sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

Paskatuubi

Olen saanut vittu sitten tarpeekseni kaikesta, elämästä ja kaikesta ja myös juutuubista. Vittu minä en jaksa näitä saatanan sensuroivia vitun kommareita enää.


Vaihtakaa KAIKKI pois juutuubista, näivetetään se paskaläjä kertakaikkisesti. Sillä vain kävi säkä että se oli aikanaan ensimmäinen ja sai täten aivan totaalisen monopoliaseman, mutta kuten muutkin monopolit, se voidaan myös murtaa.


Ja sain tämän aiheen siitä että jätin tuossa kommentin eräälle henkilölle josta satun todella jopa  tykkäämään ja menin katsomaan videotaan nyt uudestaan ja lo and behold, kuten niin usein on käynyt; kommenttini oli vain kadonnut !! Tein tästä tutkimusta ja mm tällainen sivu  tuli eteeni: https://www.quora.com/Can-the-YouTube-channel-owner-delete-the-comments-in-discussion

Joskus olen tuollakin ^ käynyt, mutta näemmä tuo vaivaa moniakin. Jos epäilette vähääkään kommenttinne kadonneen niin hei, se on kadonnut. Tuubi ylimielisesti menee vain kuin modernit kakarat ja se VITUN "punamuumi"ämmä ja osoittelee nirppanokkaisena paskaisella ylimielisellä "minä määrään!" sormellaan ja toteaa että "ei tuota! ei tuota ! tuo pois !" jne. 

Kuten tuolla Quorassakin joku sanoo, tätä menoa olemme kohta pohjoispaskalan tasolla.


Näin se käy, kommareilta sanan ja ilmaisunvapauden totaalinen "takavarikointi" ja kaikkien meidän infantilisointi ja vapauden tuhoaminen. vapauden jota ne saatanan sikiöt inhoaa ja vihaa yli kaiken.


Suksi vittu helvettiin guukle ja juutuub ja se VITUN twitter !! VITTU mikä läjä saatanan absoluuttista paskaa !


Ja suksi vittuun iilon mask / elon vitun musk.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti