torstai 27. huhtikuuta 2023

vasemmiston menestyksestä

Niin, eli olen koettanut teille tolloille toivottomille tätä toitottaa jo useasti ennenkin mutta koitetaan vielä ja taas. Kertaushan on oppimisen ja propagandan ja valheiden ja aivopesun ja indoktrinaation yms äiti.


Eli MIKSI vasemmistolla on takanaan lähes pelkkää menestystä ja kaikilla teillä muilla ei ole MITÄÄN ?! Esim "oikeiston" toivottomilla tolvanoilla ja muilla niskasta ylöspäin amputoiduilla.

Tämä johtuu, hienoa muuten että kysyit(!), niin nin tämä johtuu muutamastakin asiasta mutta ehkä se  yksi yli muiden on yksinkertaisesti se että vasurit laittaa itsensä "likoon". Siinä KAIKKI.

Agenda, aate, idolatria, idealismi mitä nimeä näistä luciferin paskalapsista ikinä käyttääkään, niin niitä  yhdistää  AINA ja kaikkialla se AITO valmius UHRATA ITSENSÄ sen jonkun "juttunsa" edestä. Koska  esim muistaisitte viimeksi jonkun hönön "oikeistolaisen" tehneen mitään paskankaan väärtiä tuossa  katutasolla ? Ehkä Breivik muuten voisi olla sen esimerkki nyt kun ajattelin 4 nanosekuntia pidemmälle, muuta muutoin. Koska niitä siat kidnappaa kadulta ja raahaa vankkureihinsa ja vie pyydystämöönsä ??

Ei tule äkkiä mieleen mitään niin tähdellistä. Eikä mitään oikeiston toteuttamaa "iskua" tai "kampanjaa" tai mitään muutakaan sellaista. Lähinnä pelkkä itkua ja mankumista ehkä netissä tai lehtikirjoitus tai jotain keskinäistä supinaa olohuoneessa tjns, ja sitten taas töihin töihin töihin töihin jotta valtion roistot saa verotuloja eli ryöstösaalista ja voivat täten alistaa sinua - eli kyseistä työssäkäyvää typerää munatonta vitun luuseria tolloa.

Tai ehkä sinä olet joku paskankin väärti, mutta näissä asioissa olet edellämainittua.


Siitä se johtuu ^. Oikeistolaiset paljon mieluummin vain löhöävät sohvalla ja syövät sipsejä ja katsovat "Tanssii Tähtien Kanssa" tai jotain muuta häkellytävän tyhmää tai pyörryttävän pahaa ja surkeaa ohjelmaa, joka vieläpä sulattaa senkin vähän älyn mitä heillä oli siihen asti käytössään.

Eivät edes katso ikinä mitään oikeasti khuulia tai mielenkiintoista. Sellaista mistä voisi jotain ehkä oppiakin. Se, ajatuskin(!), sattuu ihan jo päähän.

Juuri kukaan muu itse asiassa KUIN vasemmisto, ei tuppaa ikinä TEKEMÄÄN varsinaisesti yhtään MITÄÄN. On VAIN  "vasemmisto" mitä tulee AKTIIVISEEN "politiikkaan". Ja kytät. nämä 2 kusipäätä sakkia, KAIKKI muut ovat vain yhdentekeviä "enemmistön" eli mitättömän lajitelman yhdentekeviä atomeita ja satunnaisia hahmoja ja sen sellaisia.

Tämän luulisi olevan itsestäänselvääkin muttei se(kään) kai sitten niin ole.

Mutta nyt tiedätte. Siat ja kommarit; ne ainoat 2 oikeasti AKTIIVISTA "poliittista puoluetta" tai miksikä näitä muiden komentelija kiusaajia ja loisia ja megakusipäitä seinähulluja valtaahimoavia vitun kusipäisiä luciferin pikku-perkeleitä ja häirikköjä sitten kutsutaankin juuri nyt tällä viikolla.

Eniwei, mennään näillä.


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti