sunnuntai 2. huhtikuuta 2023

poliisi-sikojen rikoksista taas

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/59bcded7-18db-45bc-9a1b-e0f87bf48341


^Tuollaistahan se on, selväähän se on. Miksi demoni nokkisi demonin silmää ? Tällainen yllättää vain todella naiivin henkilön, mitä suurin osa teistä toki on, muttei ketään jolla on edes kissan tietoisuus ja toinen silmä edes puoliksi auki ja yhtä tarkka kuin heti herätessä.


Tottakai TOTTAKAI siat tekee mitä lystää; ne on sikoja !!! Niillä on TEIDÄN älykääpiöiden, varjoja pelkäävien, keskinkertaisten kusipäiden vitun kääpiöiden täysi tuki ja valtion, mikä vittu sekin on ja lie, totaalinen ja täysi ..mm..taaskin, tuki, ja kaikki maailman "oikeudet" byrokratian mielestä, siinä missä MINUN ja SINUN kuka tämän luetkin, jumalasta ja vain siitä että OLET OLEMASSA, automaattisesti seuraavat ja virtaavat OIKEAT OIKEUTESI eivät ole todellisia tai "voimassa". Koska valtio = saatana ja saatanasta. Ja tämä on totta ja hyvin yksinkertainen fakta, tämän takia tätä ei saisi ikinä missään "maassa"(valtiossa) sanoa.

Esim p-koreassa tästä luultavasti teloitettaisiin samantien tjns, suorikassa valde leikkii nyt vielä toistaiseksi vähän .."inhimillisempää" kai tjns. Tyranniaa se KAIKKI on vain, ottakaa vain typerimmätkin ja jukuripäisimmätkin idiootit pakanat ne turhat suomut silmiltänne ja lakatkaa leikkimästä tyhmää. Ja hytisemästä peloissanne vittu isot ihmiset, joka saatanan asian takia. MINÄ nauran teille ja niin nauraa naurismaan aidatkin, ja syystäkin.

Vittu hankkikaa selkäranka saatanan finuiitit kusipäät.


Kytät kuuluu linnaan. 


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti