sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Hiilidioksiidistä yms

 https://youtu.be/k1ILwz3D-KU


^^ Siinä on jotain. AJATELKAA mitä koiranpaskaa tässä on saatu jumalauta sietää noilta VITUN vallankiimaisilta sianpaskakommunisteilta ja muilta vitun kusinilviäisiltä änkyröiltä älykääpiöiltä, ja koska TE ETTE IKINÄ TEE MITÄÄN tai edes SANO MITÄÄN(!!), ja ei vain täysin turhaan mutta "kaunterproduktiivisesti" eli vain ja siis VAIN, ammuttu itseämme jalkaan.
Ajatelkaa jos haluatte oikein turhautua ja suuttua ja epätoivoakin saada aimoannoksen lisää.

Aivan vitun ..järkyttävää. Ihmisten typeryys ja kusipäisyys ..........wau, se on rajatonta.
Ja kun tähän nyt satuttiin niin sanon senkin että luin jossain tuubivideossa sitaatin kommenteissa, joku saatanan kusipää Wellington tjns oli sanonut silloin kun junat tuli hoi polloin saataville että vitut niiden mihinkään tarvi liikkua, tuohtuneena siis siitä että "Ei-Eliitti™" saa kulkea kuten "Eliitti™" !! VITTU mikä saatanan kusipäinen vitun nilviäinen supermulkero !!




LUKEKAA se Ra - Ykseyden Laki !! Minä ihan oikeasti todella kehotan, siinä on niin täydellinen selitys Teille Kaikille™ noista vallanhimoisista että se ON sisällytettävä KAIKKIEN maailmankuvaan ja ymmärrykseen todellisuuden luonteesta. Se on täydellisen selitysvoimainen ja VOI auttaa teitä katkaisemaan Luciferiaanisten kontrollin omaan tajuntaanne, ja jos saatte edes SEN aikaan niin se on jo jumalauta GIGANTTISTA !!

Kohti sitä !! Henkistä vapautumista. (Siitä seuraa varjona fyysinen ennenpitkää).

Mutta että NYT näistä VITUN rienaavista kusipäisistä saatanan viheliäisistä änkyräkommari-ateisti paskapäistä kusiruutista valehtelijoista lieroista kieroista ON PÄÄSTÄVÄ eroon kerran ja kunnolla ja lopullisesti, ne ON KIT-KET-TÄ-!!

NYT !!!


ÄLKÄÄ uskoko niiden PASKAPUHETTA tai alistuko kun ne alkaa "ladella madonlukuja" jotka on kaikki agendansa mukaista ja todennäköisesti valhetta tai imbesilleiltä saatuja, ja älkää uskoko "auktoriteettiin" tai "experttiyteen" vetoamiseenkaan, pitäkää täst´edes vain päänne.




Kiitti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti