesti ja amen ja tuo oli vielä paljon nätimmin sanottu kuin mitä minä sanoisin.

Voisin sanoa epätavallisen nätisti minäkin, sanomalla että kiinalaisilla on vielä pitkä tie ja matka kehitystä edessään ja yllään jos mielivät ikinä yltää edes alkeellisimpien apinoiden tasolle. Näin MINÄ sanoisin jos jotain sanoisin.

Turistit vs Miehittäjät

 https://www.youtube.com/watch?v=FmvlM_evCzU&ab_channel=modernity




"Äbäläwäbälä äbälä, me olemme idiootteja ! meille ei ole moraalia meillä ei ole aivoja, me haluamme vain kerjätä verta ylimielisestä turvastamme ja ärsyttää ja TUHOTA!!, äbäläwäbälä äbälä!! ☭" noin noiden kusipäiden plakaateissa PITÄISI lukea.

- - - - - 


Ja vai että TUOSTA tuossa olikin kyse ! Vai niin, minä ihmettelinkin suuresti tuota valtavirtamedian Uutisotsikkoa ja että miksi ihmeessä paikalliset olisi noin vitun taulapäisen tyhmiä ja ampuisi itseään niin totaalisesti naamaan mutta kappas vain... ei jumalauta, en tiedä miten te muut suhtaudutte näihin aikoihin mutta jukolauta minä repeän liitoksistani. Vittu tämä on edennyt niin totaalihäikäilemättömään kiusaan meitä kohtaan, niin absoluuttiseen sotaan että.. JOTAIN on PIAN tapahduttava. Jotakin suurta.

Se on tosin vääjäämätöntäkin, mutta tämä on liikaa joka mittarilla kaikin tavoin kaikki. Kaikki mittarit on jo punaisella ja sen yli ja tuubit iskee kipinää ja kaikkialle leviää tulikuumaa höyryä, tämä mashiina räjähtää ennenpitkää. Ja sen on syytä tappaa sitten nuo kusipäät. KAIKKI tuo vitun vesipäävasemmisto "Meilla On Unelma™" "Monikulttuuri On Rikkaus™" "Neekerten Laiffilla On Väliä™" "WEFfi On Ihan Ok™" "Refuziis Welcam™" mulkut paskapäät, vitun PASKAPÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄT !!

SAATANA !


VITTU ETTÄ VOI OLLA JUMALAUTA KUSTA PÄÄSSÄ SAATANAN HYPER-ÄÄLIÖKAKARAT !!

SANOKAA ettemme me Helvetissä ole ! SANOKAA !


Koskaan ei ole ihmishistoriassa niin loputtoman moni niin rajattoman ärsyttävä vastenmielinen oksettava kerjännyt verta nenästään niin totaalisesti ja aktiivisesti ja 24/7/365 kuin nyt on tekeillä. Tämä on ihan absoluuttista vitun painajaisten Helvetin pyörremyrskyä ja silti kaikki vain jatkaa omalla typerällä vitun radallaan ikäänkuin mitään ei olisi juuri tekeilläkään.


Harmi ettei minullekaan kukaan sanonut ja opettanut lapsena ettei pahat ja kusipäät ja kiusaajat ja häikäilemättömät ym ikinä saa elämässä ITSE mitään, minkäänlaista, todellista rangaistusta ja niin saa tehdä mitä ne tekee ja sitä saa tehdä niin paljon kuin sielu sietää ja loputtomiin. Olisimpa saanut kuulla tuon jo nuorena, olisin elänyt toisin. 

Kuten tekin varmasti tunnette ydintänne myöden, on meidät kelvolliset ja kunnolliset petetty. Petetty niin saatanallisen absoluuttisen totaalisesti, niin helvetillisellä tavalla niin häikäilemättä ja tunteetta että se vetää täysin sanattomaksi lopultakin...ei siihen voi edes oikein reagoida. Lähinnä voi haukkoa henkeään.


Ja ajatelkaa että nämä samat myrkylliset pikkusieluiset kusipäät KEHTAAVAT vielä vittu leikkiä ITSE sitä uhria ja levitellä aidon vilpittömän pöllämystyneenä käsiään ja valittaa "Vihasta™" !! yms ..vittu jos puhutaan sokeudesta omalle kusipäisyydelle niin... 

Ja aatelkaa että ne olettaa kaiken vain palaavan normaaliksi ja asettuvan HEIDÄN ja käskijöidensä haluamiin ja suunnittelemiin uomiin ja raameihin, ei jumalauta voi olla totta !




Taas kerran totean että, olkaa MITÄ MIELTÄ TAHANSA kaikesta "henkisestä" ja ERITOTEN "kanavoinneista", niin se TODELLAKIN kannattaa (minä en voi tätä tarpeheksi alleviivata!) se TODELLAKIN auttaa teitä ja kannattaa jos luette suosittelemani kanavoinnin eli "Ra - Yhden Laki / Ykseyden Laki".

SIINÄ on teille selitys KAIKKEEN suoraan "henkimaailmasta" ja sen jälkeen jos jatkatte poliitikkoihin katselua niin minä en voi auttaa. Eikä voi kukaan. Te olette yhtä hukassa silloin kuin ihminen joka rukoilee eläimiä, kuten intian apinat, ja kukkia ja kenties kokistölkillistä paskaa. Se on niin syvällisen totaalista pakanuutta ja väärin ja erehtynyttä ja toivotonta etten tiedä mitä sanoa joten en sano mitään.

Säälin kai vain tjns.

INHOAN sitäkin enemmän.


Ei kiitti.




[ Tässä on teille ilmaiseksi netissä Ra - Ykseyden Laki: https://www.lawofone.info/ ]

HUOMIO !! ..futiksesta

Jos missään näkyy SELKEÄSTI ja irvokkaasti tämä nykyajan Monikulttuurisuus™ eli valkoisen alkuperäisväestön häikäilemätön hidas kansanmurha ja pakkomitätöinti ja väestönvaihto jne niin noissa futisjoukkueissa. Jumalauta Ranskallakin oli kai 2 oikeaa Ranskalaista tiimissään, Hollannilla taisi olla 1 kpl + maalivahti ja tämä on se peruskaava, lähes kaikki joukkueet ovat Afrikka vs jokin ählämimaa eli nekrua ja ählyä silmänkantamattomiin muttei vahingossakaan yhtäkään kyseisen maan mikä sitten onkin kyseessä, ei ainuttakaan, oikeaa paikallista edustajaa.

Tilanne on yhtä käsittämätön kuin väärin kuin absurdi ja kamalakin.

Ja hyvin HYVIN pitkälle naisten aikaansaannosta. Ne EI SAA päästä tästä kuin koira veräjästä !

Kuten olen sanonut; ostakaa vaikka se vitun fleslaitti mutta jumalauta ottakaa itseänne niskasta kiinni.


Tämä kaikki saa nyt loppua, kaiken on muututtava.


Totaalisesti.

tiistai 9. heinäkuuta 2024

Ranska on Historiaa

 https://www.youtube.com/watch?v=kS8I7xV__x0&ab_channel=PaulJosephWatson




Tämä on ihan kamalaa, tämä on ihan vitun pyörryttävän järkyttävää. Ja kuten aina ^ typerät nuoret kusipäiset psykoottiset hullut imbesillit vain virnuilee kuin katujätkät pahaa tehdessään ja näyttelee kuten kyseiset edellämainitut paskatahrat vain junttia uhreilleen ja virnuilee lisää.


Ranska on menetetty se on siinä, tuosta tilasta ei ole enää valitettavasti ylösnousua ja paluuta.

Olen Ed Duttonin kanssa melko samaa mieltä että sivilisaation tulevaisuus lienee eräänlaisissa uus-bysanteissa ja kuplissa ja refuugeissa siellä täällä ja minä sanon että suomessa sellainen on jo muodostunut Oulusta ja sitä kannattaa vain vahvistaa. Oulusta on tullut suomessa nähdäkseni eräänlainen Viimeinen Linnake ja Anti-Helsinki johon pakkautuu(?) useampia ja useampia patriootteja. Ja se on toki todella hyvä ja kannatettava suunta mutta meidän on saatava MYÖS Helsinki. Kaikki tapahtuu eritoten suomaliassa juuri pääkaupungin kautta ja jos siellä pyörii vain laumoja marakatteja ja chekevaaroja niin ei hevon vittu. Ja meidät häpäistään siinä menossa ihan täysin, ja siitä saadaankin kuulla loputtomiin. Kuinka emme pystyneet siihen ja tähän ja tuohon jne länkyti länkyti.

Vittu että tämä tilanne on saatana aivan absurdi, tätä on toki toisteltu siellä täällä muttei sitä voi olla toistelematta, kuin jokin hullu joka käyskentelee edestakaisin pienessä sellissä kuin rotta ja hokee yhtä ja samaa, ja sellainen olohan tässä on ja se lienee 100 % tarkoituksellista.

Kumpa suuri yleisö voisi käsittää mitä on tekeillä ja miten abysmaalisen kamala tilanteemme on !!!!!

Ja kuten olen sanonut, oli Breivik enemmän kuin oikeassa sanoessaan että Eurooppa on tulessa 2085 mennessä jos muistan vuoden oikein. Aivan tasan, ja vielä aiemminkin ja onhan se toki par´aikaakin. Ja se on tässä vaiheessa syytäkin olla, tästä petoksesta ei saa poliitikot ja kytät ja muu "valtio" päästä enää kuin koira portista, ei sitten jumalauta yhtään.

Vaikka sitä mitä muuta olettaisi ja toivoisi niin kyllä tässä kohti Suurta Sotaa ollaan joka tapauksessa menossa, ei siitä mihinkään pääse. Taustalla on demoniset voimat tässä ulottuvuudessa ja siinä mitä "hengeksi" kutsutaan, Suuri Yleisö vain vakuuttelee itselleen ja meille ettei mitään niin tähdellistä ole tekeillä, tämä on kai se tämän hetken yhden muotitermin "gaslighting" merkitys, ja silittelevät möhömahaansa ja virnuilevat typerinä alistuvina idiootteina.

Tähän johti kaikki sekularismi lopultakin. Tämä alkaa olla zentlemännit loppumme.

Minä en nostaisi Ranskalaisena sormeani puolustaakseni tuota paskamaata yhdeltäkään Vlad Nuijapäältäkään, kävelkööt vaikka Pariisiin, saattaisi itse asiassa vain parantaa sen tilaa. Enkä olisi ikinä voinut kuvitellakaan että joutuisin sanomaan näin ja tarkoittamaan sanojani !! En jumalauta ikinä !


Hyytävän paha tilanne ja kuten näette, valkoiset ovat JO jääneet apinoiden jalkoihin pitkin Eurooppaa ja Amerikkaa ja maailmaa sinänsä. Me olemme kohta sen viimeisen jyrkänteen reunalla eikä tässä auta kenenkään tyhmänleikkiminen ja tilanteen kiistäminen ja "aatellaan vaan positiivisesti! ..hei?!..eikö !?" kiilusilmäinen epätoivoinen hehkutus.


It´s fucking Game Over !



Game Over man, game over.

youtube sensuroi TAAS !

 JUKOLAUTA VITTU SAATANA !!




Sain tällaisen viestin tuubilta...


FUCK YOU totalitarian youtube !!!


Kristus vittu tämä on edennyt aivan totaalisesti liian pitkälle !! TEHKÄÄ ny vittu joku jotain tälle asialle jotka voitte ! Laitoin itse palautetta noille kusiräteille ja huomautin että tämä on 100 % ilmaisun ja sananvapauden rike ja totaalista tyranniaa ja LOPETTAKAA TÄMÄ HETI.


VITTU mitä ylimielisiä saatanan oksennuksia. Hyi VITTU !!!


Ilmeisesti kommentissani esiintyi sana "nigga" joka on yksi yleisimpiä sanoja englannin kielessä nykyään ylipäätään ja aivan tauottomassa nekrujenkin omassa käytössä.

On oksettavaa, maistuu ihan hapan metalli lähes suussa, nähdä guuglen muuttuvan tällaiseksi sanelijaksi ja totalitääriseksi konnaksi. Vitun pikku kusipäät saatana. aivan yhtä saatanan huikaisevan ärsyttäviä paskapäitä kuin kaikki nilviäiset jotka puuttuu muiden vapauteen politiikan ja "lain" ja kyttäin ym keinoin; maailma EI OLE yksin TEITÄ varten !! Oppikaa ny vittu jo sitten hyvän sään aikana.

Teidän "moraalinne" ja TEIDÄN sääntönne ja TEIDÄN "demokratianne" ja TEIDÄN mielestänne kaikki Hyvä™ ja mitä lie... se on VAIN TEIDÄN mielipiteenne, siinä kaikki. EI mikään taivaasta langetettu viimeinen tuomio.

Te olette vain vallankiimaisia oksettavia ärsyttäviä kusipäitä tungettelijoita muihinpuuttujia.


Tämä sai minut haluamaan myös irti guuglen Androidista josta olen sinänsä tykännyt, täytyy jopa harkita itseään kulttia kai sitten. Harmi ettei Samsung ikinä kyennyt tekemään omaa käyttöjärjestelmää tai joku muu.

Guugklesta on päästävä, se on lähtenyt Totaalisesti laukalle.


You need to be stopped google !


FUCK YOU COMMIES !!

Tanssihan habibi kanssain !

 https://www.youtube.com/shorts/iNVmYSqt_xc?feature=share

*Whäck!*



:) aivan mahtavaa. HAhahaaa.

Ovenkahvat vs hygienia

 https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/faa144de-b6d8-487c-b5d2-79c2b9e02f58


Aaah mainiota. Mahtavaa huomata että tuota tekee muutkin kuin minä, ja näemmä MONI !! Monimonimonimonimonimonimonimoni.

Hienoa. Vielä kun saataisiin edes UUSIA OVENKAHVOJA vitun mulkut taloihin niin niihin voisi ehkä harkita koskevansa, ja nuo Stokmannin ovet on ihan liian raskaat ! Mitä jos vaihtaisitte ne ? Johonkin emmätiä.. tän vuosituhannen oviin ?

Vai pitääkö niidenkin olla autenttisen 1800-lukulaiset ?

Saisivat olla myöskin automaattiset kuten melkeinpä kaikki ovet ! Mutta kun ei nin ei.

ÄLKÄÄKÄ vain suotta ! Hei !? Eijeijeijeijeijei ! Ei mitään mennään näillä ja näin, kouritaan 60-luvun muovia vain ! Mmmm ihanaa.



MMwwl´yak..



Tääl hukutaas paskaa jou !

Suomen kommarit ja muut IlmastoHÄTÄ™ vouhkaajat ja hullut ja valehtelijat ja limanuljaskat ja elitistit ja muut kusipäät käyttäytyy ikäänkuin suomessa olisi tällainen tilanne tai tällaista..

https://www.youtube.com/shorts/XI89rwdzSsM?feature=share



..vain jos jostain saa vielä muovipussin tai jokin esine saati hedelmä on yksittäispakattu eikä kierinyt pitkin kaupan lattiaa siinä missä juopotkin.

Ja se että suomessa vielä ajellaan autolla ..se on toi ^ ! Kirjaimellisesti.

Katsokaa vaikka lapin luontoa ja väittäkää että "sössönsössönsöö..se on iha erilaine hei!".. 

Nii varmaan niin....


Mut ei mitää hei, tollast täälo ja näi ^ ..mä lähen täst ny kaljalle, tonne katolle ! Jou !





Kiitti.


Ja päin persettä meni Eurooppa !

Kiitti.

Kiitti vitusti taas typerät undulaatit. No... jaa. Että toivoinkin jotain muutosta, mutta ainakin Ranskan yli voinee vetää musliminruskean viivan. Sinne meni.

Samoin on Englannin laita, se ei ainakaan ilman ihmettä tule enää takaisin, ja Ruotsikin on ihan totaalisesti siinä ja siinä voiko se tehdä kambäkkiä enää.

En tiä... jaa.


Vai niin.

torstai 4. heinäkuuta 2024

Hyvältä näyttää Eurooppa !

 https://www.youtube.com/watch?v=e-venqK-q9Q&ab_channel=PaulJosephWatson




Aivan jumalauta mahtavaa !! 

Wau.... näyttää jo TODELLA hyvältä pitkin Eurooppaa !! Harmi että suomen vitun tunkkaiset turvenuija "ei me Rasisteja™ olla" lampaat ehti jo taas määkiä kuten heiltä demoninsa odotti, vitun nyhvöt nössöt mutta onneksi oikeissa ihmismaissa on jotain vitun munaa ja visiota kuten aina.


Ja hyviä biisejä nuo "meemibiisit" ja nätin Ranskattaren laulamana hienoa. Hyvää kamaa, jatketaan !!


Sic Itur Ad Astra !




* * * * *



And FUCK YOU communist china

Fuck You saudi-arabia

Fuck You russia 

And Fuck You international jude !!


We are coming for you all ! You are ALL goin´ down, ALL the way down !


To Hell with you.


Amen.