tiistai 18. huhtikuuta 2023

Nekrut riehuu taas

 https://www.youtube.com/watch?v=aydObV_joMg&ab_channel=AnythingGoes




Hei: neekerit on neekereitä. Ja vasurin koiranpaska-kusikommarit hoi; neekerit on vain typeriä alkeellisia apinoita. Siinä kaikki.

Valehdelkaa jos "sielunne sietää" ja kehtaatte, me KAIKKI TIEDÄMME TOTUUDEN joka tapauksessa, joten go ahead - nolatkaa itsenne. Toistuvasti ja oikein jumalauta tunteella ja asenteella !


Vain valhetta pitää jatkuvasti ylläpitää ja pakottaa ihmisiä toistelemaan ja uskomaan ja ylläpitää rangaistusten eli ihan vain silkan pahanteon ja kiusan ja päällekarkauksen yms uhalla. Totuus on aina itsestään automaattisesti olemassa, ja totuus neekereistä on tiedetty niin kauan kuin on ollut ihmisiä ja neekereitä ja apinoita, ja jopa apinat karttaa neekeriä ja on mieluummin ihmisten seurassa. Ja miksi ihmeessä ei olisi ?


Kiitti vain ihan tuhannesti ja vitun vitusti että olette saatanan koiranpaskat kusiaiset vitun oksettavat typerät ylimieliset perkeleen torakat istuttaneet nyt tuon Afrikan vitun VITSAUKSEN nyt suomeenkin, kiitti !



Teidät kaikki nykyajan lällärit tulisi piestä, kuten olen koko ajan toistanut, vähintäänkin jollain krikettimailoilla kiiltokuvaksi vitun vatipäät naurettavat myötähävettävän nolot mamarit nynnyt kukkahattuidiootit kommunisti-imbesillit. Painukaa helvettiin "turvatiloinenne" ja "Rasismi™ = kauheeta" aivottumuuksinenne ja sölkötyksinenne vitun heikot paskat.

Ja hei, nekrut ennenpitkää tekee siitä teillekin todellista, siinä voi suomlannissa kestää kauemmin mutta kun on tarpeeksi nekruja niin hei ===> BUuumMMM !! asut Afrikassa.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti