tiistai 11. huhtikuuta 2023

Autot Fjinito !

 https://www.is.fi/autot/art-2000009511895.html


Nyt loppui Drysshiltä avtot !  Notta woehan vjiittu.


Hah ahahaa, ei mitään, ihan oikein ja mainio Uutinen. Siitähän saavat viiiihdoinkin maistaa omaa primitiivistä kurjuuttaan oikein taas kunnolla. Ja joku näemmä sanoikin kommenteissa oikein hyvin ja hienosti että apinat, ihmiset jne ja jossain kaukana takana laahaa kyvyttömät ryssät jne hahaa, niin totisen totta. Näin se on. Eittämättä valitettavaa mutta yhtä eittämättä totta.

Kuvottava ja kurja rotu / laji.


Mutta kuten olen aina sanonut, en ymmärrä miksi ryssille on annettu autoja ylipäätän ensinnäkään tai mitään ihmisteknologiaa. Mutta hei, länsimailla on ollut pää niin syvällä Unelmiensa™ perseessä ja jo niin kauan että niiden pää ja sisältönsä on syöpynyt ja haperoitunut ja riutunut ihan täysin karmivan hyödyttömäksi paskanhajuiseksi vitun rusinaksi ja ne nyt tekee sitten mitä lie keksivät. Nykyäänhän jopa NEEKERIÄKIN(!!!) t´hahaaHAHaa ei jumalauta  VOI OLLA TOTTA saatana, jopa neekeriäkin pidetään ihan pokkana, kuin ei mitään, ihan Tavallisena Ihmisenä !! HAHahaa ahahaahaAHA haHAhaaa.. ei voi olla kyllä totta.. ei helvetti sentään.


Mutta kuitenkin, tämä on oikein hyvä juttu, ryssien ei tarvi millään ihmisautoilla ajellakaan, kolareita lähinnä, vaan kulkekoot perkeleen perseet vaikka hevosilla tai toisillaan siellä Suuressa ja Mahtavassa™. Ja viskelköön lantaa toistensa tyhmälle päälle, ja pierköön kännissä katuojassa kieriessään vitun MEGAnolot lapselliset pullistelevat vitun imbesillit mulkut ääliöt.


Haistakaa ryssät ryssä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti